Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Φραγγίδης: "Ήθελα να τις τιμήσω χαρίζοντάς τες ένα λουλουδάκι"

Του Γιώργου Φραγγίδη
8 Μάρτη! Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Του ανθρώπου που φέρνει τις ζωές στον κόσμο και δίνει ζωή και στη δική μας ζωή.  Η σημερινή όμως μέρα ήταν και ιδιαίτερα συγκινητική για μένα. 

Μήνυμά Σούλη Καζαντζίδη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη 
Σε μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης τονίζει:

"Ευχαριστούμε θερμά τη «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ»..."

"O Διευθυντής, ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών, και οι μαθητές-ριες του Γυμνασίου Ευκαρπίας, ευχαριστούμε θερμά τη «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» για την γενναιόδωρη προσφορά του επαγγελματικού ψυγείου στο σχολείο μας."

Εκδήλωση στο Πολύκαστρο της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Εκδήλωση με αφορμή τα 20 χρόνια από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, πραγματοποιεί η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στις 11:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πολυκάστρου.

Τα λαϊκά δικαιώματα είναι παθογένειες και αγκυλώσεις;

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Από τον Σύριζα μέχρι την Ν.Δ και όλα τα υπόλοιπα αστικά και μικροαστικά κόμματα του κοινοβουλίου (ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΚΟΜΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ), ο ρεαλισμός του «εφικτού» αποτελεί την βάση, για την ιδεολογική διεργασία – παρέμβαση από την σκοπιά του συστήματος, με στόχο την αποδοχή από την λαϊκή πλειοψηφία, εκείνων των μέτρων που ρίχνουν το βιοτικό του επίπεδο.

Κιλκίς: Εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε στις 03-03-2019, με μεγάλη επιτυχία, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του νομού Κιλκίς για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου. 

Έκθεση ζωγραφικής στο μετάξι της Ελευθερίας Τζόρα-Αυγητίδου, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στο μετάξι της Ελευθερίας Τζόρα-Αυγητίδου, με θέμα “ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ”, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έστειλε μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης, καλώντας τις εργαζόμενες γυναίκες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, τις νέες μητέρες και τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες και πρόσφυγες, να εντείνουν την πάλη τους για το μέλλον που αξίζει σ’ αυτές και τα παιδιά τους. 

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Η ημέρα αυτή αποτελεί το ορόσημο για την υποστήριξη της ισότητας των δύο φύλων, και της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία.  Πρόκειται για την ημέρα της γυναίκας ως μητέρα και ως εργαζόμενη.

Video: Το μονόπρακτο «Ανθρώπινη Φωνή» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ως ημέρα μνήμης των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, 20:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς με το συγκλονιστικό μονόπρακτο «Ανθρώπινη Φωνή» του Ζαν Κοκτώ σε σκηνοθεσία Γιώργου Καύκα.
Ερμήνευσε η ηθοποιός του ΚΘΒΕ Μαρία Χατζηϊωαννίδου
Μουσική επί σκηνής έπαιξε ο Πάνος Νάνος (ηλεκτρική κιθάρα).


Θέση εργασίας στο Κιλκίς (8/3/2019)

Από Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Κιλκίς, ζητείται καθηγήτρια Γερμανικών.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977061295

Video: Επίσκεψη υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Κιλκίς


Επίσκεψη υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Κιλκίς, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Σήμερα γιορτάζει όλη η Γη!

Του Νίκου Σαχπεκίδη
Δε θα μπορούσε η γιορτή της γυναίκας να καθιερωθεί άλλη εποχή, πλην της άνοιξης. Γυναίκα σημαίνει άνοιξη, γέννηση, νοητική και σωματική, δημιουργία και έμπνευση, ανοιξιάτικο αεράκι και πολύχρωμα εαρινά τοπία. Σημαίνει ακόμα μάνα, σύντροφος, φίλη, συνοδοιπόρος και συναγωνίστρια. 

Διορισμός Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) στον Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου - Κιλκίς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε Κιλκίς), μετά τις δύο άκαρπες συνεδριάσεις της συγκροτηθείσας Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ) του Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου, ανακοινώνει πως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της εκκινεί την διαδικασία διορισμού Δ.Σ από τα μέλη της Γ.Σ. 

Η ιστορία της Μάρια και ο διαρκής αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε κάθε γωνιά του κόσμου

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Υπ. Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής
Η 36χρονη Μάρια Ούμαρ κατάγεται από το Ουαζιριστάν (βορειοδυτικό Πακιστάν). Οι γυναίκες στο Ουαζιριστάν ζουν υπό περιορισμό, σε ένα μικρό τμήμα του σπιτιού, αποκλειστικό γι΄ αυτές, όπως περίπου τα ζώα. Απαγορεύεται να βγαίνουν έξω χωρίς τη συνοδεία αντρών κ φυσικά δεν δικαιούνται να ψηφίζουν.

Μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς
Περιβαλλόμαστε από την αύρα τους. Το τρυφερό χάδι της μάνας μας, η έγνοια της αδελφής μας, η αγάπη της γυναίκας μας, η μυρωμένη αγκαλιά της κόρης μας, η καλοκάγαθη ευχή της γιαγιάς. Γεννημένες με πολλαπλούς ρόλους και πολυσύνθετα καθήκοντα οι γυναίκες της ζωής μας είναι παντού. Ηρωίδες που κινούν τα νήματα της καθημερινότητας και κατά ένα θαυμαστό τρόπο τα ξεμπερδεύουν.

Ίδρυση Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην ΕΛΑΣ

To Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προωθεί σειρά οργανωτικών μεταρρυθμίσεων στην Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Μήνυμα Θ. Ανθρακίδη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Υπογράφει ο Θέμης Θ. Ανθρακίδης
Οικονομολόγος - Υποψήφιος Βουλευτής ν. Κιλκίς
Κίνημα Αλλαγής
Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα 8 Μαρτίου και κάποιες σκέψεις αβίαστα προκύπτουν. Πέρα από την νομοτελειακή εμπορευματοποίηση της ημέρας όπως και σχεδόν κάθε παγκόσμιας ημέρας, που την καθιστά ακόμη μια «γιορτή» όπως είναι για παράδειγμα του «Αγ. Βαλεντίνου», οφείλουμε να δούμε μια πιο ιστορική προσέγγιση η οποία έχει αναφορές και στο σήμερα.

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα και στο Δήμο Κιλκίς

Ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 12η μεσημβρινή μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Η δημοτική παράταξη “Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη”, για την ημέρα της Γυναίκας

Υπογράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Σαν σήμερα, 8 Μαρτίου του 1857, στις κλωστοϋφαντουργίες της Ν. Υόρκης, οι γυναίκες εργάτριες διαδηλώνουν και απεργούν διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες δουλειάς και λιγότερες ώρες εργασίας. Η απεργία αυτή ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές του εργατικού κινήματος διεθνώς, αφού έβαζε στην πρώτη γραμμή τα ζητήματα κατά της εκμετάλλευσης, κατά των φυλετικών διακρίσεων και κατά της ανισοτιμίας ανδρών και γυναικών.

Και η Νόπη Χοροζοπούλου με το "Κιλκίς Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δήμαρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στην αυτοδιοικητική οικογένεια του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ προστίθεται και η Παρθένα (Νόπη) Χοροζοπούλου για να ανοίξουμε όλοι μαζί δρόμους δημιουργίας στον τόπο μας και να δώσουμε προοπτικές ανάπτυξης και αναζωογόνησης στην πόλη μας και στα χωριά μας.

Ο Παύλος Τονικίδης ανακοινώνει Κυριακή Ανδριανάκη, Παναγιώτη Καλτσίδη και Νίκο Τατίδη

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη 
Με τον «Δήμο ΑΞΙΩΝ» του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη συντάσσονται και οι Κυριακή Ανδριανάκη, Παναγιώτης Καλτσίδης και Νίκος Τατίδης. Τρεις ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, με κοινό γνώρισμά τους την «ανήσυχη» σκέψη και τη διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Video: Γαλλικό πρωινό παιδιών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς


Γαλλικό πρωινό παιδιών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, στο Cafe Bistro Τρυποκάρυδος, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Παγκόσμια μέρα της γυναίκας - Πανδημοσιοϋπαλληλική στάση εργασίας

Φραγγίδης: "Μέρα στον άνθρωπο που δίνει ζωή, δίνει ζωή στη ζωή μας"

Του Γιώργου Φραγγίδη
Για να μην την αδικούμε όμως θα έπρεπε κάθε μέρα να ανήκει σ΄ αυτήν, στον άνθρωπο που πλουτίζει τη ζωή μας και χωρίς αυτόν όλα είναι πολύ πιο δύσκολα.
Η αφιέρωση αυτής της μέρας στη γυναίκα αναγνωρίζει και την τιμά για όλους τους ρόλους της, αυτή της μητέρας, της συζύγου, της εργαζόμενης, του ενεργού ρόλου της στην κοινωνία, της αδερφής, της κόρης, της φίλης, αυτής που αγωνίζεται για ένα καλύτερο κόσμο προσφέροντας αγάπη, χαρά, ελπίδα, ομορφιά, χαμόγελο και καλοσύνη.