Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Κλειστό για 14 ημέρες το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς

Υπογράφει ο Κλεάνθης Ζαρίμπας
Διευθυντής Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς, σπουδαστές και καθηγητές του ωδείου μας, σας ενημερώνω πως μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας, το Πολυάνειο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, θα παραμείνει κλειστό από 11/03/2020 ημέρα Τετάρτη, μέχρι και 25/03/2020 ημέρα Τετάρτη, για προληπτικούς λόγους που αφορούν στη μη διασπορά του ιού.

Αναστολή για 14 ημέρες τα μαθήματα της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Μετά την ανακοίνωση της κυβερνήσεως και με την επικοινωνία του διευθυντή του σχολείου τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων δεν θα πραγματοποιηθούν για 14 μέρες. Οι ώρες που θα χαθούν θα αναπληρωθούν στο επόμενο διάστημα.



Κιλκίς: Αναμενόμενα πετυχημένοι οι Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας


Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με μεγάλη προσέλευση αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκαν οι Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας στον «Λόφο» Αγίου Γεωργίου στο Κιλκίς, στις 7 και 8 Μαρτίου 2020, που διοργάνωσαν o Aθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ο Ποδηλάτης», σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς. 


Κορονοϊός: Ανώτατο όριο 60 ατόμων στους αγωνιστικούς χώρους, κλειστών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Απόφαση Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
Ανώτατο όριο 60 ατόμων στους αγωνιστικούς χώρους, κλειστών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των αγώνων – Διευκρινήσεις και ως προς την εφαρμογή απαγόρευσης παρουσίας κοινού 

Sigmaland Κιλκίς: Ραντεβού την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση Παιδότοπου Sigmaland Κιλκίς
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Παιδότοπου Sigmaland, σεβόμενη τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση και αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των ημερών με αίσθημα ευθύνης προς τους ανθρώπους που μας στηρίζουν, αποφασίσαμε να μην λειτουργήσει ο παιδότοπος, από σήμερα 10 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 24 Μαρτίου.

(Video) Ψυχολόγος και Κοινωνικός Λειτουργός στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020
Ψυχολόγος και Κοινωνικός Λειτουργός στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Αναστολή τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς υλοποιώντας τα κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού, όπως αυτά έχουν ληφθεί και εξειδικευθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τα συναρμόδια Υπουργεία, αποφάσισε και ανακοινώνει προς όλα τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ότι αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών (Κιλκίς και Πολυκάστρου) από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου και για 14 μέρες. 

Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας


Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας “Πρόληψη, Προστασία και Προαγωγή της Υγείας – Ανάπτυξη των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας»
Το θέμα του νομοσχεδίου, η πρόληψη και η δημόσια υγεία, είναι εξαιρετικά επίκαιρο, καθώς ο κορωνοϊός είναι στη χώρα μας και για την αντιμετώπισή του μόνο προληπτικά μέτρα μπορούμε να εφαρμόσουμε προς το παρόν, πράγμα που βέβαια πρέπει να κάνουν όλοι, η Πολιτεία, οι φορείς και οι πολίτες.

Επιστολή Δ. Αγαθόπουλου προς το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Επιστολή Δ. Αγαθόπουλου προς το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς σε συνεδρίασή του στις 14-3-19/ αρ. απόφ. 56, απεδέχθη την εισήγηση του πρώην Δημάρχου κ. Σισμανίδη, μετά από αίτημα της Διοίκησης του Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς από τον Αύγουστο του 2016, και ενέκρινε χρηματική επιχορήγηση προς το Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς ύψους 128.000 για την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα Εισερχόμενα

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και συνεργατών.

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου και για τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες κλείνουν όλα τα σχολεία στο πλαίσιο εφαρμογής της απόφασης του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τη μείωση της διασποράς του στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ανακοίνωση για την αφρικανική πανώλη των χοίρων

Το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής για την αφρικανική πανώλη των χοίρων:

Νικηφόρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης Εφήβων και Νεανίδων στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η πάλη βγαίνει από τα υπόγεια και ξαναπαίρνει τη θέση που της αξίζει στο αθλητικό στερέωμα. Το μήνυμα του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, στην τελετή έναρξης του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής – ελευθέρας πάλης εφήβων και νεανίδων, διασταυρώθηκε με την ενθουσιώδη αντίδραση του κορυφαίου ολυμπιονίκη του αθλήματος Κώστα Θάνου, που δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Σταδίου Κιλκίς, όπου το Σάββατο έλαβαν χώρα οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες.

Εξιχνιάστηκαν κλοπές που έγιναν σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και Δυτική Ελλάδα

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο σε Πιερία, Σέρρες, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Αχαΐα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών για κλοπή.

Η "Αρμονία" Κιλκίς ακυρώνει μέχρι νεωτέρας δράσεις και μαθήματα

Ανακοίνωση Συλλόγου «ΑΡΜΟΝΙΑ»
Σας ενημερώνουμε πως λόγω των εξελίξεων περί μετάδοσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις-μετακινήσεις μας μέχρι τέλη Μάρτη. Μέλη μας ενημερώθηκαν για διοργάνωση σεμιναρίου παιδιατρικών πρώτων βοηθειών το οποίο όμως δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (10/3/2020)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Θετική εισήγηση απέσπασε ο Δήμος Παιονίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μετά από παρέμβαση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά, για τα δύο έργα που υπέβαλλε στο πρόγραμμα Φιλόδημος για την κατασκευή Αθλητικού Δαπέδου Στίβου (Ταρτάν) και εγκατάστασης Ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο του Πολυκάστρου συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. Η προετοιμασία και η υποβολή των φακέλων έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Θέσεις εργασίας στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Sports Center Κιλκίς (10/3/2020)


«Αμερικανοί και Καναδοί δημοσιογράφοι στους Αμπελώνες της Παιονίας»


Δεν πτοήθηκαν οι ξένοι δημοσιογράφοι από τον κορωνοϊό! Θα επισκεφθούν τελικά το Δήμο Παιονίας (όπως είχαμε γράψει στη «Γνώμη» σε άρθρο της 20ης Φεβρουαρίου 2020. 
Δείτε ΕΔΩ) 
Αμερικανοί και Καναδοί δημοσιογράφοι πρόκειται να επισκεφτούν την Παιονία στις 11 κα 12 Μαρτίου 2020. Η επίσκεψη προέκυψε ύστερα από πρωτοβουλία της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΕΟΤ Αμερικής και σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο Τουρισμού της Π.Ε Κιλκίς, τον Δήμο Παιονίας και τα οινοποιεία της περιοχής. 

Προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολεία του Δήμου Κιλκίς

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς ξεκινούν από σήμερα απολυμάνσεις στα σχολεία στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Οι απολυμάνσεις – καθαρισμοί θα γίνουν τις απογευματινές ώρες από εξειδικευμένο συνεργείο ώστε να μη διαταραχθεί η εκπαιδευτική κανονικότητα και να μη χαθούν διδακτικές ώρες.

Πειράματα Χημείας παρακολούθησε η ΣΤ' τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πειράματα Χημείας με τίτλο "ΧΗΜΕΙΟΦΩΤΑΥΓΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ", από τον Αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. κο. Λυκάκη Ιωάννη και του συνεργάτες του, Μιχάλη Καλλιτσάκη, Μεταδιδακτορικό Ερευνητή του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ και Μαρίνα Τζάνη, υποψήφια Διδάκτορα του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ.

Επίσκεψη Ταξιάρχου Ι. Κουτζουρέλα στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς

Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Τον Διοικητή της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Γκουτζουρέλα, δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης τη Δευτέρα 9 Μαρτίου σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη. Τον Ταξίαρχο συνόδευε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητος και Ηλεκτροφωτισμού Παιονίας κ. Ιωάννης Συμεωνίδης.

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "Ευκράντη"
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας “ΕΥΚΡΑΝΤΗ” για την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας στο κέντρο διασκέδασης “Αλεξάνδρειο”.

"Γραπώσαμε τον καρκίνο και κόψαμε την βασιλόπιτα"


Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Χρόνια Πολλά με... Πρόληψη
Παρόλο που διανύουμε την 
Τεσσαρακοστή!
Την Κυριακή 23 Φλεβάρη με χαρά και κέφι κόψαμε την βασιλόπιτα του συλλόγου μας και ανταλλάξαμε ευχές για το 2020, απολαμβάνοντας το γεύμα στο Κέντρο «ΚΑΛΥΒΑ», χορεύοντας λαϊκά και παραδοσιακά με τους μουσικούς Μανώλη Στεφανίδη (μπουζούκι), Γιάννη Αργυρίου (αρμόνιο), Φανή Καρυπίδου (τραγούδι), Παυλάκη Δραμινό (λύρα, τραγούδι) και Πέτρο Κωστελίδη (νταούλι) και πίνοντας Γράπα που μας προσέφερε ο Κώστας Στεφανίδης.

Απόσυρση ταμειακών μηχανών παλαιού τύπου, έως 31/5/2020

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Σε εφαρμογή μπαίνει από 1-6-2020 η online σύνδεση των Ταμειακών Μηχανών με το taxisnet, καθώς η ΑΑΔΕ, όρισε προθεσμία, μέχρι 31-5-2020, για την απόσυρση των χιλιάδων Ταμειακών Μηχανών παλαιού τύπου οι οποίες δεν έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς προτείνει εντατικοποίηση μέτρων υγιεινής για τον περιορισμό μετάδοσης των κρουσμάτων ιογενούς αιτιολογίας

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Μετά από σχετική ενημέρωση που λάβαμε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας / Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής κι Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με το ανωτέρω θέμα, και με σκοπό τον περιορισμό μετάδοσης των κρουσμάτων ιογενούς αιτιολογίας, επισυνάπτουμε συνημμένα τις σχετικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, και οι οποίες αναφέρονται σε:

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρωταθλήτρια η «Μάντσεστερ» στην ΕΠΣ Κιλκίς
Για ακόμη μία χρονιά ο Αλέξανδρος Κιλκίς κάνει το νταμπλ στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς, καθώς ύστερα από την κατάκτηση του τίτλου στην Κ10 από την "Τσέλσι", και η «Μάντσεστερ» στην Κατηγορία Κ12 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.