Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Η Τέχνη ως πράξη αντίστασης


Της Σοφίας Κεσίδου
Σε περιόδους κρίσης, ως επί το πλείστον, τα επικρατούντα αισθήματα είναι ο φόβος, ο πανικός, η ανασφάλεια, η παραίτηση, που συμπαρασύρουν τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την εσωστρέφεια και άλλες παθογένειες. Οι ισορροπίες κινδυνεύουν, τα αντανακλαστικά μειώνονται και η ανάγκη για ανάταση, ψυχολογική στήριξη και στέρεες αναφορές γιγαντώνεται. 

Κορωνοϊός: Συναντήσεις Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς με τις Μητροπόλεις και την Αστυνομία του νομού Κιλκίς

Δείτε δήλωση Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρου Παναγιωτίδη στη Γνώμη, στις 16 Οκτωβρίου 2020
Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς 
Μετά από πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 23/10/2020 και το Σάββατο 24/10/2020 συναντήσεις αντιπροσωπείας του Συλλόγου με εκπροσώπους της Ι. Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς αντίστοιχα. Δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με την Ι. Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί την 30η Οκτωβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και μεταξύ των ωρών 11.00 έως 13.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Μήνυμα Α. Βεργίδη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940


Υπογράφει ο  Ανδρέας Βεργίδης 
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο Ελληνισμός.

Α. Βεργίδης: Η πιστή και καθολική εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού είναι η μόνη λύση


Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Έκκληση για πιστή και καθολική εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, απευθύνει – εκ νέου- ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από την επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου για το πτωχευτικό νομοσχέδιο

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Κατά την συνέχιση της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τον παραπλανητικό τίτλο «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας», η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, χαρακτήρισε αποκαρδιωτική την εικόνα των βουλευτών της συμπολίτευσης κατά την διάρκεια της συζήτησης των προηγούμενων ημερών στην πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 26/10/2020, 9:20 μ.μ.


Συνελήφθησαν (4) μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών κυρίως στο Νομό Αττικής
Στη σύλληψη τεσσάρων (4) μελών οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, απόκρυψης-αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια και κυρίως στο Νομό Αττικής προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Άνω Λιοσίων και ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ανατολικής Αττικής.

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος LesMills RPM 85 New Release


Δελτίο τύπου 
Kinesis-Gym 
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο RPM 85 (New Release).

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Χρήστου Καραθόδωρου


Συλλυπητήριο μήνυμα 
Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και τα στελέχη (υπεύθυνοι) τομέων της Δ.Ε.Ε. Π. Ν. Κιλκίς Ν.Δ εκφράζουμε στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του θανόντος τα πλέον θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Η πρόληψη σώζει ζωές και... η ζωή συνεχίζεται


Από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
Οκτώβρης μήνας κατά του Καρκίνου του Μαστού
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙΣ σε ΚΙΛΚΙΣ & ΠΑΙΟΝΙΑ προηγούμενων ετών
Φέτος ας μην αφήσουμε το νέο Κορωνοϊό να μας στερήσει
τον προληπτικό μας έλεγχο
ΨΗΛΑΦΗΣΗ & ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ας τα δωρήσουμε ξανά
στον εαυτό μας, όσο δύσκολες στιγμές και να ζούμε.

Γιατί πάντοτε μα πάντοτε
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
και....Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Δια περιφοράς, δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Δια περιφοράς, δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 30 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00-14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Τα πράγματα είναι απλά και κατανοητά - Η πρόληψη σώζει ζωές


Από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
"ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ"

Τα πράγματα είναι Απλά & Κατανοητά
ΨΗΛΑΦΗΣΗ - ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Εμείς σας τα ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ
Εσείς κάντε τα ΠΡΑΞΗ
Γιατί πράγματι...
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!

Κιλκίς: Ημερίδα στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Κιλκίς στην Αίθουσα Β. Σεργιαννίδης. Επίσης θα υπάρχει κινητή μονάδα (VAN), ειδικά εξοπλισμένη και στελεχωμένη με ειδικούς επιστήμονες ανοιχτή προς όποιον θέλει να ενημερωθεί ατομικά.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Χρήστου Καραθόδωρου


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, το δημοτικό συμβούλιο, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων και οι εργαζόμενοι του Δήμου Παιονίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΔΕΥΑ.Π Χρήστου Καραθόδωρου.

Εκλογικές διαδικασίες (ΠΥΣΔΕ) χωρίς υποψηφίους συνδυασμούς


Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Ύστερα από την απόφαση των παρατάξεων και τη Δήλωσή τους στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ της 23/10/2020, οι παρατάξεις:

Τα νέα του Κιλκισιακού (26/10/2020)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Α1 ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ: Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΙΟΥ, ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Πρώτη νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα, ενάντια στην αξιόμαχη Δόξα Γερακαριού. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα βρήκε τα πατήματά της, έπαιξε μεστό ποδόσφαιρο προηγήθηκε με 2-0 στο 50' και έτσι ήρθε η ώρα για το βάπτισμα του πυρός για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Κιλκισιακού Παναγιώτη Σιδηρόπουλου, παίκτη που προέρχεται από την Κ16 της ακαδημίας μας.

Κάν' το όπως το Ισραήλ (και η Αρμενία και οι Κούρδοι)!


Γράφουν οι:
- Βόσσου (Μάγδα) Μαγδαληνή, Τελειόφοιτη Φοιτήτρια Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν. Αθηνών / Ιδιωτική Υπάλληλος
Μπακογιάννη Μαρία, Φοιτήτρια Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Παν. Αιγαίου (Ρόδος), Κατεύθυνση: Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών / Αρθρογράφος και
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
Αμαζόνες του 2020... Τουλάχιστον 1000 γυναίκες εκδήλωσαν την επιθυμία τους να καταταγούν στις μονάδες που αποστέλλονται στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, εδω και 3,5 εβδομάδες, σύμφωνα με το αρμενικό Υπ. Εθνικής Άμυνας. 1000 (και ίσως πλέον) γυναίκες κατετάγησαν σε διμοιρίες που δημιούργησε η χώρα μετά από πρωτοβουλία διάσημων γυναικών και γυναικείων σωματείων, και θα σταλούν προοδευτικά στο μέτωπο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως γνωστοποίησε μέσω Facebook o Artsrun Hovhannisyan, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας πριν μερικές μέρες. 

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς για τη σημερινή κατάσταση στην Υγεία στo νομό Κιλκίς


Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ, καλεί τον λαό μας να παλέψει, να απαιτήσει να παρθούν τώρα μέτρα για να αλλάξει η τραγική κατάσταση σε ότι αφορά τις δομές υγείας στην ΠΕ Κιλκίς.

Τι ισχύει για τις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις


Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2020, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων Κιλκίς