Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μου θα καταδικάσουν το χθες"

Υπογράφει ο Κώστας Κουλίνας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’

Στις 18 Μαϊου οι συμπολίτες μου αποφασίζουν για το μέλλον της Παιονίας. Πιστεύω ότι μπορούν να διακρίνουν, να συγκρίνουν πρόσωπα και πράγματα, να ζυγίσουν πρακτικές και συμπεριφορές πριν κάνουν την τελική αξιολόγησή τους.

Αλλα..ΖΩ: "Το ζήσαμε και αυτό!"

Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής, αλλα..ΖΩ
Ένα ακόμα περιστατικό στην προεκλογική πορεία του παραλογισμού, ένα ακόμα σκαλοπάτι στην καθοδική πορεία της αισθητικής μας, ακόμα μια πρόκληση στη νοημοσύνη μας.

Ομιλία Χ. Γκουντενούδη στον Ευρωπό

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Δε σταμάτησε να βρέχει το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στον Ευρωπό. Κι όμως οι κάτοικοι της περιοχής απεδείχθησαν εξαιρετικά ανθεκτικοί αφού έδωσαν το βροντερό παρόν τους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ και παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη.

Εκδήλωση Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η Περιφερειακή Επιτροπή Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επ΄ ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού» και τη «Γιορτής της Μητέρας», διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, ώρα 7.00 μ.μ.
Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωση .

Δράσεις και πρωτοβουλίες του Νότη Μαριά στο Κιλκίς



Δελτίο τύπου Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Το Ν. Κιλκίς επισκέφτηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία.

Πρόγραμμα κεντρικών ομιλιών Σόνιας Συμεωνίδου στην Παιονία


«Γνωρίστε την Μοναστηριακή Διατροφή»

Με στόχο την ανάδειξη της Μοναστηριακής Διατροφής, την υποστήριξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, την ανάπτυξη της υπαίθρου, την υποστήριξη της παραγωγικής ταυτότητας του τόπου και του Τουρισμού και την υποστήριξη της εθνικής οικονομίας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις στην Αθήνα, την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Μαΐου, με θέμα «Μοναστηριακή Διατροφή, Γεωργική Παραγωγή και Ανάπτυξη της Υπαίθρου».

Γέμισε διακρίσεις ο Α.Σ. Αίας στον 2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Κιλκίς

Ο 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου στην περιοχή του Λόφου Κιλκίς και στα μονοπάτια τα οποία δημιούργησαν οι διοργανωτές-Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

"Για Μια Παιονία ΖΩΝΤΑΝΗ. Για μια Παιονία ΕΝ ΔΡΆΣΕΙ"

Γκίγκη Όλγα
Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας
Υποψήφια Τοπικού Συμβουλίου Γρίβας

"Αγαπητοί συνδημότες/συνδημότισσες,
Αν και γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στη Γερμανία, η αγάπη μου για τον τόπο μου, τους γλυκούς και φιλόξενους ανθρώπους του, την φυσική ομορφιά και το ιδανικό κλίμα, με κέρδισε και ήρθα πριν πολλά χρόνια να εργασθώ και να δημιουργήσω εδώ οικογένεια.

Ψωμιάδης: «Το σύστημα της Αθήνας δεν θέλει τον ΠΑΟΚ, δεν θέλει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης»

Σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ στα play off του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για μία ακόμη φορά, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων συνιστά πρόκληση για κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο. Τα πράγματα είναι απλά: το σύστημα της Αθήνας δεν θέλει τον ΠΑΟΚ, δεν θέλει τις ομάδες της Θεσσαλονίκης».

"Η νεολαία μπροστά! Για μια άλλη Ελλάδα Για μια άλλη Ευρώπη!"


Ετήσια Πυροσβεστική Εκπαίδευση στη Γουμένισσα

Στα πλαίσια της Ετήσιας Πυροσβεστικής Εκπαίδευσης των υπαλλήλων μας κατά το χρονικό διάστημα από 28 – 04 – 2014 έως 30 – 04 – 2014, πραγματοποιήθηκαν:

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού στον Άγιο Χαράλαμπο Κιλκίς

Στις 06.05.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Άγιο Χαράλαμπο Κιλκίς, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφού έθραυσαν παράθυρο οικίας δύο ημεδαπών 75 και 69 ετών που βρίσκονταν εντός, με την απειλή μαχαιριού και με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Προσλήψεις εκατόν σαράντα εννέα (149) ατομων στο Υπουργείο Οικονομικών

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2K/2014 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα εννέα (149) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου Τελωνειακών στο Υπουργείο Οικονομικών.

Δεύτερος ορεινός ημιμαραθώνιος και λαϊκός αγώνας στο λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 4 Μαϊου τον δεύτερο ορεινό ημιμαραθώνιο και λαϊκό αγώνα με εκκίνηση και τερματισμό τον λόφο Αγίου Γεωργίου.

Γιορτή της μητέρας στον Ευρωπό Παιονίας


Πανάξιος Πρωταθλητής ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην μακρόχρονη ιστορία του έγραψε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς μετά την ισοπαλία με 1-1 σκορ στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των PLAY OFF με αντίπαλο τον διεκδικητή του τίτλου Μακεδονικό Δροσάτου στέφτηκε πρωταθλητής.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων, κατά τις Περιφερειακές Δημοτικές και Ευρωεκλογές εκλογές

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Σπυράκη, Βόζενμπεργκ και Γιαννόπαπα-Κατριβάνου στο Κιλκίς

Το Σάββατο 3-5-2014 επισκέφθηκαν το Κιλκίς οι υποψήφιες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη και κ. Χριστίνα Γιαννόπαπα-Κατριβάνου, συνοδευόμενες από τον βουλευτή ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φορείς της πόλης, ενώ παρευρέθησαν και στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ενώπιον πλήθους στελεχών, όπου εξέθεσαν τις απόψεις τους για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα σε μια περίοδο ευρωσκεπτικισμού, ενώ αναφέρθηκαν και στην ανάγκη συμμετοχής σε μια εκλογική διαδικασία η οποία εξασφαλίζει σταθερότητα στην Ελλάδα την επερχόμενη κρίσιμη πενταετία.

Στο Κιλκίς αύριο Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 η Νιόβη Παυλίδου

Επίσκεψη στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο (Τετάρτη 7 Μαΐου) η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου. Η κα Παυλίδου, η οποία θα συνοδεύεται από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Γιώργο Ρωμανίδη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, θα ακολουθήσει το εξής πρόγραμμα:

Καθαρισμός χόρτων κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Παιονίας

¨Εκρηκτικές¨ διαστάσεις έχει λάβει λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων το θέμα της αύξησης της βλάστησης κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Παιονίας.

Επισκέψεις Περικλή σε οικισμούς του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Η περιοδεία συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς για τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιο και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του σε όλα τα χωριά του νομού μας. Τελευταία στάση ήταν το Μυριόφυτο, Άγιος Χαράλαμπος, Μουριές, Σ.Σ. Μουριές, Αγ. Παρασκευή, Πικρολίμνη, Ξυλοκερατειά, Γαλλικό, Πεδινό.

Στους οικισμούς Καμποχώρι, Βαλτοτόπι, Ρύζια και Τούμπα η Σόνια

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου – Νούλα συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού της «ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου τους οικισμούς Καμποχώρι, Βαλτοτόπι, Ρύζια και Τούμπα στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους κατοίκους.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις του ΟΣΔΕ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς

Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς Ν. Κιλκίς (Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Συνεταιρισμού και το προσωπικό με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει σας ενημερώνουν ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από τις 6 ΜΑΪΟΥ 2014 οι αγρότες – παραγωγοί του νομού Κιλκίς μπορούν να συμπληρώνουν τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ προσερχόμενοι στα κεντρικά γραφεία του Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ (πρώην Ε.Α.Σ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ / οδός : Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς).

20η Χορωδιακή Συνάντηση στη Γουμένισσα


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου  Γουμένισσας 
“ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ”
σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας,  την 20η Χορωδιακή Συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Πανικός Σαμαρά από την πτώση Βενιζέλου- Ο εναγκαλισμός των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της Ν. Δ. στην εξουσία, οδηγεί σε εκλογική καθίζηση τον πρώτο και σε πολιτικό αδιέξοδο τον δεύτερο·Αλ. Τσίπρας από την Κέρκυρα:- Να στείλουμε την κυβέρνηση των μεσιτών σπίτι της·Σφαγή στην Οδησσό – Θρήνος χωρίς καμιά συγνώμη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μικροομολογιούχοι μαινόμενοι για τον αμετανόητο και προκλητικό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – «θα φύγεις πολύ σύντομα»·Αυξήσεις (πάλι!) στα τιμολόγια της ΔΕΗ·Ψυχρολουσία από την Κομισιόν- «Παρεμβάσεις» στον ΦΠΑ και μονιμοποίηση της έκτακτης εισφοράς

Πιερία: Σκοτώθηκε 21χρονος Αλβανός σε τροχαίο

Στις 06.05.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κονταριώτισσα Πιερίας, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας υπήκοος Αλβανίας 21 ετών εξετράπη και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κατερίνης.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς πέτυχαν χθες (05.05.2014) το βράδυ, τη σύλληψη δύο ημεδαπών 25 και 22 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της αντίστασης και της παράνομης οπλοκατοχής.

«Σχολική Βιβλιοθήκη: ένας μαγικός τόπος με πολλά μονοπάτια»

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς διοργανώνει τη Δευτέρα, 12 Μαΐου, στις 6 μ.μ., στο χώρο του εντευκτηρίου της, Μητροπόλεως 11 (3ος όροφος), εκδήλωση με θέμα: «Σχολική Βιβλιοθήκη: ένας μαγικός τόπος με πολλά μονοπάτια.» Εισηγήτρια - εμψυχώτρια είναι η κ. Αρβανίτη Ιωάννα, Σύμβουλος Α΄Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς.