Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μήνυση στον ιδιοκτήτη της "ΑΓΝΟ" από κτηνοτρόφους - Ζητούν από την εταιρεία ένα εκατομμύριο!

Μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη της γαλακτοβιομηχανίας "ΑΓΝΟ" υπέβαλλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τέσσερις κτηνοτρόφοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν "λαμβάνειν" από την εταιρεία πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Μεγάλη ανταπόκριση των Πολιτών στην εκδήλωση «Αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός»

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν τη δράση «Αυτό το Πάσχα γίνε κι εσύ νονός», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας στο τέλος της εκδήλωσης πάνω από 50 κούτες με ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, που θα διατεθούν στα παιδιά άπορων οικογενειών. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε ενεργά στη δράση, που διοργάνωσαν από κοινού η Εθνική Τράπεζα και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί». 

Τελικά στις 27 και 28 Απριλίου 2013 το ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων

Λόγω του έκτακτου αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού - Anadolu Efes στο Σ.Ε.Φ. την Παρασκευή 26/04/2013, η διεξαγωγή του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος στο Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) μετατίθεται για μία ημέρα, για το διήμερο Σαββάτου-Κυριακής 27 και 28 Απριλίου 2013. 

Όχι στις εκδρομές εκτός νομού Κιλκίς για τους μαθητές του Νομού

"Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Διασκέδασης – Αναψυχής και Εστίασης, ζητά από καθηγητές, δασκάλους και μαθητές να προτιμήσουν για τις ημερήσιες εκδρομές τους μόνο προορισμούς του νομού Κιλκίς, παίρνοντας αφορμή από την επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη, και την έκκλησή του να μην πραγματοποιούνται μαθητικές εκδρομές στο εξωτερικό.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στις 26 Απριλίου 2013

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 26 Απριλίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

“Άνοιξη των Παιδιών” 2013 από τον δήμο Κιλκίς

Πληθώρα ψυχαγωγικών αλλά και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι μικροί συμμετέχοντες στην «Άνοιξη των παιδιών”, που διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού (Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.) του Δήμου Κιλκίς. 

Συγκλονιστική η συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες του 8ου Μαραθωνίου Μ. Αλέξανδρος - Πρωτιές για Φ. Αβράμογλου & Δ. Καραμανίδη στα 1000μ

Όλη σχεδόν η δρομική Ελλάδα ήταν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και έδωσε την ώθηση στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος να σπάσει όλα τα ρεκόρ συμμετοχών. 1.111 μαραθωνοδρόμοι ολοκλήρωσαν τον επίπονο αγώνα των 42,195 χιλιομέτρων, 1.943 το δεκάρι, και άλλοι 3.347 το πεντάρι. Επίσης περισσότερα από 2000 παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου έτρεξαν στον μικρό αγώνα που έγινε για αυτά στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Σκοτώθηκε 45χρονος με μοτοσυκλέτα

Στις 21.04.2013 το απόγευμα, στο 25ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη αριστερά της πορείας της και προσέκρουσε με αντιθέτως διερχόμενο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και στη συνέχεια ο 45χρονος εκτινάχθηκε και προσέκρουσε σε έτερο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσυκλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό του 20χρονου συνεπιβάτη του, καθώς και τον ελαφρύ τραυματισμό δύο γυναικών υπηκόων Βουλγαρίας 28 και 35 ετών επιβατών του πρώτου Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών. 

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Η Α.Μ.Κ.Ε. «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ευχαριστεί 
- τον κ. Πίτσαρα Σωτήρη για την προσφορά πρωϊνού στους ωφελούμενους
- την κ Γαβριηλίδου Λουϊζα για την παροχή ονυχοθεραπείας προς τις ωφελούμενες του Κέντρου
Επίσης ευχαριστεί
- το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας και τον Σύλλογο Γονέων
- τους μαθητές του Λυκείου Γουμένισσας
καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο σχολείων για την προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλωσίμων ειδών

Εκδήλωση ΣΥΡΙZA στο Πολύκαστρο με θέμα "Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τον καιρό της κρίσης"


Ευχαριστήριο Συλλόγου Καθηγητών και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά το φούρνο ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ, που προμηθεύει το σχολείο, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς , με αρτοσκευάσματα τα οποία αποτελούν βασικό προϊόν για την υλοποίηση προγραμμάτων του Εργαστηρίου Αυτόνομης Διαβίωσης.

5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου «Τέλης Πολιτάκης» στο Δροσάτο

Διοργανωτής: Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Μακεδονικός Δροσάτου» 
Σάββατο 27 - Kυριακή 28 Aπριλίου 2013 
Ο Τέλης Πολιτάκης γεννήθηκε στο Δροσάτο στις 25.7.1945. Σε ηλικία 12 ετών μετοίκησε στην συμπρωτεύουσα, την πόλη της Θεσσαλονίκης, για να συνεχίσει τις γυμνασιακές του σπουδές.

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ο φιλόξενος χώρος, για μια κοινωνική Ευρώπη με ανάπτυξη και δικαιοσύνη!

Του Χάρη Τσιόκα
Τρεις μήνες πριν τη επιστροφή της τρόικα στη χώρα, για τον επόμενο «τακτικό έλεγχο», δημοσιονομικών αποδόσεων, εκποιήσεων, αναδιαρθρώσεων και αναδιανομών κτλ ολοένα και πληθαίνουν οι «φωνές» για την νεοφιλελεύθερη “Μερκελική” διαχείριση της κρίσης στην Ευρώπη και την Ελλάδα από πολλαπλά κέντρα!

«Μην τους φοβάσαι στο φόβο σου ποντάρουν»


«Μην τους φοβάσαι στο φόβο σου ποντάρουν»
(Γιάννης Ρίτσος) 

Oι εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγου δείχνουν το δρόμο των αγώνων απέναντι στη σύγχρονη σκλαβιά. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.

Αγώνες Ποδηλάτου στην Ευκαρπία Κιλκίς

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2013 στις 11:00 διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας αγώνες ποδηλάτου στην Ευκαρπία Κιλκίς. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν έως και 25 Μαΐου στα τηλέφωνα 6972740399 και 6972428880. Συμμετέχουν και μικρές και μεγάλες ηλικίες.