Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Στη μνήμη του Πάτροκλου Μάλαμα

Υπογράφουν για την οικογένεια του
Μαρία Φρεγγίδου-Μάλαμα, Νόνης Μάλαμας, Δημήτριος Μάλαμας
Οικογένειες: Γιάννη, Γιώργου, Αιμίλιου Φραγγίδη
Ο Πάτροκλος Μάλαμας απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 77 ετών. Θρηνείται από τη σύζυγό του Μαρία Φρεγγίδου-Μάλαμα, τα παιδιά του Δημήτριο και Νόνη, καθώς και τις οικογένειες τους, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Ενδυνάμωση των γλουτών; Κανένα προβλημα!

Νέο ομαδικό μάθημα στο γυμναστήριο yoga pilates house Kilkis ενσωματώνεται στα ομαδικά μαθήματα από την ερχόμενη εβδομάδα. 30' hips κάθε Τρίτη στις 19:30-20:00 με την Εύη Καζαντζίδου. 30' αφιερωμένα εξαιρετικά στην ενδυνάμωση των γλουτών!

"Πρόσφυγες και μετανάστες"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Στέφανος Σωτηρίου*
-Α- ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Αποσπασμα, που αναφέρεται στο Βυζάντιο κατά τον 7ο αιώνα μ.Χ.
...Οι φήμες περί ευκόλου και πλουσίου λείας, είχαν κατακλύσει ολόκληρο τον αραβικό κόσμο. Η πληροφορία για τον πλούτο των περιοχών του Βυζαντίου (της Ευρώπης σήμερα και ειδικα της Γερμανιας που δινει επιδομα 750 Ευρω κατ΄ατομο), την εύκολο καλλιέργεια, την ύπαρξη πλουσίων νομών, ητο φυσικό να εξάψει την φαντασία των Αράβων [...], άνοιξε η όρεξη όλων εκείνων, που η σκληρά πραγματικότης την Αραβικής Χερσονήσου καταδίκαζε σε συνεχή πενία, στην πείνα. Ολόκληραι φυλαί ετοιμάζοντο να μεταναστεύσουν, να εγκατασταθούν στα πλούσια εδάφη. 

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα "Ψηφιακή Ευρώπη"

Daily Deals -50% by Kinesis Gym Kilkis


Daily deal.....Kinesis Gym Kilkis
Και μόνο για την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, όλες οι τιμές καταλόγου στις παροχές γυμναστηρίου ΜΙΣΗ τιμή!

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο του ¨Ποταμιού"

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»
«Φίλες και φίλοι, κύριοι Πρόεδροι, αγαπητοί σύνεδροι, χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ που είμαι σήμερα μαζί σας. 
Χαίρομαι που είμαι εδώ με την πεποίθηση, ότι ανήκετε με τις ιδέες σας, με τις προτάσεις σας, με την ατομική, με τη συλλογική σας δράση, στο μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα της ελληνικής κοινωνίας.

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου

Σας πληροφορούμε ότι ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς συμμετέχει και δεν προσκαλεί, όπως εκ παραδρομής αναφέρεται στην πρόσκληση, στην εκδήλωση του Συλλόγου Επιστημόνων «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, που αφορά στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της ψυχολόγου και ποιήτριας κας Έλλης Φρεγγίδου. 

Κιλκίς: Και δεν πρόλαβαν να κλέψουν και τους τσάκωσαν

Συνελήφθησαν χθες (26-02-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαποί ηλικίας 19, 21 και 23 ετών, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα διέρρηξαν την οικία 54χρονου ημεδαπού, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Με επτά αθλητές ο Αίας Κιλκίς στο κλειστό προπονητήριο «Τασούλα Κελεσίδου»

Με επτά αθλητές στην κατηγορία Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄ θα λάβει μέρος, ο Α.Σ Αίας Κιλκίς στους αγώνες κλειστού στίβου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδος στο κλειστό προπονητήριο «Τασούλα Κελεσίδου» του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκη σήμερα 27/2. Π.Π.Α΄: 

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Δροσάτο Κιλκίς

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου σε συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς σας προσκαλεί σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία του Δροσάτου, το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα. 

Τι λέει η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς για τα Hotspots

Ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.
Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας, λόγω του κλεισίματος των συνόρων από πλευράς Π.Γ.Δ.Μ. στην Ειδομένη, η κυβέρνηση λειτουργώντας σπασμωδικά, με μυστικοπάθεια, χωρίς σχεδιασμό και υπό το κράτος πανικού, μπροστά στη διαφαινόμενη κατάσταση χάους λόγω της άναρχης διασποράς των προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, 


Έκκληση για παροχή αιμοπεταλίων για την 22χρονη Μαυροπούλου Μαρία

Έκκληση προς εθελοντές αιμοδότες και όχι μόνο για παροχή αιμοπεταλίων. Όποιος επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και να δώσει αιμοπετάλια για την Μαυροπούλου Μαρία του Ιωάννη. Ο δότης πρέπει να είναι κάτω των 50 ετών. Πρόκειται για μια κοπέλα 22 χρονών που νοσηλεύεται εδώ και 1 μήνα στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Θεάγενειο. Οποιαδήποτε ομάδα αίματος κρίνεται συμβατή.

Βεργίδης προς Τσίπρα: "Κάντε δύο αντί για τέσσερις χώρους υποδοχής προσφύγων στο Κιλκίς"

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη προς Αλέξη Τσίπρα
"Κύριε Πρωθυπουργέ, 
Ο νομός Κιλκίς από καιρού υφίσταται τις συνέπειες της προσφυγικής μεταναστευτικής κρίσης, και όχι μόνο στη Μεθόριο της Ειδομένης. Μέχρι στιγμής οι Δημόσιες Δομές της περιοχής με βασικό στήριγμα τον ανεξάντλητο εθελοντισμό των πολιτών, έχουν κατορθώσει να διαχειρισθούν τα έκτακτα δεδομένα σε ικανοποιητικό βαθμό.

Χρυσή Αυγή: "Πέντε καταυλισμοί μουσουλμάνων στο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έπεσε εντελώς έξω στην πρόβλεψη του αριθμού μεταναστών στηνΕιδομένη που ήταν μέχρι τέσσερις χιλιάδες και έφθασαν το καλοκαίρι τις δεκατέσσερις, ζητάει από τον κόσμο του Κιλκίς να είναι ήρεμος με την δημιουργία τεσσάρων hotspots. Νεα Καβάλα, Χέρσο, Δροσάτο, Κεντρικό. 

"Θα κρατήσουμε την γη, που με αίμα απέκτησαν οι προπαππούδες μας"

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων
27 Φεβρουρίου 2016
"Οι μικρομεσαίοι αγρότες, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, που για 40 μερόνυχτα, είμαστε στα μπλόκα, παλεύοντας ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα και σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ, συνεχίζουμε τον αγώνα, αφού ο πυρήνας της κυβερνητικής πολιτικής που μας έβγαλε στα μπλόκα και στους δρόμους παραμένει ο ίδιος. Είναι αγώνας για την επιβίωσή μας. 

Νέα προσφορά για μαθήματα Zumba στο yoga pilates house Kilkis

Μαθήματα Zumba στο yoga pilates house Kilkis με την Ελισάβετ για έναν μήνα με κόστος μόνο 20€ Iσχύει για περιορισμένο αριθμό. Πληροφορίες στο 2341771719

Μετεγγραφή Παπαβασιλείου και αγώνας για τον Κιλκισιακό

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Κύρου Παπαβασιλείου. Γνώριμος της ομάδας μας ο νεαρός πορτιέρο αφού πέρσι αγωνίστηκε στον Π.Ο. Μουδανιών και πρόπερσι στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Διγενή Λακκώματος.

Το yoga pilates house Kilkis στην Κερκίνη

Ομάδα του τμήματος yoga του yoga pilates house Kilkis εκπροσώπησε το γυμναστήριο στο 3ήμερο yoga retreat στην Κερκίνη με την Μάρα Κωνσταντινίδη. Η ομάδα κέρδισε εμπειρίες και ενθουσιάστηκε με την yoga instructor Μάρα.

Σούλης: "Μεταναστευτικό - Τα χειρότερα είναι μπροστά μας"

Από το Γραφείο του Πολιτευτή Ν. Κιλκίς κ. Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:
"Με αφορμή τις εξελίξεις του διημέρου και όσον αφορά την δημιουργία χώρων φιλοξενίας (hot spot) σε τέσσερα σημεία του νομού Κιλκίς, η δήλωση μου στις 21 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, επιβεβαιώνεται δυστυχώς για τον ακριτικό νομό μας.

"Aerial yoga : Τι θα έλεγες για μια προπόνηση στον αέρα;"

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Αν συνεχώς θέλετε να ανακαλύπτετε και να καταπιάνεστε με νέα πράγματα και οποιαδήποτε νέα τάση σας κεντρίζει το ενδιαφέρον τότε εμείς στο Kinesis– Gym σας έχουμε την λύση! Τι θα λέγατε να κρεμαστείτε ανάποδα από μια υφασμάτινη αιώρα για να γυμνάσετε το σώμα σας και να ηρεμήσετε τον νου σας; Η AERIAL YOGA είναι γεγονός εδώ και λίγα χρόνια στην Ελλάδα, τώρα και στην πόλη μας! Έτοιμοι, λοιπόν, να φέρετε τα πάνω κάτω;

Τζιτζικώστας: "Απορώ με αυτή την κυβέρνηση"

«Δεν μπορεί μια Περιφέρεια, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εν προκειμένω, που βρίσκεται και δίπλα στα σύνορα, να σηκώσει μόνη της ένα πρόβλημα, το οποίο δεν μπορεί να σηκώσει ολόκληρη η χώρα». Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Πρακτορείο FM».

"Κύριε Τσίπρα η κυβέρνηση δεν ήταν ποτέ δίπλα μας"

Επιστολή δημάρχου Παιονίας προς τον Πρωθυπουργό
"Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ.
Εδώ και δεκαοκτώ μήνες ο Δήμος Παιονίας, οι δημότες μας, οι εθελοντές μας, όλες οι υπηρεσίες μας είναι αρωγοί στην προσπάθεια στήριξης των ανθρώπων που έχουν αφήσει τη στέγη τους και ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο μακριά από συγκρούσεις και πολέμους.