Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Θέση εργασίας στον Παντελεήμονα Κιλκίς (15/4/2018)

Βιομηχανία τροφίμων με έδρα τον Παντελεήμονα Κιλκίς αναζητά να προσλάβει υποψήφιο/α για πλήρη απασχόληση στη θέση του/της Υπεύθυνου/νης Πωλήσεων Εξωτερικού. 
Δείτε ΕΔΩ

Video: Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στα Ιωάννινα

Σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Πολύκαστρο ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Πολύκαστρο το οποίο διοργάνωσε η τοπική ΑΕΠ έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού το πρωί της Κυριακής.

Με αυτό το Isuzu D-MAX πας παντού

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.gocar.gr
Μία νέα ειδική έκδοση του διπλοκάμπινου pick up της Isuzu διαθέτει στην ελληνική αγορά η αντιπροσωπεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ. Το D-MAX Hi-Lander φέρει τον 1.9 diesel με τους 164 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο (42.900 €), όσο και με αυτόματο 6 σχέσεων (44.700 €).

Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο Οχυρό Ιστίμπεη

Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, διοργανώνει, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 11:30, τον oρεινό αγώνα δρόμου "Δρόμος Θυσίας" 14χλμ στο Οχυρό Ιστίμπεη (Νέο Πετρίτσι Σερρών), στα πλαίσια της 77ης επετείου από τη Μάχη των Οχυρών, με την τεχνική υποστήριξη του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι ΜΠΛΕ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Οι ΜΠΛΕ έρχονται την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στο Άβατο, στην Πολίχνη, να μοιραστούν μαζί μας τη μουσική που τόσο αγαπάνε.

Τέλεση Εσπερινού στο εκκλησάκι των Μυροφόρων στο Πεδινό Κιλκίς


Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα  6:00 μ.μ., στο εκκλησάκι των Μυροφόρων που βρίσκεται μέσα στο πανέμορφο Δασάκι του Πεδινού Κιλκίς, θα τελεστεί Εσπερινός, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει μικρό πανηγυράκι.

Κιλκίς: Μουσικό αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο

Προσπάθεια αναγέννησης του Στίβου της Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Συλλόγου Αθλητική Παιδεία
Μια μικρή ομάδα 13 αθλητών/τριών του Συλλόγου Αθλητική Παιδεία, με οδηγό τη χαρά, τη θετική ενέργεια και τα έντονα συναισθήματα που προσφέρει ο αθλητισμός, διέπρεψαν με την παρουσία τους στους αγώνες στίβου στο τρίαθλο της κατηγορίας Παμπαίδων Β και Παγκορασίδων Β, που διεξήχθησαν στο στάδιο του Κιλκίς το Σάββατο 14/4/2018. 

Silver Alert: Εξαφάνιση 85χρονου από τις Συκιές στη Θεσσαλονίκη

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Εξωραϊσμός των εσωτερικών χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Μια καινοτόμα δράση προκειμένου να εξωραϊστεί η εικόνα του κτιρίου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου υλοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Κιλκίς: Συνελήφθη 49χρονος για κατοχή όπλων

Συνελήφθη χθες (14-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 59χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, διαπιστώθηκε να κατέχει ένα πιστόλι κρότου με δυνατότητα μετατροπής σε πυροβόλο όπλο και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν.

Δείτε Video από τον Ετήσιο Χορό 2018 της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"


Τον ετήσιο χορό της, διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης "Θέατρο" στο Κιλκίς.

Αυλαία στο 8ο Πασχαλινό Acadimies Golden Cup

32 τμήματα, 14 σύλλογοι, και 500 παιδιά σε 2 αθλητικά κέντρα, πλαισίωσαν το 8ο Πασχαλινό Acadimies Golden Cup, το οποίο «άνοιξε» τις πύλες του την Τετάρτη 11/4 κι έριξε αυλαία το Σάββατο 14 στη Θεσσαλονίκη.

38χρονη εξαπατούσε πολίτες μέσω διαδικτύου με το πρόσχημα χορήγησης δανείων

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου που έγιναν σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, με την ταυτοποίηση των στοιχείων 38χρονης ημεδαπής.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (15/4/2018)

Από την "Atlasdoor Κιλκίς", ζητείται υπάλληλος για κατασκευή κουφωμάτων. Δείτε ΕΔΩ