Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 25/9/2021, 10:55 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 2 και 9 Σεπτεμβρίου 2021, παραβίασε δύο σταθμούς τηλεπικοινωνιών σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε από δεξαμενές υγρών καυσίμων, συνολικά 1.100 λίτρα πετρελαίου.

(Video) Δεξιοτεχνία ποδηλάτων στο Πάρκο Ανδριωτών του Καμπάνη Κιλκίς

Δεξιοτεχνία ποδηλάτων στο Πάρκο Ανδριωτών του Καμπάνη Κιλκίς, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2021.

26 Σεπτεμβρίου 1989: Η στυγερή δολοφονία της Δημοκρατικής Συνείδησης


Υπογράφουν οι:
- Χρυσή - Ουρανία Παπαδοπούλου, Business Management, London Metropolitan University / Επιχειρηματίας
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, 
ΠΜΣ Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος
Ελάχιστα λεπτά λίγο πριν τις 08:00 το πρωί, ο Παύλος Κ. Μπακογιάννης περπατάει κρατώντας παχυλούς φακέλους προς το πολιτικό του γραφείο στην οδό Ομήρου. Μόνος… Το προηγούμενο βράδυ, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, είχε ξενυχτήσει αναλύοντας και κουβεντιάζοντας με στελέχη του τότε Συνασπισμού της Αριστεράς. Επέμενε να ξεκουραστεί ο άνδρας της φρουράς του που είχε ταλαιπωρηθεί πλάι του πολύ. Φτάνοντας στο γραφείο του, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά της εισόδου, τον περικυκλώνουν. Του έριξαν 4 σφαίρες. Με την τελευταία να είναι η μοιραία.

Κορωνοϊός (25/9/2021): 1.853 νέα κρούσματα (22 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 16 θάνατοι και 333 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.853, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 644.869 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 115 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.519 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με το Προεδρείο της Ένωσης Στρατιωτικών του νομού Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας εξιχνιάσθηκε κλοπή 5 παλαιών οχημάτων ιδιοκτησίας Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς


Εξιχνιάσθηκε άμεσα μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του
Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, η κλοπή 5 παλαιών οχημάτων ιδιοκτησίας Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς.

Πολύκαστρο, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, 11:00 π.μ.: Εκδηλώσεις Επετείου Διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου



Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021


Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Γ. Αναστασιάδης: Οι αποφάσεις της κυβέρνησης φωτογραφίζουν τα συμφέροντα των λίγων και οικονομικά ισχυρών

Στην παρακάτω δήλωση προέβη ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με τη στάση της απέναντι στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: "Η ανακοίνωση της κυβέρνησης δια στόματος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα έχουν πρόσβαση στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης έρχεται ως συνέχεια του αποκλεισμού αυτών των επιχειρήσεων από τη δυνατότητα απόκτησης ρευστότητας μέσω του τραπεζικού συστήματος.