Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Σούλης: Το κράτος των Αθηνών δίνει ένα ακόμη όπλο στον "εχθρό" των εθνικών μας δικαίων

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής της ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  "Ο κ. Τσίπρας και η ετερόκλητη συμμαχία του (ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή) καταρρέουν. Μέσα στον πολιτικό τους κατήφορο και στον τρόμο τους για την απώλεια της εξουσίας, προχωρούν σε επικίνδυνες ενέργειες που ίσως αποβούν μοιραίες από πλευράς αποτελεσμάτων και στο πεδίο των εθνικών μας θεμάτων.

ΠΑΜΕ: "Στο πλευρό των εργαζομένων του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη)"

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ 
Η γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη) που, παρά τα έμμεσα εκβιαστικά διλλήματα από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και τους απευθείας εκβιασμούς και το όργιο τρομοκρατίας από το μηχανισμό της εργοδοσίας, έκαναν προς πάσα κατεύθυνση ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν, ούτε το μόχθο τους, ούτε τις κατεκτημένες ΣΣΕ, ούτε τις θέσεις πλήρους και σταθερής εργασίας, για τα κέρδη κανενός. 

"Με βρισιές, απειλές, τηλεφωνήματα καθημερινά προσπαθούν να «πείσουν» τους εργαζόμενους"

Ανακοίνωση Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
Εδώ και μέρες έχει στηθεί ένα καλοστημένο παιχνίδι από στελέχη των επιχειρήσεων ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ προκειμένου να υφαρπάξουν την συναίνεση και τις υπογραφές των εργαζομένων. Από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση εξαπάτησης, εκβιασμών και τρομοκρατίας για να αποδεχτούν οι εργαζόμενοι την «τροποποίηση» της ατομικής τους σύμβασης με μείωση αποδοχών κατά 20%, κούρεμα των δεδουλευμένων κατά 50% και μείωση προσωπικού κατά 400 άτομα. Με βρισιές, απειλές, τηλεφωνήματα καθημερινά προσπαθούν να «πείσουν» τους εργαζόμενους ότι αυτή είναι η μόνη λύση.

Χορηγός χριστουγεννιάτικου στολισμού Θεσσαλονίκης η Coca Cola: Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι

Ανακοίνωση - Κάλεσμα, Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων
ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ, 3Ε
Θεσσαλονίκης
"Η Διοίκηση του Σωματείου μας καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης με αποκλειστικούς χορηγούς τις πολυεθνικές Coca Cola 3E και ELDORADO.

Γεωργαντάς: "Ας συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους ελέγχους γνησιότητας όλων των δικαιολογητικών των υπαλλήλων του Δημοσίου"


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ας καταλάβει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εκτεθειμένες – και στη δημόσια διοίκηση – είναι οι δικές τους επιλογές.

Πάρτι του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαπτιστή Κιλκίς


Κιλκίς: Ρεμπέτικο Καρέ στο Take Five Art Cafe


Θεσσαλονίκη: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στη μουσική σκηνή «ΜΥΛΟΣ Club»


Η kazandb παρουσιάζει τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΖΑΡΑΛΙΚΟ την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στο MYLOS CLUB.

Με το βλέμμα στην Καρδίτσα, ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του Κιλκισιακού

Τη προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άγιο Νέστορα Καρδίτσας ξεκίνησε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού.

Το Βραβείο Ζαχάρωφ 2016 στις Νάντια Μουράντ και Λαμίγια Χατζι Μπασάρ


Η Νάντια Μουράντ και η Λαμίγια Χατζι Μπασάρ, Γεζίντι από το Ιράκ, θύματα σεξουαλικής δουλείας από το Ισλαμικό Κράτος και ακτιβίστριες, παρέλαβαν σήμερα, 13 Δεκεμβρίου 2016, το Βραβείο Ζαχάρωφ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ελευθερία της σκέψης. 

Βραδιά Γαριδομακαρονάδας στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


THE CHRISTMAS CIRCUS - Χριστούγεννα στη Μονή Λαζαριστών

THE CHRISTMAS CIRCUS - Χριστούγεννα στη Μονή Λαζαριστών
15 Δεκεμβρίου 2016 - 8 Ιανουαρίου 2017
«Τα Χριστούγεννα δεν είναι μονάχα αφορμή για να επιστρέψεις στην παιδική ηλικία και να επιχειρήσεις επανεκκίνηση είναι ο δρόμος που υπάρχει πάντα εκεί για να τον πάρεις…»
Από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου η Μονή Λαζαριστών «ντύνεται» χριστουγεννιάτικα, προσφέρει γιορτινή διάθεση, παιχνίδια, γεύσεις και πρωτότυπο θέαμα και υποδέχεται τους μικρούς της φίλους και όλους όσους θέλουν να νιώσουν Χριστούγεννα με παιδική διάθεση…

Εναρκτήριο λάκτισμα για τα Προγράμματα Τοπικής Ανάπτυξης LEADER - Κατανεμήθηκαν 360 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η Υπουργική Απόφαση για την έγκριση των προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης CLLD/LEADER στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020 καθώς και για την κατανομή πιστώσεων Δημόσιας Δαπάνης για τα προγράμματα αυτά ανά Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ).

Τι λέει ο Γιώργος Πελίδης για τον αυριανό (14/12/2016) ημιτελικό κυπέλλου, μεταξύ Αλέξανδρου Κιλκίς και ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Γράφει ο Γιώργος Πελίδης
Προπονητής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρου Κιλκίς 
Ο θεσμός του κυπέλλου είναι η δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση μετά το πρωτάθλημα, μας χωρίζουν 90’ λεπτά η και περισσότερα από τον τελικό. Θεωρώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η βάση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γι’ αυτό και πρέπει με την κάθε ευκαιρία που μας δίνουν οι αγώνες, να παρουσιάζουμε στο κοινό την δουλειά που γίνεται στις ομάδες, είτε είναι αγώνες κυπέλλου είτε πρωταθλήματος. 

Συνέλαβαν 3 άτομα σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη για αγοραπωλησία χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 3 άτομα σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη, για αγοραπωλησία κάνναβης.

Ράντσο Κιλκίς: Τελετή Έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοχωριού

Τελετή Έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοχωριού
το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016
Έναρξη 17:30 στο Ράντσο Κιλκίς
Στο ψυχαγωγικό αγρόκτημα Ράντσο Κιλκίς καταφτάνει ο Αϊ-Βασίλης και φέρνει μαζί του εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για κατοχή χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2 ημεδαποί, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης στο Κιλκίς.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Θανάση Κουκάκη και τον Σούλη Καζαντζίδη"

Δελτίο τύπου 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, εκφράζουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους στην « ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» και ειδικότερα στον επιχειρηματία κ. Κουκάκη Αθανάσιο για την προσφορά της πλατφόρμας Lego Mindstorms Education Ev3 η οποία ανήκει στην τρίτη γενιά εκπαιδευτικής ρομποτικής, ιδανικά σχεδιασμένη για χρήση από μαθητές/τριες, ώστε οι τελευταίοι/ες να έχουν τη δυνατότητα να εμπλακούν ενεργά σε σημαντικά έργα βιωματικής κατανόησης της φυσικής, των μαθηματικών, των ΤΠΕ κ.ά. και να ξεκινήσουν ένα υπέροχο ταξίδι, φέτος και στα επόμενα χρόνια στην επιστήμη του μέλλοντος, δημιουργώντας και καθιερώνοντας το Τμήμα Ρομποτικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Συμμετοχή του ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής 2016

Δελτίο τύπου ΕΠΑΛ Αξιούπολης
Οι μαθητές της Β' τάξης Πληροφορικής του ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης συμμετείχαν στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής που διοργάνωσε το Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Σαββατοκύριακο 10 και 11/12/2016.

Καλάβρυτα: Όταν το έγκλημα δεν τιμωρείται, επαναλαμβάνεται

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ένα από μεγαλύτερα εγκλήματα της Ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υλοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1943 όταν η «Βέρμαχτ» σκότωσε σχεδόν όλους τους άνδρες κατοίκους των Καλαβρύτων.

Το Kinesis-Gym στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Κιλκίς
Με χαρά σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε στις επιδείξεις των τμημάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης.

Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Παιονία

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας, Ευρωπό και Πολύκαστρο και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στην Γουμένισσα και την Αξιούπολη αντίστοιχα. 

Η Τόλμη Κιλκίς στο Β΄ Κύπελλο Taekwondo βορείου Ελλάδος

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Β΄ Κύπελλο Taekwondo Β. Ελλάδος με την επωνυμία "Σταμάτης Κάσσης", διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου στις 3-4 Δεκεμβρίου 2016. Η συμμετοχή ανερχόταν σύμφωνα με την ΕΛΟΤ στους 489 αθλητές-ριες από συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας. Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχουν ήταν ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων.

Φώφη από το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς: " Ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας"


Σημεία ομιλίας της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς
- Ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας.
- Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αποψινή παρουσία.
- Με τη δική σας καθοριστική συμβολή, ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας, στο ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.
- Είμαστε ξανά ΕΔΩ! ΜΑΖΙ!