Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

(Video) Ο πολιτικός γάμος της Ειρήνης με τον Andrea

 
Ο πολιτικός γάμος της Ειρήνης με τον Andrea, το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Κορωνοϊός (3/7/2021): 1.001 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 9 θάνατοι και 177 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.001, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 425.347 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 114 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 962 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 3/7/2021, 4:42 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 26ης Ιουνίου 2021, σε χώρο στάθμευσης πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσε μέσα από όχημα αλλοδαπού, χρηματικό ποσό 750 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.740 ευρώ, προκειμένου να ερευνηθεί η νομιμότητα της κατοχής του.

Βραδιές καλοκαιριού στην πόλη μας


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Η κρατική ορχήστρα μοίρασε νότες στην σιωπή της νύχτας που μόνο η μουσική μπορεί να μεταφέρει στην ψυχή κάθε ανθρώπου χωρίς λόγια. Σε ένα κόσμημα της πόλης όπως είναι το θέατρο λόφου Κιλκίς ο κόσμος χαλάρωσε και απόλαυσε κάτι διαφορετικό στο τέλειο ντεκόρ των δέντρων που έδεναν με την φαντασία ανθρώπων που προσπαθούν και προτείνουν ένα κόσμο που μόνο ο πολιτισμός μπορεί να τον αλλάζει προς το καλύτερο.

Τα νέα του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς (3/7/2021)


Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς

E
ξετάσεις ζωνών
Tα γυμναστήρια και οι αθλητικές εγκαταστάσεις άνοιξαν και πάλι μετά από την αναστολή λειτουργίας τους λόγω της φονικής πανδημίας.

Τι είπε ο Γιώργος Φραγγίδης στη τηλεόραση Attica Tv

Τι είπε ο Γιώργος Φραγγίδης στη τηλεόραση Attica Tv.
Κάντε κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ.

Κιλκίς: Πρεμιέρα σήμερα με τους "Σκανταλιάρηδες’" στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο


Αρχίζουν σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου οι κινηματογραφικές προβολές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς. Στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημητρίου Ζωηρού’’ θα προβληθεί στις 21:30 η κωμική παιδική περιπέτεια ‘’Οι Σκανταλιάρηδες’’ παραγωγής 2019. Η ταινία θα επαναπροβληθεί και την Κυριακή 4 Ιουλίου στις 21:30.

Κιλκίς: Αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων
Οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων συνεχίζονται μέχρι τις 6 Ιουλίου. Το Σάββατο 3 Ιουλίου η κάλπη θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, από τις 11πμ έως τις 7μμ. 

(Video) Αυτό ήταν το εκπαιδευτικό έργο του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς, για το σχολικό έτος 2020-21

Αυτό ήταν το εκπαιδευτικό έργο του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς, για το σχολικό έτος 2020-21