Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Δημήτρης Βαφειάδης: Είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας - Π.Ε Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Βαφειάδης

Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρ. Μακεδονίας - Π.Ε Κιλκίς

Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ και λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έχει θέσει το κόμμα μου στις 17/07, δήλωσα παρών θέτοντας ένα αρχικό προοδευτικό πλαίσιο και το όραμά μου για το Δήμο του Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 4/8/2023, 7:13 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εντοπίστηκε σε περιοχή της Λάρισας φυτεία με πάνω από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης

Φυτεία με περισσότερα από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε δύσβατη ημιορεινή περιοχή της Λάρισας.

Σταύρος Αμοιρίδης: Έρχεται το Νέο Κιλκίς

Υπογράφει ο Σταύρος Αμοιρίδης

Γεωπόνος - Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Ήρθε η στιγμή για μένα και βρέθηκα σε ένα σταυροδρόμι, πού θα βρεθείτε και εσείς τον Οκτώβριο, και πρέπει να επιλέξω μεταξύ του εύκολου και του σωστού. Εγώ επιλέγω το Νέο Κιλκίς! Ο δρόμος θα είναι δύσκολος για το σωστό αλλά φτάνει πια με τις εύκολες επιλογές, την συγγενιοκράτεια, τις εξυπηρετήσεις.

Προκήρυξη χορήγηση εκατόν εβδομήντα (170) νέων αδειών πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο

Προκήρυξη χορήγηση εκατόν εβδομήντα (170) νέων αδειών πωλητών στο πλανόδιο εμπόριο με το αντίστοιχο δικαίωμα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4849/2021, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και σαράντα πέντε (45) δικαιωμάτων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους κατόχους αδείας πωλητών πλανόδιου εμπορίου (1/8/2023).

Στις υπηρεσίες του Δήμου Παιονίας δύο καινούργια φορτηγά

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Παρελήφθη την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023, από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Παιονίας, το καινούργιο πλυντήριο κάδων αξίας 159.960,00 € που ενισχύει σημαντικά την ανανέωση στόλου και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών που υλοποιεί η διοίκηση του δήμου Παιονίας από το 2020 έως σήμερα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το Σάββατο 05.08.2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 12/04.08.2023), που ισχύει από το Σάββατο 05.08.2023.

Ζητείται Λογιστής Β από την Χρηματοοικονομική Κιλκίς

Η ομάδα της Χρηματοοικονομικής μεγαλώνει και αναζητούμε βοηθό Λογιστή για την κάλυψη της νέας θέσης.