Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Lady Valentina Bissoli, Italian and International Top Model, talks with Thomas Ch. Markopoulos


Lady Valentina Bissoli, Italian and International Top Model, talks about World Women's Day 2023 with Thomas Ch. Markopoulos
"I think it is an anniversary that must be experienced every day, not just on 8 March. Women or men are all human beings and we must respect each other every moment. Today, women are very independent and play important roles. I’m happy about that!''
Lady Valentina Bissoli, Italian-International Model, talks about World Women's Day 2023

Α' Χαιρετισμοί της Παναγίας, στο χωριό Ζαχαράτο του νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα στολίδι μέσα στην φύση ο Ιερός Ναός Κωσταντίνου και Ελένης στο χωριό Ζαχαράτο του Νομού Κιλκίς επιμένει μέσα στον χρόνο να σκορπάει την αυθεντικότητα του, τα χρώματα και την ιστορία του η οποία ξεκινά περίπου στις αρχές του 1900.

Για τους ανθρώπους μας που έδυσαν, μα δεν έσβησαν

Με οδύνη ψυχής συνευχόμενος
†Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

«Εάν δεν είχαμε την προσδοκία της Αναστάσεως, οι χριστιανοί θα ήμαστε οι πιο αξιολύπητοι της ιστορίας». Αναφερόμενος βεβαίως στην αλύγιστη πιστότητα των Μαρτύρων στο Χριστό είτε στις εθελούσιες των άλλων πιστών αποστερήσεις της παθιασμένης ζωής, ένας μεγάλος παιδαγωγός Άγιος κάπως έτσι ξεχωρίζει και οροθετεί τα ανυπέρθετα βάσανα της ιστορίας, τα οριακά προσθανάτια αδιέξοδα και την κληροδοτούμενη απόγνωση του πόνου.

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: Οι δημότες θα μας κρίνουν από έργα και πράξεις και όχι από λόγια και υποσχέσεις

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης

Πρόεδρος ΔΕΥΑ Παιονίας

Στις 20 Φεβρουαρίου παρουσιάσαμε μέσω του τύπου στους δημότες, το έργο και τις δράσεις της ΔΕΥΑΠ για την περίοδο 2019-2023. Λίγες ημέρες μετά δημοσιεύτηκε μία απάντηση του κ. Γκουντενούδη, επί της παρουσίασης, που περιείχε μάλιστα χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που δεν μας αγγίζουν και δεν πρόκειται να μιμηθούμε. Οι δημότες απαιτούν από εμάς ευπρέπεια, ευγένεια και αλήθεια.

Στον Δήμαρχο Παιονίας, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, στο δημαρχείο του δήμου Παιονίας, ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης υποδέχτηκε τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Κώστα Δαδούδη.

Δήμος Παιονίας: Ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Βασιλειάδης στη θέση του Νίκοιυ Καπουτζή

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Βασιλειάδη από τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

(Video) Σιωπηρή διαμαρτυρία πολιτών του Κιλκίς για το δυστύχημα στα Τέμπη

Σιωπηρή διαμαρτυρία "Αλληλεγγύης για όλους" Κιλκίς για το δυστύχημα στα Τέμπη. Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

(Video) Προδιαγεγραμμένο και διαρκές έγκλημα η σύγκρουση τραίνων στα Τέμπη

Προδιαγεγραμμένο και διαρκές έγκλημα η σύγκρουση τραίνων στα Τέμπη. Διαμαρτυρία φορέων και σωματείων στο Κιλκίς. Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023.