Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Το βίντεο της Γνώμης με τις 92.000 θεάσεις

Αγαθοπούλου: Πρόσληψη 1300 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, αλλά πόσες γυναίκες;

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Πρόσληψη 1300 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, αλλά πόσες γυναίκες;
Το ερώτημα αυτό έθεσε η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου με την ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Την ερώτηση, αφορμή της οποίας υπήρξε η προκήρυξη που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες και λήγει στις 10 Απριλίου, συνυπογράφουν άλλοι 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράδοση προστατευτικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τον Πειραιά παρέδωσε σήμερα απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να μπορέσει να αντιμετωπίσει απρόσκοπτα και με ασφάλεια την κρίση του κορονοϊού. 

"Κύριε Φραγγίδη σας ευχαριστούμε θερμά..."

Ευχαριστήριο Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Βουλευτή του Νομού μας κ. Γεώργιο Φραγγίδη, για την προσφορά τροφίμων προς το Παράρτημα των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που λειτουργεί στην Ενορία μας και το οποίο διανέμει καθημερινά 20 μερίδες φαγητού.

Τι απαντά ο Δήμαρχος Κιλκίς, στην Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων Δήμου Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος έχουμε αρθρώσει πολλές φορές στο δημόσιο λόγο μας τη χρησιμότητα της συνεργασίας ώστε μέσα από τη συνένωση ιδεών, προτάσεων και δυνάμεων να ανεβάσουμε το Δήμο Κιλκίς στην κορυφή της αναπτυξιακής του διαδικασίας. 

Γ. Φραγγίδης: Ο κορωνοϊός, οι συνέπειες και ο κόσμος που αλλάζει

Του Γιώργου Φραγγίδη*
Εδώ και τρεις μήνες η παγκόσμια κοινότητα και η πατρίδα βιώνουν μία υγειονομική κρίση, η οποία αναμφίβολα πλήττει χωρίς διακρίσεις όλους, κράτη, κοινωνίες, οικονομίες, συστήματα υγείας, πλούσιους και φτωχούς, άνδρες και γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) το Μάρτιο 2020

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Μάρτιο του έτους 2020, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Μάρτιο 2020

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου του 2020, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 340 άτομα και ειδικότερα:

Ερωτήσεις Ε. Αγαθοπούλου για την άμεση στήριξη των πιο αδύναμων εν μέσω πανδημίας

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Η μεγάλη διάρκεια, όπως φαίνεται, της υγειονομικής κρίσης δημιουργεί ολοένα και περισσότερους πληττόμενους κλάδους στην οικονομία αλλά και μεγαλώνει το φάσμα των ατόμων που περνάνε κάτω από το «ραντάρ» της οικονομικής στήριξης της κυβέρνησης.

Δωρεά του Technic-shop των αδελφών Παπαθεοδώρου, προς το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Technic-shop Κιλκίς
Ανταποκρινόμενοι στη δύσκολη κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα μας εξαιτίας του κορωνοϊού, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, με μια δωρεά 60 ζευγαριών από γυαλιά κλειστού τύπου.

Μπράβο για την πρωτιά του νομού Κιλκίς

Περίπου 50 παραβάσεις έχουν βεβαιωθεί από την έναρξη του μέτρου του περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων έως σήμερα στο νομό Κιλκίς, στο πλαίσιο της μη εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ένα νούμερο από τα χαμηλότερα, και ίσως το χαμηλότερο μεταξύ των 7 νομών της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Μπράβο μας! 
Ας κατέχουμε κι εμείς την πρωτιά σε κάτι μια φορά!

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνελήφθησαν 5 άτομα στην Κεντρική Μακεδονία για κλοπές και απόπειρες κλοπής

Οι συνεχείς περιπολίες και οι στοχευμένες δράσεις των αστυνομικών είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας συνολικά 5 άτομα - σε διαφορετικές περιπτώσεις - για κλοπές και απόπειρες κλοπής.

Kinesis Gym Kilkis Best Home Workout

Πρεμιέρα Τρίτη 7 Απριλίου στις 20:00 We are online και με οπτική επαφή πλέον!
LesMills BODYPUMP
Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis 
Εντάξει εσείς μας βλέπατε εδώ και τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα από το Σάββατο 14 Μαρτίου όπου κάναμε και το πρώτο Live Streaming Workout στο κανάλι μας στο Facebook, ήρθε πλέον και η σειρά μας, να σας βλέπουμε και εμείς, να σας επιβλέπουμε, να σας παροτρύνουμε και να σας διορθώνουμε όπως κάναμε στις αίθουσες του γυμναστηρίου μας.

Χωρίς χρέωση από κινητά δίκτυα η πρόσβαση σε ψηφιακές πλατφόρμες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Δελτίο τύπου Υπουργείου Παιδείας
Πρόσβαση χωρίς χρέωση δεδομένων (zerorating) από κινητά δίκτυα, σε ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία, από την Τετάρτη 8 Απριλίου, έχει εξασφαλίσει η συνεργασία της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφίας Ζαχαράκη, και των παρόχων κινητής τηλεφωνίας της χώρας Cosmote, Vodafone και Wind.

Αγαθόπουλος: Το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα είναι ο επικοινωνιακός λαϊκισμός

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Την εβδομάδα που μας πέρασε, μετά από οδηγία της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), γίναμε μάρτυρες πολλαπλών ατομικών και ομαδικών μηνυμάτων από αιρετούς των Δήμων και των Περιφερειών, για την προσφορά του 50% της κρατικής αντιμισθίας τους για την ενίσχυση των νοσοκομείων και του ΕΣΥ.

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός των μαθητών της Γ’ Λυκείου

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στο Κιλκίς, όπως και η Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση του Υπουργείου Παιδείας που εδώ και 20 μέρες, μέσα από διφορούμενες δηλώσεις και διαρροές έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας, άγχους και πανικού στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και στις οικογένειές τους.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς συμμετέχει και στηρίζει την Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς στηρίζει την πρωτοβουλία της ΟΕΓΝΕ  στις 7 Απρίλη, Μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία και συμμετέχει με πολύμορφες δράσεις 
Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Γυναίκα του μόχθου, 
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν είσαι μόνη σου. 
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) είναι στο πλάι σου. 
Διεκδικούμε μαζί μέτρα για την προστασία της υγείας των οικογενειών και των δικαιωμάτων μας.