Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Μη το χάσετε: "Ημερολόγιον Ασύρματου" με τους Νικόλα Νίτσα και Ηλία Καλπάκα στον ok-radio


Δελτίο τύπου 
ok-radio
Κανένας απαισιόδοξος δεν ανακάλυψε ποτέ το μυστικό των αστεριών ούτε ταξίδεψε ποτέ σε μια άγνωστη γη.
Helen Keller, 1880-1968, Αμερικανίδα συγγραφέας
Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου το πρωί στις 11:00-13:00 με τους Nickolas Nitsas Ilias Kalpakas στο πολιτιστικό μαγκαζίνο "Ημερολόγιον Ασύρματου" αποχαιρετούμε το 2020 με καλή μουσική και θετική διάθεση στον www.ok-radio.gr

"Αξιοποιήστε τα δωρεάν Rapid Tests", λένε οι Έφεδροι Αξιωματικοί νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς 

Όλοι ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το 2020 και με μεγάλη επιθυμία ελπίζουμε να συμπαρασύρει και την πανδημία. Εκείνη όμως δείχνει να επιμένει. Η αύξηση των κρουσμάτων στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και η βραδεία υποχώρησή τους στη Ελλάδα μας το βεβαιώνουν. Οι ειδικοί από την αρχή μας προειδοποίησαν ότι έχουμε μπροστά μας αγώνα μαραθώνιου δρόμου. 

Εκδόθηκε το Ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς
Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε όλοι, ο Σύλλογός μας συνεχίζει την πολιτιστική του δράση σταθερά, εκδίδοντας και φέτος το ημερολόγιό του με κεντρικό θέμα στοιχεία του πολιτισμού του τόπου μας και ειδικότερα στοιχεία Υλικά, Πνευματικά και Ηθικά του Θρησκευτικού μας Πολιτισμού, ενός ξεχωριστού πλούτου που συνεχίζει μέσα στους αιώνες να διατηρεί την ομορφιά του και να μας την προσφέρει απλόχερα, μέχρι και σήμερα.

Ευχές Εορτών από την Ένωση Στρατιωτικών νομού Κιλκίς



Σοφία Ψαρρά: Η συνέργεια του χθες και του σήμερα, προϋπόθεση για το αύριο


Γράφει η Σοφία Ψαρρά 
Μέλος Δ.Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με ειλικρινή απορία παρατηρώ καιρό τώρα τα σχόλια και τα άρθρα, που δημοσιεύει ο πρώην Υπουργός Γ. Φλωρίδης, σχετικά με την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση της χώρας. Τοποθετήσεις, οι οποίες επικεντρώνονται σε μια συνεχή σύγκριση παλαιότερων, προ κρίσης, και νεότερων πολιτικών.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη σχετικά με την απαλλαγή από τη συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη των χαμηλοσυνταξιούχων


Είκοσι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του νομού Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, κατέθεσαν την υπ. Αρ. 2971/29-12-2020 ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να παραταθεί και μετά την 01/01/2021 η απαλλαγή από τη συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη των χαμηλοσυνταξιούχων που στερήθηκαν το ΕΚΑΣ.

Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης από τους αστυνομικούς σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Κεντρική Μακεδονία


Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώθηκε και φέτος εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα.

Διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με εισηγητή τον Όμηρο Ταχμαζίδη

H Νεολαία της “Σοσιαλιστικής Προοπτικής” διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 “ανοικτή” διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με εισηγητή τον Όμηρο Ταχμαζίδη (ΜΑ Φιλοσοφίας –Ιστορίας, μέλος του Ε.Γ. της “Σοσιαλιστικής Προοπτικής”) και θέμα:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 30/12/2020, 8:42 μ.μ.


Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών
Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Ο Κ. Κιλτίδης ανακοινώνει πρόγραμμα προώθησης και προβολής των προϊόντων της ΠΚΜ για Ελλάδα και Κύπρο


Δελτίο τύπου Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Εγκρίθηκε για χρηματοδότηση και πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2021 πρόγραμμα προώθησης προϊόντων της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (τυροκομικά ΠΟΠ/ΠΓΕ και γιαούρτι, οίνοι ΠΟΠ/ΠΓΕ και φρούτα ΠΟΠ/ΠΓΕ) στην ελληνική και κυπριακή αγορά συνολικού προϋπολογισμού 257.140 ευρώ και διάρκεια υλοποίησης δώδεκα (12) μήνες. Στο προσεχές διάστημα θα συσταθεί ομάδα συντονισμού του έργου.

Δήμος Κιλκίς: Συνεχίζονται τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας


Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων που έχουν προγραμματιστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών σε οικισμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Φραγγίδης: «Όχι στους προκλητικούς κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς των κυβερνητικών αξιωματούχων»


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ζούμε αυτές τις μέρες ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης σε σχέση με τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.

Για τη ΖΩΗ ΙΩΑΝΝΟΥ τη νοσηλεύτρια που ο φονικός ιός της στέρησε τη ζωή


Γράφει η Κατερίνα Αρβανίτη Μηλαράκη
Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Τμήματος, Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς (ΓΝΚ) 
26 Δεκεμβρίου 2020, δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, η «μαύρη» λίστα των υγειονομικών λειτουργών που έχασαν τη ζωή τους, αφού νόσησαν από κορωνοϊό, έρχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

(Video) Κορωνοϊός: Έκκληση SOS του Δημάρχου Κιλκίς, για ατομική ευθύνη και συμμετοχή στα δωρεάν rapid tests

Κορωνοϊός (30/12/2020): 942 νέα κρούσματα (24 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 58 θάνατοι


Σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 ανακοινώνονται 942 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 137918, εκ των οποίων το 52.3% άνδρες.

Συλλυπητήρια Αντιπεριφέρειας Κιλκίς για την απώλεια του Μιχάλη Γκουντενούδη


Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Μιχάλη Γκουντενούδη εκφράζουν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι ΠΕ Κιλκίς. 

Κορωνοϊός στο Κιλκίς: Κερδίσαμε με το σπαθί μας την πρωτιά


Του Νίκου Νίτσα
Είναι και ήταν στιγμές, που ήθελα να γράψω. Ήθελα να σχολιάσω, να κρίνω τέλος πάντων όσα τα κουρασμένα μου μάτια βλέπουν όλες αυτές τις ημέρες.

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον οικισμού


Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε ο Ν. 4764/2020 (ΦΕΚ 256/Α) «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις».

Αυτά είναι τα νέα μέλη της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ο.Κ.Ε.) Κιλκίς


Μετά από απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών σας γνωρίζουμε ότι συγκροτήθηκε σε σώμα η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ο.Κ.Ε.) και ορίστηκαν ως µέλη της, εκπρόσωποι των εργαζομένων, όπως αυτοί προτάθηκαν από τους αντίστοιχους φορείς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και εκπρόσωπος της Γ.ΣΕ.Ε., Γεώργιος Ιωαννίδης, µε αναπληρωτή του τον Γεν. Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Γρηγόριο Καρύδα.

Ξεκινούν οι προετοιμασίες οργάνωσης Διεθνούς Ολυμπιάδας Ρομποτικής


Τηλεπαρουσίαση, του πρωτοποριακού της τμήματος Αθλητική Ρομποτική, πραγματοποίησε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Δωροεπιταγές για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης


Την έμπρακτη και αδιάλειπτη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, επανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης στην πρόεδρο του Κέντρου Μιχαηλία Καραμισάκη, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, στην έδρα της ΠΕ Κιλκίς.

Παίονες αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα στην Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (29 Δεκεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Πρόγραμμα και οδηγίες για τις Ακολουθίες Ενοριών και Ιερών Μονών της πόλης του Κιλκίς για την Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2021


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
1. Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μετ. του Σωτήρος 
Τρεις ακολουθίες 
Α΄ Ακολουθία 
Ώρα 6:30 έως 9:00π.μ.