Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 16/7/2020, 11:00 μ.μ.

Περισσότερα από 5.500 αρχαία νομίσματα και πλήθος αρχαίων αντικειμένων κατασχέθηκαν από το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
Η μεθοδική έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου, που κατείχε χιλιάδες αρχαία νομίσματα, καθώς και άλλα αρχαία αντικείμενα που εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου για την «Προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Κιλκίς με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία"

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 συνάντηση εργασίας για την ενδοοικογενειακή βία με τη συμμετοχή της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κιλκίς Μαρίας Μασμανίδου, της Ειρήνης – Βαλεντίνας Αγγελίδου μέλους της εν λόγω Επιτροπής, του αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς Δημήτρη Χαραλαμπίδη,της αστυνόμου α’ Παναγιώτας Παρδάλη και της ανθυπαστυνόμου Στέλλας Αλεξανδρίδου.

Λόγω ασφαλτόστρωσης: Χωρίς πρόσβαση για 15 μέρες η Μονή Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς
Ανακοινώνουμε προς τους ευλαβείς προσκυνητές της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς, ότι λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης 500 μέτρων στον δρόμο που οδηγεί από την πόλη του Κιλκίς προς την Ιερά μας Μονή, μετά τα νέα Κοιμητήρια, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτήν για 15 ημέρες. 

Γράμμα στους γονείς από το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021" ξεκινούν την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Νέο ωράριο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Μερική αναπροσαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς για τις Κυριακές αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με σκοπό την ευχέρεια εξυπηρέτησης των πεζών και μετακινουμένων με ήπιες μορφές μετακίνησης, ως μέτρο πρόληψης για την αποτροπή του κινδύνου διασποράς του Covid -19, και την εν γένει διευκόλυνση της οδικής κυκλοφορίας.

Τακτική Συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών (λόγω COVID – 19) του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Τακτική Συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών (λόγω COVID – 19) του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 20 Ιουλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

(Video) Δωρεά 40 μπαταριών οχημάτων από τους Συνταξιούχους Πολιτικούς Υπαλλήλους νομού Κιλκίς, στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πόντος


Δωρεά 40 μπαταριών οχημάτων από τους Συνταξιούχους Πολιτικούς Υπαλλήλους νομού Κιλκίς, στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πόντος, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-49/2019, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 49 άτομα αλλά και άνεργους που το 2019 είχαν τουλάχιστον 50 ένσημα. 

Ποντιακό γλέντι στα "Δειλινά" Κιλκίς


Λόγω κορωνοϊού: Ακυρώνεται η Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Συντεχνίας Αρτοποιών Νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας"
Η Συντεχνία Αρτοποιών Νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" συναισθανόμενοι την επιτακτική ανάγκη για την προστασία της υγείας, λόγω της έξαρσης της πανδημίας δεν θα πραγματοποιήσει φέτος την Κυριακή 19 Ιουλίου η καθιερωμένη Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Κιλκίς.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

5 νέοι ποδοσφαιριστές στην Αναγέννηση Πλαγιάς

Ανακοίνωση Αναγέννησης Πλαγιάς
Στην Αναγέννηση Πλαγιάς συμφώνησαν και θα αγωνίζονται την νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 στο πρωτάθλημα της γ' εθνικής κατηγορίας πέντε (5) ακόμη ποδοσφαιριστές.