Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση του Γ. Γεωργαντά με τη συντονιστική επιτροπή του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς πραγματοποίησε συνάντηση, πριν από λίγο, στην Αξιούπολη, με τη συντονιστική επιτροπή του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας, παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη.

Μετά το δημοσίευμα της Γνώμης, αντικαταστάθηκαν οι σπασμένες πλάκες πεζοδρομίου μπροστά στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Μετά από το δημοσίευμα της Γνώμης (δείτε ΕΔΩ) αντικαταστάθηκαν οι σπασμένες πλάκες πεζοδρομίου ακριβώς μπροστά από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.
Εμείς το καταγράφουμε.

Σκέψεις από μια συνάντηση με μοναχούς


†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Κατά την εντολή του Σωτήρος ημών Θεού, “τα καλά έργα” της εισαγωγικής πίστεως, οι αναβαθμοί της αθλητικής υπακοής και το βραβείο της τελειουμένης πιστότητος στον Κύριό μας Ιησού Χριστό συνιστούν ένα αυτονόητο χρέος (δώρημα και άθλημα) για κάθε μέλος της Εκκλησίας. 

Κορωνοϊός (6/2/2022): 10.985 νέα κρούσματα (90 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 95 θάνατοι και 551 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 10.985, εκ των οποίων 57 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.047.849 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 383 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.500 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 6/2/2022, 3:30 μ.μ


Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού
Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η φωτογραφία της ημέρας: Στις χιονισμένες κορυφές του Πάικου - Μεγάλα Λιβάδια

 Στις χιονισμένες κορυφές του Πάικου - Μεγάλα Λιβάδια
 (Φωτογραφία: Γιώργος Τσιμπούκας)

Άυλο συναινετικό διαζύγιο με ένα κλικ


Ο δικηγόρος και αρθρογράφος της Γνώμης, Κωνσταντίνος Τζίκας, αναφέρθηκε στις 4/2/2022 στην εκπομπή "Ρεπορτάζ" του δημοσιογράφου Πέτρου Κούσουλου στα Παραπολιτικά 90,1 fm για το τι θα ισχύει εφεξής στο συναινετικό διαζύγιο αφού πλέον λαμβάνει ψηφιακή διαδικασία. 
Κάντε κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ

"Δεν θα επιτρέψουμε σε μια μειονότητα να αμαυρώσει τον αθλητισμό"


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Ατρόμητοι"
Στον απόηχο της δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου Άλκη Καμπανού, πραγματοποιήθηκε χθες, η 5 αγωνιστική του Β' γύρου του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.