Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ετήσιος χορός του Συλλόγου "Λαβάς" Ευκαρπίας Κιλκίς


Οι γλυκές ταξιδιάρικες δημιουργίες του ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Η εβδομάδα για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis For Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics, ολοκληρώθηκε όμορφα και δημιουργικά με πληθώρα θεμάτων και δραστηριοτήτων. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν μας επισκέφθηκε ο κύριος Κανονούλης, με τον οποίο συζητήσαμε κανόνες και τρόπους συμπεριφοράς, τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και όταν είμαστε άρρωστοι, όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα ή όταν βρισκόμαστε σε χώρους όπως το σχολείο ή το ΚΔΑΠ.

Αποκριάτικος χορός του Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στο σεμινάριο “Flipping the ODD’S”

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κιλκίς συμμετείχαν στο σεμινάριο “Flipping the ODD’S” Χρηματοδοτήσεις – Καινοτομία - Επιχειρηματικότητα, που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Γ.Δ. EAC και τη Δημιουργική ομάδα FLIP, στις Βρυξέλλες, 28 και 29 Ιανουαρίου 2020.

Φαγητό με ντελίβερι για μαθητές σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Σωματείο κυλικειαρχών Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" 
Μετά την απαράδεκτη στάση και αποστασιοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω προβλήματα προσπαθώντας να τα προβάλλουμε και με τη ανάδειξη τους, ελπίζοντας να επιλυθούν το συντομότερο.

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα των σχολικών καθαριστριών

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τριάντα οχτώ βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα προβλήματα των σχολικών καθαριστριών.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις του Γ. Φραγγίδη τη τελευταία εβδομάδα

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σημεία τοποθέτησης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΡΤ», στην εκπομπή «Αρτηρία», με τη δημοσιογράφο Φρατζέσκα Σαββοργινάκη
Τετάρτη, 5 Φεβρουρίου 2020
Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Ο καρκίνος ως ασθένεια τρομοκρατεί όλους τους Έλληνες. Ωστόσο, στο θέμα της πρόληψης ο Έλληνας υστερεί πάρα πολύ. Σήμερα υπάρχουν εμβόλια που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στη μάχη κατά του καρκίνου, όπως είναι το εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ο οποίος είναι ο πρώτος καρκίνος ως αιτία θανάτου στις νέες γυναίκες, ενώ στις γυναίκες γενικά είναι δεύτερος, μετά τον καρκίνο του μαστού.

Το Κέντρο υγείας Πολυκάστρου βάζει τον πήχη της προσφοράς ακόμη πιο ψηλά

Το έχουν χαρακτηρίσει «ΠΡΟΤΥΠΟ», «ΟΑΣΗ» και «ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ», στο χώρο της δημόσιας υγείας της χώρας, Έλληνες και ξένοι που το έχουν επισκεφθεί, για την άρτια λειτουργία του και την μεγάλη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο από το 1996.

ΑΣΕΠ: Εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 46/24-12-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.

Βράβευση του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς από την Ομοσπονδία Ιππασίας

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου βραβεύτηκε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς ως πολυνίκης όμιλος στην Ιππική Αντοχή για 10η συνεχόμενη φορά.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Αυξημένα μέτρα για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων λόγω κρούσματος στην Π.Ε. Σερρών

Με αφορμή την επιβεβαίωση κρούσματος της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, σας επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται η αγορά ζώντων χοίρων, κρέατος χοίρων, σπέρματος, ωαρίων και εμβρύων χοίρων καθώς και ζωοτροφών από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ακόλουθων μέτρων βιοασφάλειας σε όλες τις εκμεταλλεύσεις χοίρων, εμπορικές ή μη, ανεξαρτήτως δυναμικότητας:

Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς, συνελήφθη 65χρονος στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

- Εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες στο σπίτι του συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης 
- Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς («Minnie»)

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 11 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, κόβει την πίτα της

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο «Ράντσο Κιλκίς». Χαιρετισμό θα απευθύνει η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Ιανουάριο 2020

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιανουάριο του έτους 2020, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Ιανουάριο 2020

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του 2020, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 553 άτομα και ειδικότερα:

Μαθητική Εικονική Επιχείρηση του 4ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης


Υπογράφουν 21μαθητές της B' Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης
Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του @Junior Achievement Greece δημιουργήσαμε την μαθητική επιχείρηση «Save On Sight». Είμαστε 21 μαθητές της B' Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης και δημιουργήσαμε ένα πληροφοριακό σύστημα που αποτελείται από δύο εφαρμογές. 

Πολύκαστρο: Βιβλιοπαρουσίαση της Σταυρούλας Αποστολίδου


Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Επίσκεψη της δημοτικής αρχής Παιονίας, στα χωριά Φιλυριά και Γερακώνα

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εξαιρετικό κλίμα επικράτησε στη διάρκεια των επισκέψεων της Δημοτικής αρχής στην Φιλυριά και την Γερακώνα το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου. Οι κάτοικοι των δύο χωριών, αξιοποιώντας την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε, αντάλλαξαν απόψεις με την διοίκηση και αναφέρθηκαν σε διάφορα επιμέρους προβλήματα εστιάζοντας κυρίως στην αγροτική οδοποιία.