Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Έντονο φέτος το πνεύμα των γιορτών στο Δροσάτο Κιλκίς

Φέτος στις γιορτές το Δροσάτο Κιλκίς, ήταν στολισμένο σε όλη την πλατεία με φωτάκια σε όλα τα δέντρα και φάτνη στο πάρκο. Έτσι τόσο οι χωριανοί όσο και οι επισκέπτες από τα γύρω χωριά ένιωσαν το πνεύμα των γιορτών πιο έντονο. Τον στολισμό επιμελήθηκε ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου με την στήριξη του δήμου Κιλκίς και της αντιδημαρχίας Δοϊράνης.

Ποσοστό του μηνιαίου φορολογητέου εισοδήματος η εισφορά στον ΟΑΕΕ

Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού της εισφοράς των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ από 1.1.2017. αντί τον ανελαστικών κλάσεων που κάθε τριετία ανέβαιναν, ο υπολογισμός θα γίνεται με ένα ποσοστό επί του μηνιαίου φορολογητέου εισοδήματος (20% προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο).

Ο καθαγιασμός των υδάτων 2016, στο Alexandros Sports Center Κιλκίς (Video)




2016... Χρόνος - καθηγητής...

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Να λοιπόν που ο καινούργιος χρόνος είναι εδώ! Μετράει ήδη τις πρώτες του μέρες.. Και μετά από τη γιορτή και τη χαρά για την έλευσή του, μας έμεινε η αγωνία για την ..προέλευσή του.. Από πού κρατάει η σκούφια του άραγε; Μήπως έχει καμμιά συγγένεια με την Λαγκάρντ, με τον Γερούν, ή με την Άγγελα;

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)