Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Δράσεις του Πρότυπου - Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων (30/5/2018)

Δελτίο τύπου Πρότυπου - Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
➤Το Πρότυπο - Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του τις Ακαδημίες Βόλεϊ του Μακεδονικού, Μυγδονιακού & Athletico για μια ημέρα γεμάτη Βόλεϊ. Παίζουμε Βόλεϊ και κάνουμε μπάνιο όλη μέρα.
Κυριακή 3 Ιουνίου, Ημέρα αφιερωμένη στο Βόλεϊ

Κιλκίς: Μαθητική συναυλία από το μουσικό εργαστήρι Κιθαristas

Δελτίο τύπου μουσικού εργαστηρίου Κιθαristas
Το μουσικό εργαστήρι Κιθαristas διοργανώνει και φέτος την καλοκαιρινή μαθητική του συναυλία. Την Παρασκευή 8/6 στις 20:30, στο δημοτικό θέατρο Κήπου - Πάρκου.

Γεωργαντάς: «Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του νομού Κιλκίς»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με θέμα: «Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του νομού Κιλκίς»

Πολύκαστρο: «4ο Μαθητικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών»

Εκδήλωση με τίτλο: «4ο Μαθητικό Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών», θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Δικτύωσης Δημοτικών Σχολείων Παιονίας και των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, την Πέμπτη 31-05-2018, στις 10.15 π.μ., στην Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου του Δήμου Παιονίας.

2ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς τίμησε τις 353 χιλιάδες των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με εκδηλώσεις που περιελάμβαναν:

12ος Διαγωνισμός Πιροσκί: "Λαοθάλασσα" στην πλατεία της Ευκαρπίας Κιλκίς


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
"Λαοθάλασσα" κατέκλυσε την πλατεία της Ευκαρπίας, την Κυριακή 27 Μαϊου 2018, στον 12ο Διαγωνισμό Πιροσκί, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, που αποτελεί μια από τις πλέον πετυχημένες εκδηλώσεις τόσο λόγο της προσέλευσης του κόσμου όσο και της δημοσιότητας που έλαβε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλης της Ελλάδος.

Το ΚΕ.ΑΣ.Μ. κλείνει 3 χρόνια και παρουσιάζει το Advisory Board του

Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου
Σε ποιο όργανο συμμετέχουν ένας πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην Υπουργοί και Βουλευτές, γνωστοί επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, ένας πρώην και ένας νυν Πρύτανης Πανεπιστημίου και μία διευθύντρια γραφείου πρώην Πρωθυπουργού.