Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

(Video) Στα πλαίσια του ERASMUS, το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς υποδέχεται εκπαιδευτικούς και μαθητές από σχολεία του εξωτερικού

 
Στα πλαίσια του ERASMUS, το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς υποδέχεται εκπαιδευτικούς και μαθητές από σχολεία του εξωτερικού, Δευτέρα 9 Μαϊου 2022.

Παύλος Σ. Τονικίδης: Δίνουμε μήνυμα στήριξης στον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα

Υπογράφει ο Παύλος Σ. Τονικίδης
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Μετά και την επιτυχή έκβαση του συνεδρίου μας και τα σημαντικά πολιτικά προτάγματα που αναδείχθηκαν, όπως και το νέο μας πλαίσιο για την διαμόρφωση του πολιτικού σχεδίου για την έξοδο από την πολλαπλή κρίση που μαστίζει την χώρα μας, ήρθε η ώρα για την συγκρότηση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Υψηλή συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: 3.195 Κιλκισιώτες προσήλθαν στις κάλπες

Μια μεγάλη ημέρα υπήρξε η χθεσινή για το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στις διαδικασίες ανάδειξης των νέων κομματικών οργάνων, των αντιπροσώπων στο επερχόμενο Συνέδριο και του νέου ονόματος του κόμματος, καταγράφηκε ένα πολύ υψηλό ποσοστό συμμετοχής, πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νομού. 

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: Τους ευχαριστώ όλους

Υπογράφει η Χριστίνα Χαραλαμπίδου
Δικηγόρος

Η εκτίμηση, η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μού έδειξαν συμπολίτες μου από το Κιλκίς και την Παιονία, για την εκλογή μου ως μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με συγκινεί και με γεμίζει δύναμη.
Τους ευχαριστώ όλους.

Ανθρακίδης: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων με μπροστάρη την νέα γενιά

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Δικηγόρος - Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς

Η χθεσινή μεγαλειώδης κινητοποίηση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς, κατέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο αυτό που βλέπαμε να συμβαίνει εδώ και καιρό.

Κορωνοϊός (9/5/2022): 2.819 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 22 θάνατοι και 198 διασωληνωμένο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 2.819. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.364.598 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 313 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 126.267(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 9/5/2022, 7:21 μ.μ.

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 46χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα σε οικία στην περιοχή των Διαβατών

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 22χρονος ημεδαπός γιος του, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μεσημβρινές ώρες χθες (08-05-2022) στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Διευκρινήσεις αναφορικά με την υποβολή των αιτήσεων για το μέτρο του «Πράσινου Τρύγου»

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο αποκατάστασης της ισορροπίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στην αμπελοοινική αγορά έθεσε, με την υπ’ αριθμ. 955/115194 (Β’ 2192) Απόφασή του,σε ισχύ το πρόγραμμα του μέτρου πρώιμης συγκομιδής (πράσινος τρύγος) για το έτος 2022.

Κλειστές την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, όλες οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του e-ΕΦΚΑ

Ανακοίνωση Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Κιλκίς 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 όλες οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του e-ΕΦΚΑ δεν θα βρίσκονται σε επιχειρησιακή λειτουργία λόγω εργασιών αναβάθμισης.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Ελληνισμός του Πόντου"


Ανεπίσημα τελικά αποτελέσματα σταυροδοσίας για Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Μια νέα γενιά στελεχών αναλαμβάνει από σήμερα τη σκυτάλη της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Τοπίο του Κιλκίς: Βγαίνοντας από Κρηστώνη προς Καμπάνη, δεξιά

Βγαίνοντας από Κρηστώνη προς Καμπάνη, δεξιά

(Video) Επίσκεψη Γιώργου Γεωργαντά, στην έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Σιταρίδη

Επίσκεψη Γιώργου Γεωργαντά, στην έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Σιταρίδη, την Κυριακή 8 Μαϊου 2022.