Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "GOLDΕΝ CLUB" Κιλκίς τo 2008 (112 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο Bar "GOLDΕΝ CLUB" Κιλκίς τo 2008 (112 φωτογραφίες).
Δείτε ΕΔΩ

Ο Άγιος Φανούριος σύναξε τον Κιλκισιώτικο Λαό!


Από ευσεβείς πιστούς γέμισε ο αύλειος χώρος του όμορφου Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Θαυματουργού της πόλεως του Κιλκίς, στους πρόποδες του Λόφου Αγίου Γεωργίου, για να πανηγυρίσουν τη μνήμη του Αθλοφόρου και λαοφιλούς Αγίου και να ανάψoυν ένα κερί στη χάρη του, το εσπέρας της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020.

Στέφανος Αϊβαλιώτης: Με κέρδισε ο επαγγελματισμός του Αλέξανδρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς 
Ο κορυφαίος προπονητής τερματοφυλάκων στην χώρα Στέφανος Αϊβαλιώτης είναι ο νέος συνεργάτης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς, και παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου.

Κορωνοϊός (28/8/2020): 270 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι


Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 270 νέα κρούσματα και 5 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 9.800 και των θυμάτων σε 259. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 35 συμπολίτες μας, ενώ 147 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 917.265 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-liveanalytics

Αναγέννηση Πλαγιάς: Νικηφόρο (1-0) και το 2ο φιλικό με τον Αετό Βαρβάρας


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Παίζοντας για ένα ημίχρονο (το πρώτο) πολύ καλά και έχοντας εξασφαλίσει την νίκη καθώς είχε και τρεις καλές ευκαιρίες στη συνέχεια του αγώνα η Αναγέννηση συνέχισε με νίκη (τη δεύτερη επί του ίδιου αντιπάλου δηλαδή τον ΑΕΤΟ Βαρβάρας) τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας της. Σκόρερ: 53' Σερταρίδης. Τελικό σκορ; 1- 0 υπέρ της Αναγέννησης.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων


Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (28/8/2020)


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δράσεις για τη στήριξη της μελισσοκομίας


O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο στήριξης του πρωτογενούς τομέα υπέγραψε σειρά αποφάσεων με τις οποίες ενεργοποιούνται οι δράσεις 1.4, 3.1, 3.2 και 4.1 που αφορούν τη μελισσοκομία.

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς


Προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους αρχαιολογικούς χώρους Μορρύλου και Παλατιανού Δήμου Κιλκίς και στο Λουτρό Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας. 
Δείτε ΕΔΩ

Από την κιλκισιώτισσα αστυνομικίνα «ΜΙΝΝΙΕ» δεν ξεφεύγει τίποτε


Συνελήφθη χθες (27 Αυγούστου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός, καθώς με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΜΙΝΝΙΕ» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκε να κατέχει, κρυμμένη καλά, μέσα σε συσκευασία αποσμητικού, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6,2 γραμμαρίων. Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ από το Σάββατο 29 Αυγούστου έως την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 18/28-08-2020) που ισχύει από το Σάββατο 29 Αυγούστου έως την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Από την Ψυκτική Ελευθεριάδης ζητείται ψυκτικός (28/8/2020)


Από την Ψυκτική Ελευθεριάδης ζητείται ψυκτικός
Αποστολή βιογραφικού στο email: geleutheriadis@gmail.com 
Απαραίτητα προσόντα: 
1. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. 
2. Καλή γνώση εγκατάστασης και συντήρησης κλιματιστικού. 
3. Κάρτα ανεργίας 
4. Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά. 
5. Δίπλωμα οδήγησης. 
6. Ομαδικό πνεύμα στην εργασία. 
7. ΟΡΕΞΗ και ΔΙΑΘΕΣΗ για εργασία. 
8. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

ΚΔΑΠ Kinesis: Ρυθμική Γυμναστική, ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ για παιδιά 5 έως 12 ετών


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Ρυθμική Γυμναστική, έλεγχος και ρυθμός στο σώμα και στο μυαλό. Η αγάπη για το χορό και το μπαλέτο, συνδυάζονται με κίνηση, ασκήσεις με συνοδεία μουσικής και με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα) και έτσι τέχνη και αθλητισμός συνυπάρχουν δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. 

Συναντήσεις εργασίας Α. Βεργίδη για έργα υποδομών


Ανακοίνωση 
Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας, στη διάρκεια των οποίων εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς, είχε, χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, στο Διοικητήριο.

Φραγγίδης: «Ανεπαρκείς οι ρυθμίσεις για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων από τους Δήμους της χώρας»


Ερώτηση βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής προς τους Υπουργούς, Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Κεραμέως, Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ι. Βρούτση
Κύριοι Υπουργοί,
Η καθαριότητα των σχολείων αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία τους, καθώς συμβάλλει στη διασφάλιση κατάλληλων συνθηκών για την διαφύλαξη της υγείας των μαθητών και των καθηγητών.

Η ELVIAL ΑΕ ζητά εργατοτεχνικό προσωπικό (28/8/2020)


Η ELVIAL ΑΕ λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό.

Στο OLYMPUS MYTHICAL TRAIL, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης, το τρέξιμο παραμένει ένας τρόπος διαφυγής από την σκληρή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε. Οι περισσότεροι αγώνες δρόμου και βουνού των τελευταίων μηνών αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν ωστόσο υπήρξαν και διοργανώσεις που ακολουθώντας τους περιορισμούς και φροντίζοντας για την ασφάλεια αθλητών και εθελοντών έδωσαν εκκίνηση. Έτσι αρκετοί αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς δεν άφησαν τους καλοκαιρινούς μήνες ανεκμετάλλευτους.