Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Αγιασμός της νέας αίθουσας εικαστικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς - Video


Αγιασμός της νέας αίθουσας εικαστικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017.

"Κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Κιλκίς την Παρασκευή 16 Ιούνη 2017"

Ανακοίνωση ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για την αυριανή δίκη μέλους της ΚΝΕ στο Κιλκίς 
Την Παρασκευή 16 Ιούνη δικάζεται στο Κιλκίς μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κιλκίς και Γραμματέας του ΤΣ Κιλκίς της ΚΝΕ, γιατί στις 7 Νοέμβρη 2016 συζητούσε με μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς έξω από το σχολείο και ενημέρωνε για τα αιτήματα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνταν την ίδια ημέρα σε όλη τη χώρα και στο Κιλκίς.

Πολυάνειο Ωδείο: Μαθητική συναυλία των τάξεων πιάνου και αρμονίου

Μαθητική συναυλία των τάξεων πιάνου της καθηγήτριας Άννας Χατζημητάκου και αρμονίου του καθηγητή Γεωργίου Μπαλάνου, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. αίθουσα εκδηλώσεων Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Αξιούπολη: Πραγματοποιήθηκε η 5η χορωδιακή συνάντηση

Δελτίο τύπου συλλόγου "Αξιον Εστί"
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου η 5η χορωδιακή συνάντηση στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την εορτή της Παναγίας του "Αξιον Εστί". 

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 18/13-06-2017) που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ισχύει από σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017. :

Επιμελητήριο Κιλκίς: Τμήματα εκπαίδευσης τεχνικού ασφαλείας

Το Επιμελητήριο στο πλαίσιο ενημέρωσης και εκπαίδευσης των μελών του, οργανώνει τμήματα για πιστοποίηση τεχνικού ασφαλείας Β' και Γ' κατηγορίας επικινδυνότητας.

Συμμετοχή κιλκισιώτικων επιχειρήσεων στην 82η ΔΕΘ

Υπογράφει ο Παύλος Σπ. Τονικίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
"Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και εγώ προσωπικά σε μια περίοδο δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, πιστεύουμε ότι περισσότερο από ποτέ οφείλουμε να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις εργαλεία εξωστρέφειας και προβολής.

Η La Mia Stevia να γίνει ο εφιάλτης της Coca Cola

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός “Στέβια Ελλάς” ιδρύθηκε το 2012 στην Λαμία και συμμετέχουν σε αυτόν 87 παραγωγοί. Διοικείται από ομάδα επταμελούς διοικήσεως και απασχολεί τρεις γεωπόνους. Υπό την επωνυμία La Mia Stevia άρχισαν να διανέμονται τα προϊόντα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: "Το σχολείο δεν καταδικάζει την αγωνιστική στάση ζωής"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς, με αφορμή τη δίκη του μέλους του, την Παρασκευή 16-6-2017, καλεί τις γυναίκες, τους γονείς που αγωνιούν για τη μόρφωση και το μέλλον των παιδιών τους, να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους με κάθε τρόπο και με την παρουσία τους στη συγκέντρωση στις 9 το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς και έξω από τα δικαστήρια.

Η Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ευρωπού στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»

Δελτίο τύπου Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ευρωπού
Η 14η Ιουνίου καθιερώθηκε διεθνώς ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Με την ευκαιρία αυτή η Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» κάλεσε τους συνεργαζόμενους μ΄αυτή συλλόγους και φορείς σε «οικογενειακή» σύναξη στο Ψυχιατρικού Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στον προαύλιο χώρο του ανακαινισμένου κτηρίου Αιμοδοσίας, η οποία λειτουργεί πλέον ως οργανική μονάδα (παράρτημα) της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου».

Ημερίδα του Δικτύου Τοπικής Ιστορίας: "Το Κιλκίς στην τροχιά του χρόνου"


Κιλκίς: Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 - “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”

Στην φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Ανάδειξη αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, και την εκλογή Εκπροσώπων για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας στο Δ. Κιλκίς που πραγματοποιήθηκαν στις 1/6/2017.  Εκλέχθηκαν οι παρακάτω:

Πολυκαστρινά 2017: "Ανεβάζουν κι άλλο τον πήχη και ανανεώνουν το ραντεβού"

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Έκλεισε χθες 14 Ιουνίου 2017 η αυλαία των εξαιρετικά πετυχημένων 35ων Πολυκαστρινών. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων σχεδιάστηκε έτσι ώστε να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην προβολή της Ελληνικής κουλτούρας, της γλώσσας, της μουσικής, των χορών, των ηθών και των εθίμων. 

Κιλκίς: Πετυχημένος θεσμός πλέον η έκθεση “Δια χειρός ανθρώπων”


Πέραν κάθε προσδοκίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Δια χειρός ανθρώπων” στις 9.6.2017 καθώς και οι πρώτες ημέρες του ταξιδιού της με κιλκισιώτες καλλιτέχνες και δημιουργούς που οργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής γεγονός που οδηγεί το Δήμο Κιλκίς στη σκέψη να γίνει θεσμός.

ΚΚΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 16 Ιούνη 2017 έξω από τα δικαστήρια του Κιλκίς

Δηλαδή τώρα τι περιμένετε;
Ότι οι λύκοι θα σας βάλουνε να φάτε
και δεν θα σας καταπιούν αμάσητους;!
Ότι από αίσθημα φιλίας
κινούμενες οι τίγρεις
κοπιάστε θα σας πουν
τα δόντια να μας βγάλετε;!
(Μπ.Μπρεχτ)
Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Το Τ.Σ. Κιλκίς της ΚΝΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 16 Ιούνη 2017 έξω από τα δικαστήρια του Κιλκίς, την ώρα πραγματοποίησης της εξ’ αναβολής δίκης του μέλους της Τ.Ο. Κιλκίς της ΚΝΕ,έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς Τάσου Χονδροματίδη, στις 7 Νοέμβρη 2016 και σύλληψης με την κατηγορία της «διατάραξης οικιακής ειρήνης» και «διέγερσης».

Παιονία: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 - “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Στην φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Δεύτερο πτυχίο με ένα μόνο χρόνο φοίτησης στα ΕΠΑ.Λ.

Δελτίο τύπου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς
Από τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να εγγραφούν στα ΕΠΑΛ απόφοιτοι προηγούμενων ετών και να πάρουν πτυχίο δεύτερης ειδικότητας, παρακολουθώντας μόνο τα μαθήματα ειδικότητας της Γ΄ τάξης. 

Κιλκίς: Η θεατρική παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη στο Συνεδριακό Κέντρο

Η θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς στα πλαίσια των «Ελευθερίων 2017» και υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς θα επαναλάβει την θεατρική παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 9:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Κιλκίς: Γιορτή λήξης κατηχητικών σχολείων


"Σ’ αυτή τη χώρα γίνονται όλα χωρίς προγραμματισμό"

Επιστολή διαμαρτυρίας Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας για το Καυτατζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης
"Παρά τα ευχολόγια από όλους τους εμπλεκόμενους (Γ.Γ.Α, εργολάβος, Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου) ότι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν το παραγωγικό κύτταρο της κοινωνίας δηλ. τους αθλητές-αθλήτριες, που προετοιμάζονται –εδώ και 10 και πλέον μήνες- για να αγωνιστούν και να πετύχουν τους στόχους τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (πολλοί εκ των οποίων διεκδικούν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ), δυστυχώς η πραγματικότητα επιβεβαιώνει ότι σ’ αυτή τη χώρα όλα γίνονται χωρίς προγραμματισμό."

Παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς η παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-17, καθώς και η διάδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που συμμετείχε η σχολική μας μονάδα με θέμα «Together Better Join Us» 2015-2017. 

Θέσεις εργασίας σε Κιλκίς και Πολύκαστρο (15/6/2017)

➤Ζητείται έμπειρος μαθηματικός και έμπειρος οικονομολόγος για φροντιστήριο στο Κιλκίς. Δείτε ΕΔΩ
Από κατασκευαστική βιοτεχνία οργάνων παιδικής χαράς και αθλητικών οργάνων, στη βιομηχανική ζώνη της Νέας Σάντας Κιλκίς ζητείται Χειριστής CNC. Δείτε ΕΔΩ
Από μηχανουργείο στην περιοχή του Πολυκάστρου ζητείται Χειριστής CNC. Δείτε ΕΔΩ