Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 20/7/2023, 11:02μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στον προαύλιο χώρο, 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η οικογένεια Δημήτρη Σταμπουλή, ευχαριστεί θερμά γιατρούς και νοσηλευτές Α' παθολογικής κλινικής Νοσοκομείου Κιλκίς

Ευχαριστήριο οικογένειας Δημήτρη Σταμπουλή
Η οικογένεια Δημήτρη Σταμπουλή από το χωριό Πεδινό Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά γιατρούς και νοσηλευτές Α' παθολογικής κλινικής Νοσοκομείου Κιλκίς για τον τρόπο που φρόντισαν την αγαπημένη τους μητέρα η οποία μετά από μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της έχασε την μάχη με την ζωή.

Διαμαρτυρία Κ. Σιωνίδη, για την αναστολή λειτουργίας του γραφείου ΕΛΤΑ Ευρωπού

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης ζήτησε την σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:30, στην αίθουσα Συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», με μοναδικό θέμα το πρόβλημα που προέκυψε από την αναστολή λειτουργίας του γραφείου ΕΛΤΑ Ευρωπού.

Κύπρος 1974: Δεν ξεχνώ


Του Νικόλα Νίτσα
Το ξημέρωμα της εκείνο, της 20ης Ιουλίου 1974, βρήκε την Κύπρο και την Ελλάδα αμφότερες κοιμώμενες. Οι 40.000 στρατιώτες απο την απέναντι πλευρά έχοντας ξεκάθαρες και ρητές εντολές, ξεκίνησαν να αποβιβάζονται στο Πέντεμίλι. Μήνες επι μηνών προετοιμαζόταν για αυτό. Οι ελληνικές αρχές ήταν ενήμερες από την αρχή .
Σε εκείνη την ακτή λοιπόν άρχισαν να γράφονται οι πλέον τραγικά ένδοξες αλλά και κατάπτυστες πτυχές της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας

Θ. Βαφειάδης: Παράδειγμα προς αποφυγή η Δημοτική Αρχή Κιλκίς

Υποφράφει ο Θοδωρής Βαφειάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Στο "νεο" η κάθε δράση θα είναι αληθινή. Ξεκινάμε πρώτα από τον καθαρισμό των δημοτικών ακίνητων, δημιουργούμε συνθήκες υγιεινής αλλά και πυρασφάλειας σ' αυτά, και αμέσως μετά επικοινωνούμε με τους πολίτες του Δήμου μας να πράξουν το ίδιο ακριβώς. Όταν ζητάς από τους πολίτες υπευθυνότητα για θέματα τόσο σημαντικά επιβάλλεται εσύ που το ζητάς, δηλαδή η Δημοτική Αρχή να είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδική και τακτική συνεδρίαση

- Ειδική συνεδρίαση
του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 στις 11.00 π.μ. δια ζώσης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης "Έκθεση πεπραγμένων Α΄ Εξαμήνου 2023 της Οικονομικής Επιτροπής, στο πλαίσιο της λογοδοσίας προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 176 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει"

Κ. Τζίκας: Τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας επιδικάζονται χρήματα δικαστικώς εξαιτίας μιας άδικης πράξης που έχουμε υποστεί ή από κάποια άλλη αιτία και δεν μπορούμε να τα εισπράξουμε απο αυτόν που μας τα οφείλει

Συζήτηση στην TV100 με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Τζίκα και τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Κρινή και Μαρία Αναγνωστίδου

Κατεπείγουσα κσυνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας με θέμα "Αναστολή λειτουργίας του γραφείου ΕΛΤΑ Ευρωπού"

Κατεπείγουσα και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραφματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο σήμερα Πέμπτη  20 Ιουλίου 2023 και ώρα 14.00, για λήψη αποφάσεων στο θέμα "Αναστολή λειτουργίας του γραφείου ΕΛΤΑ Ευρωπού".


Το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Γουμένισσας και Ευρωπού αποτελεί τεράστιο πισωγύρισμα και βαρύ πλήγμα σε βάρος των πολιτών του τόπου μας

Υπογράφει ο Λάζαρος Παζαρτζικλής
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Το κύμα λουκέτων που ξεκίνησε αιφνιδιαστικά την Δευτέρα 10 Ιουλίου και συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα, πλήττει ιδιαίτερα το Νομό Κιλκίς και συγκεκριμένα τον Δήμο Παιονίας.

VIDEO: Παραμονή Προφήτη Ηλία 2023, στην Κορομηλιά Κιλκίς

Παραμονή Προφήτη Ηλία 2023, στην Κορομηλιά Κιλκίς. Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023.