Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς: Αυτοί είναι οι νέοι υπεύθυνοι θεματικών τομέων δράσης

Απόφαση Γραμματείας Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας
Οι νέοι υπεύθυνοι θεματικών τομέων δράσης στη ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς
➤Αναπληρωτής Υπεύθυνος Υγείας
Χρήστος Καραμήτσος
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Μεταφορών και Δικτύων:
Νικόλαος Τατίδης
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Υπεύθυνος Ετεροδημοτών
Αθανάσιος Καρυοφύλλης 
Υπεύθυνος Παιδείας - Θρησκευμάτων & Αθλητισμού
Θεόφιλος Τιρεκίδης 
Υπεύθυνος Μεταναστευτικής Πολιτικής
Ανέστης Θεοφιλίδης 

Διήμερο ονείρων φθινοπώρου έζησαν οι Περιπατητές του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Διήμερο συνεχών ονείρων φθινοπώρου έζησαν εξήντα εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών στο Λαογραφικό Μουσείο, το Σπίτι του Μάνου Χατζηδάκι, τον Μακεδονικό Τάφο στα Κομνηνά, την όμορφη Σταυρούπολη, τον Λειβαδίτη ψηλά στα χίλια μέτρα της Δυτικής Ροδόπης με μεγαλύτερο το όνειρο της τεσσάρων χλμ διαδρομής προς τον μεγαλύτερο καταρράκτη των Βαλκανίων με τα δύο από αυτά μεγάλης δυσκολίας για ορειβάτες που προσαρμόστηκαν αρκετοί περιπατητές.

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παλιού Αγιονερίου 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Παλιού Αγιονερίου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση - φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  που διοργανώνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 4:30 μ.μ., στην Πλατεία του Χωριού. 

ΚΚΕ: Λαϊκό γλέντι στην Κορομηλιά Κιλκίς

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ, στα πλαίσια της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, πραγματοποιεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην Κορομηλιά (στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου), λαϊκό - ποντιακό γλέντι, με τους αδερφούς Ιακωβίδη (στα πλήκτρα και στα ντραμς), τον Τάσο Ευτυχιάδη (στη λύρα) και τον Αργύρη Μάτζιο (στο κλαρίνο). 

Ο Όμηρος Ταχμαζίδης στο Coffice με θέμα "Θεοί και άνθρωποι αναδύονται από τα σπήλαια"


Αναφορά Φραγγίδη με θέμα «Αποζημίωση των απολυθέντων της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης «Ομοσπονδία» (Ε.Α.Σ.Θ.)»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο Βουλευτής του νομού Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, κατέθεσε σήμερα αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, με συνυπογράφοντες τους Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κ.κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, Απόστολο Πάνα, και Κώστα Σκανδαλίδη, ζητώντας από τον Υπουργό να δώσει άμεση λύση στο θέμα της καταβολής της συνολικής αποζημίωσης των απολυθέντων εργαζομένων στην πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης «Ομοσπονδία» (Ε.Α.Σ.Θ.) το 2004.

Κρατικός προϋπολογισμός 2020: Το οικονομικό κλίμα, οι προσδοκίες και τα εμπόδια

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών (2015)
Στις πρώτες σελίδες της εισηγητικής έκθεσης του Υπουργού Οικονομικών για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020, παρουσιάζεται ο δείκτης του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα. Μετά από μια άνοδο κατά τον Ιούνιο και Ιούλιο, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός της επιδείνωσής του μετά τον Αύγουστο του 2019, εξέλιξη που αντανακλά τις μη επιθυμητές για την κυβέρνηση προσδοκίες. 

Κιλκίς: Πετυχημένη εκδήλωση με θέμα «Παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και πρόληψη»

Δελτίο τύπου 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Κιλκίς
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Κιλκίς πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο Α' ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς με θέμα «Παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και πρόληψη»

(Video) Σεμινάριο εκμάθησης τουρκικής γλώσσας από το Επιμελητήριο Κιλκίς


Κιλκίς, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019. 
Σεμινάριο εκμάθησης τουρκικής γλώσσας από το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Η ποντιακή Κωμωδία "Χωρίς εσέν κι γίνουμε, χωρίς εσέν κ' εφτάγω", στο Κιλκίς



ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΗΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
του Δημήτρη Νικοπολιτίδη σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Δαμιανίδη.
Από την θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς
"ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ".
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 Ώρα: 19:00
Συνεδριακό κέντρο Δήμου Κιλκίς
Γενική είσοδος 2,5 Ευρώ.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Για ακόμη μια χρονιά συνεχίστηκε επιτυχώς η συνεργασία του ΚΕΚ-ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας, σε ότι αφορά την υλοποίηση σεμιναρίου για εργαζομένους των τοπικών επιχειρήσεων. 

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς με τρεις αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo νέων ανδρών-γυναικών και παίδων-κορασίδων της Ελληνικής ομοσπονδίας ΕΛΟΤ, διεξήχθη στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 20 έως 24 Νοεμβρίου 2019.

"Ο «εκβιασμός» της ΝΔ και η «πάσα» στον ΣΥΡΙΖΑ"

Άρθρο του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στον Ριζοσπάστη
Τις τελευταίες μέρες διακινείται από την κυβέρνηση ο εκβιασμός των διπλών εκλογών. Περιγράφεται ως «ταλαιπωρία», «περιπέτεια». Η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να συναινέσουν στη διαμόρφωση νέου εκλογικού νόμου που θα αποκλείσει τις διπλές εκλογές και θα εξασφαλίσει τη «σταθερότητα».

Σέρρες: Σκοτώθηκε άνδρας 71 ετών, σε τροχαίο

Χθες (03 Δεκεμβρίου 2019) και ώρα 16.15, στο 21ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Άνω Βροντού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τις υλικές ζημιές του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 4/12/2019), 2:30 μ.μ.

Συνελήφθη 36χρονος για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, συνελήφθη χθες (03 Δεκεμβρίου 2019) το πρωί, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 36χρονος για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Εργασίες συντήρησης στην 6η Επαρχιακή Οδό (Αγχιάλου- Νέας Μεσημβρίας – Ξηροχωρίου- Ορίων Νομού)

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 6η Επαρχιακή Οδό (Αγχιάλου- Νέας Μεσημβρίας – Ξηροχωρίου- Ορίων Νομού) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019.

(Video) Εξωραΐζεται με δενδροφύτευση ο χώρος του Πάρκου Κήπου Κιλκίς


Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019.
Εξωραΐζεται με δενδροφύτευση ο χώρος του Πάρκου Κήπου Κιλκίς.

Γ. Γεωργαντάς: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος, υπέγραψαν σήμερα μνημόνιο συνεργασίας για την ανάληψη κοινών δράσεων, με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και τη μείωση των διοικητικών βαρών στις επιχειρήσεις.