Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

(Video) Εγκαίνια Έκθεσης Κεραμικής της ομάδας ΠΛΑΣΙΣ, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Υπέροχα κεραμικά σχεδιασμένα από τα μοναδικά κορίτσια της ομάδας «Πλάσις» απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 στην Τέχνη.

Διατυπωμένα με σαφήνεια και κατανοητά από τους υποψηφίους, τα σημερινά θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Οι μαθητές Γ΄ Λυκείου των ΕΠΑ.Λ διαγωνίστηκαν σήμερα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Κλήθηκαν να διαχειριστούν ένα διαχρονικό θέμα σχετικό με τις ανθρώπινες διατροφικές συνήθειες και τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. Και τα δύο κείμενα που δόθηκαν προς επεξεργασία γίνονται εύκολα κατανοητά από τους υποψηφίους. Υπάρχεια σαφήνεια και λεπτομερής διατύπωση σε όλα τα ερωτήματα. Οι προετοιμασμένοι υποψήφιοι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εξετάσεων χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς με την ΔΕΘ

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς με την ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31.05.22 με στόχο την προβολή των δράσεων του φορέα, στις εκθεσιακές δράσεις της ΔΕΘ. Η συνάντηση είχε ορισθεί από την προηγούμενη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του Προέδρου κ. Χρήστου Χατζημλάδη στον κ. Αναστάσιο Τζήκα, Πρόεδρο της ΔΕΘ- HELEXPO.

Κιλκίς: Εγκαίνια της έκθεσης "Μικρές Ιστορίες Επανάστασης"



Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των "Ελευθερίων Στίβου 2022"

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των "Ελευθερίων 2022" . Περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από 64 συλλόγους από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν το Σάββατο στο Κιλκίς για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικό ραντεβού του Στίβου στη χώρα μας.
Δείτε τη ΣΤΑΡΤΛΙΣΤ ΕΔΩ
Online ζωντανή μετάδοση των "ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2022" με Live Streaming στο:
https://www.youtube.com/watch?v=0deDjXrBhrU...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 23 έως και τις 29 Μαΐου, το παιχνίδι μοίρασε συνολικά 2.326.009 ευρώ.

(Video) Η συμπαραστάτης του πολίτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου, στο Δήμο Παιονίας

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, η συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου επισκέφτηκε τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο και συζήτησε μαζί του. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης Παιονίας Στέργιος Γκουγκουσίδης.

(Video) Παραμονή Αναλήψεως του Σωτήρος, στο Μυριόφυτο Κιλκίς

Παραμονή Αναλήψεως του Σωτήρος, στο Μυριόφυτο Κιλκίς, Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022.

Η ανάγκη ενίσχυσης των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας

Γράφει ο Βαγιάτης Κωνσταντίνος
Κοινωνικός Λειτουργός, Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας
Υπ. Διδάκτορας Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Οργανωτικός Γραμματέας ΔΣ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΝΠΔΔ)

Η δεκαετής οικονομική ύφεση που ξεκίνησε το 2009 οδήγησε σε δραματική επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης μεγάλης μερίδας του ελληνικού πληθυσμού με το ποσοστό της φτώχειας να αγγίζει το 48% το 2013, πλήττοντας κυρίως παιδιά, μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, πολύτεκνες οικογένειες, ζευγάρια ηλικιωμένων, ανέργους και συνταξιούχους. Με τη σειρά τους, οι δυσμενείς αυτές συνθήκες διαβίωσης συνέβαλαν σε μια πληθώρα ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.

Προτεινόμενα θέματα φυσικής και χημείας με διαθέσιμες και τις λύσεις τους (2/6/2022)

Υπογράφει ο Όμηρος Εμπορόπουλος
Το σημερινό μας θέμα είναι "Διερεύνηση ασκήσεων ιοντικής ισορροπίας με βάση την τιμή του ΡΗ του διαλύματος που προκύπτει" (Χημεία Γ' Λυκείου). 
Δείτε ΕΔΩ