Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τιπούκειτος της Γνώμης

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024
➤ 12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου



Πωλείται επιχείρηση Ταβέρνα - Ψητοπωλείο εν λειτουργία στο Κιλκίς (14/9/2024)

Πωλείται επιχείρηση Ταβέρνα - Ψητοπωλείο στο Κιλκίς, για προσωπικούς λόγους. Εξασφαλισμένη και ανερχόμενη ροή πελατείας. Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Τηλ.: 6985691177 

Oυσιαστική αντιπολίτευση για τα ζητήματα της παιδείας από το Στέφανο Παραστατίδη

Παρέμβαση Στέφανου Παραστατίδη στην εκπομπή ACTION Σαββατοκύριακο
Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία βαθιά κρίση. Προσωπικά, δεν είμαι της άποψης να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Όμως, υστερεί αντιπολιτευτικά και αυτό μειώνει την ποιότητα της δημοκρατίας. Το έλλειμμα αυτό το συναντώ στην παιδεία όπου είμαι και τομεάρχης ΠΑΣΟΚ, ενώ εμείς, παρότι είμαστε σε εσωκομματική διαδικασία, έχουμε αναδείξει όλα τα κακώς κείμενα κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και έχουμε αποδομήσει όλα τα επικοινωνιακά τρικ της ΝΔ.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: «Φτάνει πια, το δημόσιο σχολείο αξίζει μια καλύτερη αντιμετώπιση»

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς. Βρισκόμαστε στις 13-9-2024, έχει γίνει ο αγιασμός στα σχολεία, οι ιερείς μίλησαν για καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στους καθηγητές με όλη την αγάπη και την ειλικρίνεια που τους διακρίνει, οι επίσημοι που παρευρέθηκαν όπως συνηθίζεται υποσχέθηκαν αμέριστη βοήθεια στα σχολεία για την εύρυθμη λειτουργία τους, τα βιβλία έχουν μοιραστεί, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν καθηγητές να διδάξουν. Κανένα σχολείο Βθμιας εκπαίδευσης στο νομό Κιλκίς δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτή τη στιγμή με πλήρες πρόγραμμα. 

Ιστορικό γεγονός η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, Aρχιεπίσκοπος Κων/λεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος

Της Καλλισθένης Πάκα - Κυμπαρίδη
Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, εκφράζοντας τον σεβασμό του ιδίου και του ποιμνίου του προς την Μητέρα Εκκλησία απηύθυνε πρόσκληση προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη να επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη μας, για να προαστεί των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Μητρόπολη. 

Τα νέα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (14/9/2024)

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς
Την Τετάρτη 11/9/2024 ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με τον Πρόεδρο & Οικονομικό Διαχειριστή κ. Αστέριο Τάτση και την Διοικητική Διευθύντρια κα. Γεωργία Κυρλαγκίτση παρευρέθηκαν στον Αγιασμό που τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς.

Eγκατάλειψη Ιερών Ναών, Δημοτικών Σχολείων και νηπιαγωγείων στα χωριά του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τα χωριά μας μετά από το κλείσιμο πολλών Δημοτικών Σχολείων και νηπιαγωγείων καθώς κινδυνεύουν ανησυχητικά και πολλοί Ιεροί Ναοί.

Η Έλενα Δ. Ράπτη μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Συνέντευξη από την κυρία Έλενα Δ. Ράπτη, Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία, στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και το Off The Record News BlogSpot (LastPoint.Gr, TVReporters, Gnomi Kilkis - Paionias, Ok Radio Site/Ok Web Radio)

2019-2024 – Ελληνικός Τουρισμός. Αρκετά πλέον και πάρα πολύ καλά, ανοδικά και δυναμικά χρόνια για τον ελληνικό τουρισμό, σε κάθε μορφή και κλάδο του, χειμώνα και καλοκαίρι, 12 μήνες. Κυρίως το 2019 και το 2023 για αντικειμενικούς λόγους. Τι εικόνα έχετε για το πώς θα κλείσει ποιοτικά, ποσοτικά, οικονομικά, οργανωτικά και πάνω από όλα με κεντρικό γνώμονα και κύριο άξονα τον άνθρωπο ως τουρίστα και ως εργαζόμενο; Τι να περιμένουμε κα Υπουργέ για το 2025; Πάμε ακόμα πιο δυνατά;