Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

* Άδωνις Γεωργιάδης: Δημαγωγός

Του Στέφανου Παραστατίδη
Σε μακρόσυρτο κείμενο στο twitter (σχ.1), ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μάς ενημερώνει για την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου και τη δημιουργία ειδικής κλινικής για την παραγωγή των εξειδικευμένων ανοσοθεραπειών.

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Ο πρωθυπουργός παρουσίασε το πλαίσιο παρεμβάσεων με στόχο την ενίσχυση των μισθών και συντάξεων, τη στήριξη της οικογένειας και τη στέγαση.
Παρευρεθήκαμε όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ Κιλκίς πλαισιωμένοι από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ.Γεωργαντά και Βουλευτή του Νομού μας καθώς και τον υπουργό δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη.

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν ανεχόμαστε να λείπει από σπίτια και χωράφια

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Αντιμέτωποι με τις συνέπειες της λειψυδρίας, με συχνές διακοπές νερού και πτώσεις στην πίεση του νερού, βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι τις περιοχής μας.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ : Συμμετοχή στην Πορεία Διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων

Δελτίο τύπου Ένωσης 
Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, έδωσε βροντερό παρών, στην πορεία διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων στον Λευκό Πύργο και ακολούθως στην πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Συμμετοχή των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ στην ετήσια Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης 
Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» συμμετείχε με το χορευτικό τμήμα Ενηλίκων Παραστάσεων στην έναρξη της ετήσιας Εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Λατσιών του Κιλκίς.

Σ. Παραστατίδης: Ναι στο αίτημα του Τάσου Αμανατίδη για παραχώρηση ενός κτίσματος από τις παλιές δίδυμες καπναποθήκες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδη
Ενημερώθηκα διαβάζοντας τον τοπικό τύπο για την επιστολή με το αίτημα που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς κ. Αναστάσιος Αμανατίδης, προς τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Παιδείας για παραχώρηση ενός κτίσματος από τις παλιές δίδυμες καπναποθήκες, χαρακτηρισμένες από ετών ως διατηρητέα κτίρια, προκειμένου να το αναπαλαιώσει και να στεγάσει εκεί τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Επισκέψεις Στέφανου Παραστατίδη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και στο Σύλλογο Τριτέκνων

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, όπου συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο και οικονομικό διαχειριστή Αστέριο Τάτση. 

(VIDEO) Εγκαίνια του νέου πολυχώρου του Φροντιστηρίου ΑΝΟΔΟΣ στο Κιλκίς

Εγκαίνια του νέου πολυχώρου του Φροντιστηρίου ΑΝΟΔΟΣ στο Κιλκίς. Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024.

(VIDEO) Ο υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας στο Κιλκίς

 
Ο υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας στο Κιλκίς. Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2024.