Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Έκλεψε 100 γουρουνάκια

Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών περίπτωση ζωοκλοπής σε χοιροτροφική μονάδα 40χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα του Ιουνίου 2012 έως του Ιανουαρίου 2013 στην Αγροσυκιά Πέλλας. 

Ομιλία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Γουμένισσας

Μέ αφορμή τήν ἐπικείμενη ἐπέτειο τῆς ἐθνικῆς Παλιγγενεσίας τήν Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, Κυριακή τῆς Ὀρθοδοξίας, μετά τήν θεία Λειτουργία καί τή Λιτανεία τῶν ἱερῶν Εἰκόνων, στό μεγάλο Ἀρχονταρίκι τοῦ Ἱεροῦ Κοινοβίου θά πραγματοποιηθεῖ ἐπίκαιρη ὁμιλία ἀπό τόν κ.Γεώργιο Ἀχ. Παπαδημητρίου, ἐρευνητή τῆς νεώτερης ἱστορίας τοῦ Ἑλληνισμοῦ, μέ θέμα: «Ἡ Μακεδονία στόν Ἀγώνα τοῦ ’21»

Αίτημα Παραστατίδη για την "Περικοπή συντάξεων ανασφαλίστων Ομογενών"

Ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης μαζί με άλλους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ανέλαβαν πρωτοβουλία υποβάλλοντας αίτημα προς τον αρμόδιο Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα περικοπών των συντάξεων κατηγορίας υπερηλίκων ανασφάλιστων, που αφορά τους χιλιάδες ομογενείς παλιννοστούντες Ποντιακής καταγωγής. 

Δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

"Με την ευκαιρία της 6ης Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (15-23 Μαρτίου 2013) και με την ιδιότητα των μελών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, χαιρετίζουμε τις πανελλαδικές δράσεις της διοργάνωσης.

Έπαιξαν 12 εκατ. του δήμου στο Χρηματιστήριο!

Χρηματιστηριακές συναλλαγές ύψους 12 εκατ. ευρώ αποκαλύφθηκαν με το άνοιγμα λογαριασμών της προϊσταμένης οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο στέλεχος του δήμου παρότι απηλλάγη από την υπόθεση της υπεξαίρεσης για την οποία καταδικάστηκε ο πρώην δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος, ελέγχεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 

Περιφερειακές Εκδηλώσεις στο Κιλκίς του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς, υποδέχεται το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. 

Την Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθούν επιλεγμένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο φεστιβάλ. Ιδιαίτερα, την πρώτη μέρα προβολών, θα προβληθούν ντοκιμαντέρ με ειδικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας.


Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς πέτυχαν τη σύλληψη ενός ημεδαπού 26 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Θα καταστραφούν οικογένειες με τους κουλοχέρηδες, λέει ο Τέρενς Κουίκ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη απόφαση της συγκυβέρνησης να νομιμοποιήσει τη λειτουργία κουλοχέρηδων στις γειτονιές της χώρας: 
«Απευθύνομαι στη συγκυβέρνηση για τους κουλοχέρηδες που έβαλε στο νομοσχέδιο για τα...«εργαλεία ανάπτυξης»! Αν είναι δυνατόν! Στα εργαλεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας! 

Με απειλή πιστολιού άρπαξε από περίπτερο 400 ευρώ

Στις 22.03.2013 βραδινές ώρες, όπως καταγγέλθηκε, στην Κρύα Βρύση Πέλλας, ένας άγνωστος δράστης με την απειλή πιστολιού, αφού προσέγγισε περίπτερο αφαίρεσε από δύο ημεδαπούς που βρίσκονταν εντός το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Η παρέμβαση του Μετώπου κατά των Μεταλλείων, στην ημερίδα ΔΗΜΑΡ στις 20 Μαρτίου 2013 στη Θεσσαλονίκη




"Ευχαριστούμε τη ΔΗΜΑΡ για την σημερινή πρόσκληση, δίνοντας έτσι την κοινωνία του Κιλκίς την ευκαιρία να εκφράσει εδώ την άποψή της. Θυμόμαστε ότι το Νοέμβριο του 2011 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στο Κιλκίς ξεκαθάρισε την κάθετη αντίθετη με τη μεταλλεία θέση του. Ζητάμε να σταθεί σταθερός σε αυτή του τη θέση και η ΔΗΜΑΡ να ξεκαθαρίσει την κατάσταση «ολίγον έγκυος» που όπως είπε προηγουμένως στέλεχός σας είπε, επικρατεί εσωτερικά στο κόμμα σας.

Ανακοίνωση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για το επόμενο τριήμερο

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου της 25ης Μαρτίου 2013, λόγω της αναμενόμενης αυξημένης κίνησης οχημάτων στα οδικά δίκτυα από και προς τα αστικά κέντρα, θα λάβει ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο των δυνάμεων και μέσων που διαθέτει, τόσο κατά μήκος του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου όσο και σε βασικούς οδικούς κόμβους στις εξόδους – εισόδους της πόλης της Θεσ/νίκης. 

Tέσσερις οι προσφορές για τη ΣΕΚΑΠ, με αβαντάζ στην κούρσα ο Ιβάν Σαββίδης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταβίβαση του ελέγχου της ΣΕΚΑΠ στον ελληνικής καταγωγής Ρώσο επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη. Πριν από λίγο o εκκαθαριστής της ΑΤΕbank έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των τεσσάρων ομίλων που κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση της καπνοβιομηχανίας.

Ο Σόιμπλε προειδοποιεί για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας

O Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε υποστηρίζει ότι σήμερα η ευρωζώνη είναι προετοιμασμένη για πιθανές αναταράξεις και προειδοποιεί την Λευκωσία για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας.

Εκδήλωση της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Κυριακή 24/3/2013 και ώρα 13.00 στο κέντρο ΚΑΛΥΒΑ 1Ο χλμ. Κιλκίς /Ευκαρπίας. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι πρωτοετείς φοιτητές, παιδιά των μελών της Ένωσης. Τιμή πρόσκλησης 10Ε. Πλήρες μενού και πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.

Λαϊκός αγώνας ποδηλασίας - Αγώνες Ταχύτητας, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 στο Κιλκίς

Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος ποδηλατικός γύρος Κιλκίς, συνδιοργανώνουν ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς και τα καταστήματα ειδών ποδηλασίας «ο Ποδηλάτης».