Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

3o Γυμνάσιο Κιλκίς: Δωρεάν απογευματινά μαθήματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το 3o Γυμνάσιο Κιλκίς θα προσφέρει δωρεάν απογευματινά μαθήματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών -πλοήγησης σε Γονείς - Κηδεμόνες και Παππούδες - Γιαγιάδες των μαθητών. Δήλωση ενδιαφέροντος στην γραμματεία του σχολείου 2341075357

Γιάννης Φαχουρίδης και Τάσος Βασιλακάκης δηλώνουν σχετικά με την κατάσταση στον τομέα της Υγείας στην ΠΕ Κιλκίς

Κοινή Ανακοίνωση Υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη και Υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη
Τα συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα στα δύο νοσοκομεία της ΠΕ Κιλκίς, και συνολικά στον τομέα της υγείας, με αποκορύφωμα την αναστολή λειτουργίας των Χειρουργείων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, επιβεβαιώνουν την βάρβαρη πραγματικότητα την οποία βιώνουμε όλοι μας, συνολικά ο λαός του Κιλκίς και της χώρας.

Για τον προαστιακό Κιλκίς-Θεσσαλονίκης μιλά ο Σούλης Καζαντζίδης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη
Μια νέα βαρύνουσας σημασίας παρέμβαση έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης: Με ανάρτηση βίντεο στη προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρθηκε στο μεγάλο και χρονίζον θέμα της προαστιακής σύνδεσης της πόλης του Κιλκίς με τη Θεσσαλονίκη.

"Κιλκίς Μπροστά" με Θανάση Καριοφύλλη στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδης
Ατενίζουμε με αισιοδοξία το αυτοδιοικητικό μέλλον του τόπου μας κοιτάζοντας Μπροστά. Ο Θανάσης Καριοφύλλης με το περίσσευμα της αγωνιστικής του διάθεσης και το βαθύ και ειλικρινές ενδιαφέρον του για το συνάνθρωπο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην κοινή μας προσπάθεια για ένα Δήμο σύγχρονο με έντονα αναπτυξιακή και κοινωνική σφραγίδα. 

Επίκαιρη ερώτηση Γ. Γεωργαντά με θέμα «Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς»

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς».

Video: Οι βιομήχανοι του Κιλκίς έκοψαν τη βασιλόπιτά τους


Οι βιομήχανοι του Κιλκίς έκοψαν τη βασιλόπιτά τους, στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

Και φέτος την Τσικνοπέμπτη πάμε Ράντσο Κιλκίς


Τρελό πάρτι μασκέ από τον Άθλο Κιλκίς την Τσικνοπέμπτη


Έγινε η πρώτη συνάντηση στελεχών του συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή»

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή»
Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη συνάντηση των στελεχών της δημοτικής παράταξης του Δήμου Παιονίας «Παιονία Ισχυρή» του Δημάρχου κ. Χρήστου Γκουντενούδη στον Πολύκαστρο. 

Πολύκαστρο: Πετυχημένη η εκδήλωση με θέμα την διαχείριση των προβλημάτων παιδιών και εφήβων

Δελτίο τύπου συλλόγου γυναικών του δήμου Παιονίας «Ευκράντη» 
Το πόσο «διψά» η κοινωνία του δήμου Παιονίας για αξιόπιστη και επιστημονικώς υπεύθυνη ενημέρωση επί ευαισθήτων κοινωνικών ζητημάτων αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας- οικογένειας απέδειξε χωρίς ίχνος αμφιβολίας η πρωτοβουλία του συλλόγου γυναικών του δήμου Παιονίας «Ευκράντη» και της ενορίας του ιερού ναού Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου να πραγματοποιήσουν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Πολυκάστρου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την διαχείριση των προβλημάτων παιδιών και εφήβων.

Αίας Κιλκίς: Πρωτιά και στις Κορασίδες

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πρωτιάς πέτυχε η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα απέναντι στον Πιερικό Κατερίνης. Στην προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κορασίδων οι δύο ομάδες που οδηγούσαν την κούρσα διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Συνάντηση Π. Τονικίδη- αν. Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλα

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης.

Μελάς Ζωηρός: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μελάς Ζωηρός 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 
Ονομάζομαι Μελάς Ζωηρός, γεννήθηκα και έζησα μέχρι το 1997 στη Θεσσαλονίκη ενώ από το 1998, όταν και ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία, εγκαταστάθηκα στο Κιλκίς από όπου και η καταγωγή του πατέρα μου. Εργαζόμενος αρχικά στο δισκοπωλείο του Δημήτρη Ζωηρού είχα την τύχη να γνωρίσω πολλούς Ανθρώπους του Κιλκίς, που στην πορεία αποδείχτηκαν σημαντικοί για εμένα.

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς


Υποψήφιοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ


Κιλκίς: Έλαμψε η αλήθεια στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) και για την ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος η επιστημονικά υπεύθυνη, σχετικά με την υπόθεση της Σχολής Γονέων. Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.

Δημήτρης Κυριακίδης: Να στελεχωθεί άμεσα με γιατρούς η χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Η δραματική έκκληση που απηύθυναν οι νοσοκομειακοί γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για την αναστολή της λειτουργίας των χειρουργείων εξαιτίας της έλλειψης γιατρών καταδεικνύει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο τις παθογένειες του δημόσιου συστήματος υγείας.