Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Τετάρτη 26/5: Μη χάσετε την εκπομπή ΠολιτικοΛΟΓΟΣ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio Kilkis



Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Κυριακή 23/5/2021, 7:29 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (22 Μαΐου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα και να έχει επιβιβάσει 4 αλλοδαπούς, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα, μέσω μη νομοθετημένου σημείου της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.

Κορωνοϊός (23/5/2021): 877 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 38 θάνατοι και 569 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 877, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 389.804 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 33 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.319 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σέρρες: Του ξερίζωσαν 26 χασισόδεντρα από την αυλή του και τον συνέλαβαν


Συνελήφθη χθες (22 Μαΐου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του συνολικά 26 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 90 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

ΠΕΔΚΜ: Το Κύπελλο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη

Τα θερμά συγχαρητήρια της στην ομάδα του ΠΑΟΚ που στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), τονίζοντας πως είναι μια σπουδαία νίκη που γράφει ιστορία για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Ελεύθεροι Νέοι Ελλάδος στο Κιλκίς


Δελτίο Τύπου Ελεύθερων Νέων Ελλάδος-Young Liberals Greece
Το σταδιακό άνοιγμα της χώρας μετά το lockdown θα βρει τους Ελεύθερους Νέους “on the road”, σε μια φιλελεύθερη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, που διοργανώνουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία από τις 24 έως τις 30 Μαΐου.

Τεχνόκοσμος: Το νέο Πολυκατάστημα του Κιλκίς



Επαναλειτουργεί η μουσική εκπαίδευση στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Αγαπητοί μας μαθητές, γονείς, φίλες και φίλοι του ωδείου μας,
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ σας ΠΟΛΛΑ.

Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, επαναλειτουργούν με δια ζώσης εκπαίδευση, τα ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Οι καθηγητές του ωδείου, θα επικοινωνήσουν μαζί σας για τον επαναπρογραμματισμό των μαθημάτων, τα οποία δυνητικά μπορούν να ολοκληρωθούν μέχρι και τέλος Ιουλίου.

Εκδήλωση με θέμα "Η γυναικεία αύρα της Επανάστασης τότε και τώρα"


Το πρόσωπο της Ελληνικής Επανάστασης έχει και γυναικεία μορφή.
Η έκφρασή της όμως διαφέρει αφού οι συνθήκες της ζωής αναλαμβάνουν αυτόκλητα το ρόλο του γλύπτη και σμιλεύουν άλλοτε με τραχύτητα και άλλοτε και με ευγένεια τη φυσιογνωμία τους. 

"Χρόνια Πολλά Πλανήτη Γη", λένε οι Περιπατητές Κιλκίς



Καλαφάτης: Πανάξιος Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.
Στην επιστολή του ο κ. Καλαφάτης αναφέρει:
«Πανάξιος κυπελλούχος, για άλλη μία φορά! Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση ενός, ακόμη, τροπαίου. Στη Θεσσαλονίκη αξίζουν πρωτιές σαν κι αυτήν».

19 Μαΐου 1919 - 19 Μαΐου 2021

Ναΐδριο “Παναγία Σουμελά” και Μνημείο Γενοκτονίας
στην είσοδο του ”Σπιτιού του Πόντου” 
στο Πολύκαστρο

Του Βασίλη Αθανασιάδη
102 χρόνια μνήμης από την έναρξη του 2ου κύκλου σφαγής - εκτοπισμών - εξολόθρευσης των Ελλήνων - Χριστιανών του αλησμόνητου Πόντου, που σχετίζονται με την άφιξη του Μουσταφά Κεμάλ στην Αμισό (Σαμψούντα).