Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Εκδόθηκε η προκήρυξη για τη δράση «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων»

Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους στη δράση «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων –ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Η δημοτική “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” “αφουγκράζεται” την Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Κίνησης "Ποια πόλη μας αξίζει"
Τα μέλη της “Πρωτοβουλίας 54 φορέων και κινημάτων για την συνεργατική διαχείριση του νερού της Θεσσαλονίκης” Λάζαρος Αγγέλου και Κώστας Μαριόγλου επισκέφθηκαν την έδρα της “Κίνησης: Ποια πόλη μας αξίζει;” και ενημέρωσαν ομάδα εκπροσώπων της “Κίνησης” -συμμετείχαν οι Νίκος Γραικούσης, Νίκος Δαμιανάκης, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Όμηρος Ταχμαζίδης και Νίκος Φώτου - για τους στόχους και τις δράσεις της “Πρωτοβουλίας”.

«Μελωδικό φεγγάρι σε μια αρχαία πολιτεία - Παλατιανό, Κιλκίς»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στοχεύοντας στη γνωριμία του κοινού με την αρχαία πολιτεία του Παλατιανού διοργανώνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, 20.30 στον αρχαιολογικό χώρο και σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό- πολιτιστικό σύνολο «Πόλις» και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλάς, μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα φεγγάρια που αγαπήσαμε, με τίτλο: «Μελωδικό φεγγάρι σε μια αρχαία πολιτεία - Παλατιανό, Κιλκίς»

Γεωργαντάς: «Επιδόματα που αποτελούν εμπαιγμό όλων των υπολοίπων εργαζομένων»

O Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή την πρόβλεψη πρόσθετων επιδομάτων έως 5.840 ευρώ για τους υπαλλήλους της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., έκαναν την ακόλουθη δήλωση: