Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

(Video) Η αιώνια κόντρα σκύλου και γάτας σε 75 δευτερόλεπτα

Tροπολογία για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης


Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Κατατέθηκε η τροπολογία για την χορήγηση επιδόματος θέρμανσης για την τρέχουσα χρονιά 2020 και τον επόμενο μήνα Δεκέμβριο. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πιστή στις υποσχέσεις της εξαρχής είχε τονίσει σε όλους τους τόνους ότι θα αλλάξει η διαδικασία χορήγησης διευρύνοντας τα κριτήρια αλλά και τους δικαιούχους και εντάσσοντας και άλλα καύσιμα είδη πέραν του πετρελαίου θέρμανσης όπως είναι το φυσικό αέριο, το υγραέριο, τα καυσόξυλα και η βιομάζα (Pellet).

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Κορωνοϊός (26/11/2020): 2.018 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 99 θάνατοι


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 2.018 νέα κρούσματα και 99 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 99.306 και των θυμάτων σε 2.001. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 608 συμπολίτες μας, ενώ 524 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.311.870 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό παρατείνονται μέχρι και την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
Τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό παρατείνονται μέχρι και την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό. Η διάρκεια των περιοριστικών μέτρων θα επαναξιολογηθεί ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 26/11/2020, 5:27 μ.μ.


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς απαντά σε αναληθή δημοσιεύματα: Είμαστε όλοι μαζί απέναντι στον κοινό εχθρό


Ανακοίνωση Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες της προς όλο το προσωπικό του για την προσπάθεια που καταβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του sars covid-19.

Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών στη μνήμη των πολιούχων του Κιλκίς


Οι έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid – 19 δεν επιτρέπουν φέτος την πραγματοποίηση των θεσμικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς στη μνήμη των ΠεντεκαίΔεκα Μαρτύρων, πολιούχων του Κιλκίς.

Σ. Παραστατίδης: Πρόταση για το ασφαλές άνοιγμα της χώρας, εν μέσω της πανδημίας

Του Στέφανου Παραστατίδη
Ιατρού, Γραμματέα Οργανωτικού και Πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής
Σήμερα (25/11) και δια της προέδρου του Φώφης Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής κατάθεσε μία σημαντική πρόταση για το ασφαλές άνοιγμα της χώρας εν μέσω της πανδημίας.

Γ. Φραγγίδης: Να ληφθούν άμεσα επιπρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την ανάγκη άμεσης λήψης επιπρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ιδιαίτερα στη Β. Ελλάδα, την οποία το δεύτερο κύμα της πανδημίας χτυπά με σφοδρότητα, επεσήμαναν με ερώτησή τους στη Βουλή ο βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, οι βουλευτές κ.κ. Μ. Μπαράν, Γ. Αρβανιτίδης, Ι. Αχμέτ, Χ. Καστανίδης, Χ. Κεφαλίδου, Α. Πάνας, Γ. Μουλκιώτης, ο υπεύθυνος του τομέα υγείας κ. Α. Πουλάς και ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής κ. Β. Κεγκέρογλου.

Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας


Εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Σεμινάριο για τη διατροφή των αθλητών κατά τη διάρκεια της καραντίνας"26 Νοέμβρη απεργούμε - Kαι με τη μάσκα έχουμε φωνή και διεκδικούμε"


Ανακοίνωση σωματείων*
Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή οι εργαζόμενοι, ο λαός του Κιλκίς να μιλήσει. Να μην ανεχτεί άλλο να φιμώνεται η φωνή του. Να βάλει στοπ στη λογική ότι φταίει ο λαός για όλα όσα συμβαίνουν. Τώρα πρέπει να δώσουμε συλλογική, μαζική, μαχητική απάντηση.

“Για τα ζητήματα της Υγείας του λαού του Κιλκίς”Παρέμβαση Γιάννη Φαχουρίδη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς της Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2020
Βρισκόμαστε εν μέσω δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, με την κατάσταση να γίνεται ασφυκτική στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τους προηγούμενους μήνες για να προετοιμάσει τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά – Αγροτικά Ιατρεία, με προσλήψεις προσωπικού και εξασφάλιση του απαραίτητου εξοπλισμού.