Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Την Δευτέρα ξεκινούν οι προπονήσεις της Σχολής ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Σχολής ποδοσφαίρου Κιλκισιακού
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 η σέντρα. Δείτε το πρόγραμμα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα στο ΚΔΑΠ Κιλκισιακός στην Παπαλουκά 14 (είσοδος από Πόντου).

Η Κιλκισιώτισσα εκπαιδευτικός Αφροδίτη Ντίνου στο θερινό σχολείο του CERN, Playing with Protons

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Παίζοντας με τα πρωτόνια (Playing with protons) ονομάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πειράματος Compact Muon Solenoid (CMS) στο CERN, το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής και στόχο έχει να βοηθήσει όλους τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να εμπλακούν αποτελεσματικά με τη Φυσική, την επιστημονική ανακάλυψη και την καινοτομία.

Δείτε Video από την παρουσίαση του ανανεωμένου στόλου οχημάτων του δήμου Κιλκίς


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό το Δημήτρη Σισμανίδη παρέδωσε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες δεκατέσσερα νέα οχήματα και μηχανήματα έργου που θα διευκολύνουν σημαντικά το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα, στο πράσινο, στις τεχνικές υπηρεσίες και στην πολιτική προστασία παρέχοντας στους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες.

Θέση εργασίας στην ELVIAL ΑΕ (4/9/2018)

Η ELVIAL ΑΕ λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέο συνεργάτη για το τμήμα των Εξαγωγών.

Κιλκίς: Οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων απέστειλαν εξώδικο για τα καυσόξυλα

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Επειδή δεν δόθηκε μέχρι σήμερα καμία λύση για το ζήτημα της κάλυψης των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα, επτά (7) Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης την οποία κοινοποίησαν και στο Δασάρχη Κιλκίς.

Όλα έτοιμα για την έναρξη της σαιζόν στο Τμήμα Στίβου Αλέξανδρου Κιλκίς

Αρχίζουν την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 4:30 το απόγευμα , στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, οι προπονήσεις των τμημάτων της νέας αθλητικής ακαδημίας στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ληστής με τη σύριγγα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 26-08-2018 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για περίπτωση ληστείας σε βάρος 20χρονου με απειλή σύριγγας, που έλαβε χώρα την ίδια ημέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το μαγικό ταξίδι στο παιδικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην Ακαδημία Αλέξανδρος

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος
Πλήθος παιδιών, πολύ παιχνίδι και άπειρα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τα γήπεδα μας. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργούν 22 τμήματα ποδοσφαίρου με το νέο μας γήπεδο να είναι έτοιμο σε λίγες μέρες.

Ρυθμική στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος Κιλκίς
Η Ρυθμική είναι κάτι που έλειπε από την πόλη μας και φέτος έχουμε την χαρά για ποιοτική γνωριμία με το άθλημα στις δομές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος.

Οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς συγχαίρουν...

Υπογράφουν ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
"Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς συγχαίρει τους/τις αποφοίτους του σχολείου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μετά την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2017-18.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2018

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην πλατεία Λατσιών (έμπροσθεν Δημαρχείου)

Δείτε Video από τα εγκαίνια της 5ης Έκθεσης Εικαστικών του «πόλις» στο Κιλκίς


Τα εγκαίνια της 5ης Έκθεσης Εικαστικών του «πόλις» στο Κιλκίς, έγιναν στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.