Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλά στη ΓΝΩΜΗ


3ωρη στάση εργασίας από την ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο και το καταστατικό της Ομοσπονδίας μας (ΟΛΜΕ), το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας στις 30/09/2013 ημέρα Δευτέρα τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς στις 13.00μμ

Έδεσε το σκύλο του σε μηχανάκι και τον έσερνε

Το βίντεο αυτό περιέχει πολύ σκληρές σκηνές.
Το περιστατικό έγινε στο Κιλκίς.
Αναρτήθηκε από τη ΓΝΩΜΗ στις 21 Μαΐου 2011.

Συνελήφθη χθες (28.09.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών, ένας ημεδαπός 43 ετών, για κακοποίηση ζώου.

Χαιρετισμός Αγαθοπούλου στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα των ηρωικών χωριών Κλειστό (Μούζγαλη), Αμπελόφυτο (Μούρσαλη) και Κυδωνιά (Κοτσαλάρ)

Tην Κυριακή 29-9-2013 πραγματοποιήθηκε, από το παράρτημα Κιλκίς και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα των ηρωικών χωριών Κλειστό (Μούζγαλη), Αμπελόφυτο (Μούρσαλη) και Κυδωνιά (Κοτσαλάρ) της περιοχής των Κρουσίων, τα οποία έκαψαν οι γερμανοφασίστες κατακτητές , στις 25-10-1941, και εκτέλεσαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό τους.

Αγιασμός για τη νέα χρονιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς


Ο ανεξάρτητος βουλευτής ν. Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Σύγχρονο και παγκόσμιο ανεξάρτητο σινεμά στην Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς


Δείτε ΕΔΩ

Γερμανικός τύπος για Ελλάδα: «Όψιμη αφύπνιση»

Οι συλλήψεις του αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελούν τομή στην ιστορία της χώρας, σχολιάζει ο γερμανικός τύπος. "Κίνηση υψηλού πολιτικού ρίσκου, οι Έλληνες αφυπνίστηκαν".

Καρύδια: Θρεπτικά, αλλά με πολλές θερμίδες

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Eίναι ευρέως διαδεδομένο ότι οι ξηροί καρποί αποτελούν μια θρεπτική τροφή για τον άνθρωπο, πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα όπως μαγνήσιο και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες.

Κέρδισε αντίπαλο και άγχος.η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη κατέκτησε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Ανδρών επί του Φίλιππου Βέροιας με 23-20. Οι Κιλκισιώτες εκτός από τους αντιπάλους τους είχαν να αντιμετωπίσουν και το άγχος της πρεμιέρας, άγχος που τους οδήγησε σε λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση για μεγάλο διάστημα του αγώνα. 

Rock the city festival στο Κιλκίς



Της Χαρούλας Καραμπίδου
Μέχρι πέρσι το ξέραμε σαν τοπικό φεστιβάλ συγκροτημάτων. Ένας θεσμός που φιλοξένησε εναλλακτικά είδη μουσικής και νέους καλλιτέχνες. Φέτος μας συστήθηκε «rock the city festival».