Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (28/9/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Συνάντηση με τον Μάκη Σεντελίδη 
Στο περιθώριο των φιλικών αγώνων των τμημάτων του Αλέξανδρου Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη, είχαμε την χαρά να συναντήσουμε και να συζητήσουμε με τον δάσκαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Μάκη Σεντελίδη. Ο κ. Σεντελίδης έχει υπάρξει ομοσπονδιακός τεχνικός, καθηγητής στις σχολές προπονητών της ΕΠΟ και UEFA, υπεύθυνος των ακαδημιών του Ηρακλή και επί δεκαετίες καθηγητής ΤΕΦΑΑ. 

Σχόλιο ΚΚΕ για τις δηλώσεις Γεωργαντά αναφορικά με την έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου τ
ομεακής επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Είναι τουλάχιστον αστείο, αν όχι προκλητικό, να βγαίνει ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Γεωργαντας και να ευχαριστεί την υφυπουργό Παιδείας για την έγκριση των ολιγομελων τμημάτων προσανατολισμού στα ΕΠΑΛ, στο Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Τιμήθηκε η επέτειος της διάσπασης του Μακεδονικού μετώπου


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με την συμβολική συμμετοχή ολιγομελών αντιπροσωπειών από τις σύμμαχες χώρες του Α’ παγκοσμίου πολέμου Γαλλίας, Ιταλίας, Μ. Βρετανίας, Ρωσίας και Σερβίας, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, τιμήθηκε η επέτειος της διάσπασης του Μακεδονικού μετώπου που οδήγησε στην συνθήκη ειρήνης του πολέμου.

Επισκέψεις ηγεσίας του Επιμελητηρίου Κιλκίς σε επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Συνεχίζοντας την προσωπική γνωριμία με τις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Χατζημλάδης συνοδευόμενος από τον Διοικητικό Προϊστάμενο του Φορέα κ. Γιώργο Ηλιάδη, επισκέφθηκαν την περασμένη Πέμπτη 24/9, διαδοχικά τις επιχειρήσεις ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ και ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ που εδρεύουν στη Νέα Σάντα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 28/9/2020, 11:15 μ.μ.


Σύλληψη για κλοπή 
Συνελήφθη χθες (27 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από πυλωτή πολυκατοικίας. 

Νέα ευκαιρία για τις εργαζόμενες μητέρες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα


Παρατείνεται έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το «Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών για την Παροχή Φροντίδας και Φιλοξενίας σε παιδιά Προσχολικής Ηλικίας», με διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων.

"Η απαίσχυντη πολιτική της Ε.Ε. στο μεταναστευτικό, ίδια με αυτήν της Ν.Δ. στο εσωτερικό της χώρας"


Γράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Αυτές τις ημέρες συζητιέται σε επίπεδο Ε.Ε η νέα συνθήκη αντιμετώπισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος, αφού η προηγούμενη συνθήκη του Δουβλίνου, κατά κοινή ομολογία, επέβη αναποτελεσματική, χωρίς να δώσει λύσεις σε βασικές παραμέτρους του προβλήματος, όπως αυτό της δίκαιης κατανομής μεταξύ των χωρών μελών και της διάτρητης συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε και Τουρκίας.

Πρόγραμμα λειτουργίας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας



Eνα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής για την ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς
Eνα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής 27.09.2020, πέρασε η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς στην Νέα Ραιδεστό, αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση, την ομάδα του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (Π.Ο. Μουδανιών) καθώς υπέταξε με ιδιαίτερη ευκολία το Χαλκιδικιώτικο συγκρότημα με σκορ 5 – 2 (ημίχρονο 4 – 1).

"Revenge porn’’, μια μάστιγα της εποχής μας. Αντισταθείτε!



Γράφουν οι:
- Βόσσου (Μάγδα) Μαγδαληνή, Τελειόφοιτος Φοιτήτρια Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν. Αθηνών / Ιδιωτική Υπάλληλος
- Μπακογιάννη Μαρία, Φοιτήτρια Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Παν. Αιγαίου (Ρόδος), Κατεύθυνση: Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών / Αρθρογράφος
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος

(Video) Εντυπωσιακή και πανέμορφη η είσοδος της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς

Εντυπωσιακή και πανέμορφη η είσοδος της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Συγχαρητήρια Δημήτρη Μίσκο από τη Γρίβα Παιονίας, για τον Εθνικό Τίτλο του "Πρέσβη ομορφιάς"


Τον τίτλο του πρέσβη ομορφιάς "Handsome Ambassador GS Hellas 2020", κατέκτησε ο "δικός μας" Δημήτρης Μίσκος στον Τελικό των Εθνικών Καλλιστείων "Star & Mr GS Hellas 2020", που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα, «Επιλογή στελεχών διοίκησης νοσοκομείων με αξιοκρατικά κριτήρια»


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη 
Ο κ. Γιώργος Φραγγίδης βουλευτής Κιλκίς και ο κ. Ανδρέας Πουλάς υπεύθυνος κοινοβουλευτικού τομέα υγείας του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσαν σήμερα ερώτηση προς τον υπουργό υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, με την οποία καυτηριάζουν τη συνεχιζόμενη πρακτική των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας να τοποθετούν στελέχη διοίκησης με ανάθεση στα νοσοκομεία αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στους Ο.Τ.Α.

"Κύριε Γεωργαντά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

Ανακοίνωση
2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς
Οι μαθητές του τομέα ηλεκτρολογίας, του τομέα Γεωπονίας, ο Σύλλογος Διδασκόντων Και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, ευχαριστούν από Καρδιάς τον Βουλευτή νομού Κιλκίς και Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Γεωργαντά για τις άμεσες ενέργειες του, ώστε να εγκριθεί το τμήμα ηλεκτρολογίας και Γεωπονίας στην Γ΄ τάξη του σχολείου μας.

Ανακοίνωση ΔΑΟ Κιλκίς για το υπομέτρο "Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων"


Ανακοίνωση 
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς
Ανακοινώνεται ότι είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία μας:
1) Οι πίνακες κατάταξης των δικαιούχων για το υπομέτρο 6.3. και 
2) Οι πίνακες κατάταξης των απορριπτόμενων για το υπομέτρο 6.3
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, τηλέφωνο 2341350123-202.


ΕΛΜΕ Κιλκίς: Αυτά είναι τα ολιγομελή τμήματα που δεν εγκρίθηκαν στο νομό Κιλκίς (28/9/2020)


Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς απαιτεί την έγκριση των παρακάτω ολιγομελών τμημάτων που δεν εγκρίθηκαν στο Νομό Κιλκίς.