Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

(Video) Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απογραφής κτηρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απογραφής κτηρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία. Συνεργάτες της ΕΛΣΤΑΤ έχουν ξεκινήσει την καταγραφή του συνόλου των κτιρίων σε κάθε πόλη και οικισμό των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, με σκοπό τη συλλογή στοιχείων που αφορούν στη σύνθεση και τα χαρακτηριστικά τους. 

Η "Νέα τάξη πραγμάτων" επιβάλλεται με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό;

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Το μέτρο της αναστολής της εργασίας στον κλάδο της υγείας, βρήκε χιλιάδες εργαζόμενους να εξαναγκάζονται να σταματούν την δουλειά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Από αυτή την σκοπιά πρόκειται για ένα βάρβαρο μέτρο που η κυβέρνηση πρέπει να το πάρει πίσω και να μην τολμήσει να καλύψει τα όποια κενά με ιδιώτες, εμπόρους της υγείας που καραδοκούν.

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του νομού Κιλκίς


Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.
Συνέχεια ΕΔΩ

Τα νέα του ΑΣΕΠ (14/9/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Δήλωση Α. Βεργίδη για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας


Υπογράφει ο Ανδρέας Βαργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Ενενήντα εννέα χρόνια συμπληρώνονται, σήμερα, από τη Μικρασιατική καταστροφή, τη μεγαλύτερη καταστροφή που υπέστη το έθνος μας στην ιστορία του, την ημέρα που γράφτηκε η ματωμένη αυτή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας μας.

ΔΑΣ ΟΤΑ: "Με κρατική ευθύνη και δωρεάν τα Rapid Tests για όλους τους εργαζομένους"


Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας - Δυνάμεις στο Δημόσιο που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. 
Έχει αποδειχθεί και στην πράξη ότι η κυβέρνηση προκειμένου να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες της πολιτικής που εφαρμόζει, έχει αναγάγει την «ατομική ευθύνη» ως το μοναδικό μέτρο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Θεατρική Σκηνή τίμησε το Δήμαρχο Κιλκίς


Στο πρόσωπο του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη τίμησε την προσφορά της Δημοτικής Αρχής στην τοπική καλλιτεχνική έκφραση η νεοσύστατη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 14/9/2021, 6:15 μ.μ.


Σύλληψη για λαθρεμπόριο τσιγάρων
Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.430 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων τσιγάρων.

Κορωνοϊός (14/9/2021): 2.919 νέα κρούσματα (21 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 31 θάνατοι και 369 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.919, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 620.355 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 141 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.537 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τι λέει ο Κώστας Σιωνίδης για τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Παιονίας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
«Η αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών, ο εκσυγχρονισμός των οχημάτων και του εξοπλισμού και οι μειώσεις των δημοτικών τελών, συνθέτουν το τρίπτυχο της πολιτικής που υλοποιούμε με σχέδιο και συνέπεια.»
Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 παραλάβαμε το δήμο με ένα απορριμματοφόρο σε λειτουργία, δύο υπό επισκευή και πολλά παροπλισμένα. Το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης είχε ακινητοποιηθεί επίσης από τις 4/9/2018.

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης σε οδούς της κεντρικής Μακεδονίας


Οι εργασίες συντήρησης
στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και θα διαρκέσουν μία ακόμη εβδομάδα.

Μήνυμα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς, για τη νέα σχολική χρονιά


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
Παιδεία είναι αυτό που επιβιώνει όταν όλα όσα έχουν μαθευτεί ξεχνιούνται.
Burrhus Frederic Skinner (1904-1990)

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, από τη μια πλευρά η νέα σχολική χρονιά προοιωνίζεται ως η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών λόγω των γνωστών ζητημάτων που απασχολούν όχι μόνο τη σχολική κοινότητα αλλά ολόκληρη την κοινωνία. 

Μητρόπολη Κιλκίς: Προσφορά σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι για το σχολικό έτος 2021-2022 θα προσφέρει δωρεάν σχολικά είδη σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

Δήμος Κιλκίς: Οριζόντια γενική μείωση 5% στα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Το 2022 έρχεται με μειώσεις στα βασικά δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για όλα τα νοικοκυριά του Δήμου Κιλκίς και με ειδικές ευεργετικές πρόνοιες για ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες καθώς και για τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Εξιχνίαση κλοπής στο Κιλκίς


Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 4η Σεπτεμβρίου 2021, αφαίρεσαν από περιοχή του Κιλκίς μία μοτοσυκλέτα ημεδαπού, την οποία αποσυναρμολόγησαν σε ανταλλακτικά. 

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (14/8/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το Σάββατο το 1o Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το Επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει τις πύλες του και φιλοξενεί το 1ο Camp αξιολόγησης των "ασπρόμαυρων". Το Alexandros Sports Center υποδέχεται τους γεννηθέντες 2010-2011 οι οποίοι προπονούνται το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 16.30, και τους γεννηθέντες το 2008-2009 που θα προπονηθούν στις 18.00 το απόγευμα, κάτω από τις οδηγίες του Scouter του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη και των υπευθύνων προπονητικών κέντρων Γ. Αβραμίδη και Α. Θεοδωρίδη. Δηλώστε συμμετοχή στο 23410 70313, 6944351456 και 6949197722.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Το μυστικό άστρο» του Κιλκισιώτη Δημήτρη Δελαρούδη



Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και οι εκδόσεις «Πηγή» σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Δελαρούδη «Το μυστικό άστρο», τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2021, στις 6 το απόγευμα, στο «Στέκι της Τέχνης» στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Τι δηλώνουν Γ. Φαχουρίδης και Τ. Βασιλακάκης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Κιλκίς

Κοινή δήλωση των εκλεγμένων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και Δήμο Παιονίας, Γιάννη Φαχουρίδη και Τάσου Βασιλακάκη

Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει.
Η Υπουργός Παιδείας μιλάει για ένα «αναβαθμισμένο» σχολείο που θα βρουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, ενώ οι εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης του Κιλκίς μιλάνε για τη «στήριξη» που θα δώσουν στο σχολείο και «εύχονται» να περάσει γρήγορα η πανδημία.

Οι αλαζονικές παροχές εμπαίζουν τους νέους και τις ανάγκες τους


Γράφει η Σοφία Ψαρρά

Μέλος Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς

Στη μεταμνημονιακή εποχή από τον Αύγουστο του 2018 και εντεύθεν, αναμένουμε τι θα επιστραφεί από εκείνα που δώσαμε για να σωθεί η χώρα, και όχι μόνο, αν σκεφτούμε τι υπέφεραν και τι υποφέρουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα από ανέλεγκτες εργοδοτικές συμπεριφορές, με πρόσχημα χθες τα μνημόνια και σήμερα τα «κεκτημένα» τους. 

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Οι εκδηλώσεις για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από το Τουρκικό Κράτος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με το Π.Δ. 304/2001 και τον Ν.2645/1998.

Δήμος Παιονίας: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 στην Κάρπη


Ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους για covid -19, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, στην 
Κάρπη (Αγροτικό Ιατρείο) από 10:00 έως 14:00.

"Συζητάμε πάνω στα ζητήματα της εκπαίδευσης που μας απασχολούν"


Ανακοίνωση Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Τα σχολεία ανοίγουν και, με ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση είναι χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τους μαθητές αλλά και την ίδια την πορεία της πανδημίας. Υπάρχουν, όμως, συσσωρευμένα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης και από τις προηγούμενες χρονιές αλλά και αυτά που οφείλονται στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Νέα εποχή στα ΚΕΠ: Δρομολογείται ο «ψηφιακός συμπαραστάτης»


Νέα εποχή στα ΚΕΠ | Σε τετρακόσια ΚΕΠ σε όλη τη χώρα δρομολογείται ο «ψηφιακός συμπαραστάτης» του πολίτη για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της πύλης gov.gr, τόνισε ο Γ. Γεωργαντάς

Ο «ψηφιακός συμπαραστάτης» του πολίτη για τις δυνατότητες και τη χρήση της ηλεκτρονικής πύλης gov.gr , εντός των ΚΕΠ, δρομολογείται μέσα από σχετικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που ανακοίνωσε σε εκδήλωση – συζήτηση, στο περίπτερο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο υφυπουργός, Γιώργος Γεωργαντάς.

(Video) 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς

47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.