Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς: "Μαύρα μαντάτα για το τμήμα ΤΕΙ Κιλκίς"



Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς 
Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς με επικεφαλής τον Γραμματέα Σταμάτη Παπουλίδη και τα μέλη Μαρία Μιχαηλίδου και Πέτρο Βαβάμη επισκέφθηκαν την Διοίκηση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) και συζήτησαν με τον Πρύτανη Δημήτριο Χασάπη, τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Προσωπικού Χαράλαμπο Στρουθόπουλο, την Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Ευαγγελία Μυροφόρα Θεοδωρίδου για την επικείμενη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Καβάλα) στην οποία συγχώνευση συμπεριλαμβάνεται και η τύχη του τμήματος ΤΕΙ Κιλκίς «Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης».

Γιατί τελικά φθάσαμε στο Υπερταμείο!

Του Δημήτρη Μάρδα 
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης 
Η Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας, το γνωστό Υπερταμείο, συστάθηκε τον Φεβρουάριο 2017 με στόχο την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου. Ο χρόνος της ζωής του είναι 99 χρόνια ενώ η σύσταση του είχε προβλεφθεί με το Μνημόνιο του 2015.

Τατίδης: "Μήπως είναι η ευκαιρία να αποκτήσει το Κιλκίς την δική του Πανεπιστημιακή Σχολή;"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Για άλλη μία φορά με αφορμή το συγκρότημα Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς άρχισαν οι δηλώσεις επί δηλώσεων και ποιος θα πρωτοπάρει τα εύσημα επί των δηλώσεων και αντιδράσεων για το μέλλον του Α.Τ.Ε.Ι. του νομού μας. 

Συνεργάτες πλέον Κιλκισιακός και ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Σε μια πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε ο Κιλκισιακός με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε συμφωνία, και έτσι την περίοδο 2018-2019 τρία ηλικιακά τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα προπονούνται στις άρτιες εγκαταστάσεις της Κρηστώνης, η οποία θα παραχωρήσει το γήπεδό της στα παιδιά μας.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον

Ημερίδα με θέμα την καινοτομία στη γεωργία, την κτηνοτροφία και το περιβάλλον συνδιοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του ΠΑΑ 2014-2020.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (27/6/2018)

Η εταιρεία ZINCOMETAL S.A. μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού και οδικής ασφάλειας με έδρα το Κιλκίς, ζητεί να προσλάβει πολιτικό μηχανικό για το τμήμα μελετών.
Δείτε ΕΔΩ

Πανελληνιονίκες, Παυλίδης και Τοπούζη του "Αίαντα" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου 2018, έγινε στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων για αθλητές ηλικίας 16-17 ετών. 

Video: Λαϊκά παραμύθια στη Sigmaland Κιλκίς


Παραστατική αφήγηση λαϊκών παραμυθιών στη Sigmaland Κιλκίς, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.