Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδρίαση Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ στο Κιλκίς.

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αφού εξελέγη ο Ιωσήφ (Γιόσκας) Παυλίδης Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, ακολούθησε διεξοδική συζήτηση αναφορικά με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο νομό μας.

Γιορτή Αγίου Βλασίου στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς


"η πόλις" χορεύει την Τσικνοπέμπτη


Στάθης Μακρίδης: "΄Ώρα μηδέν για τα σφαγεία Κιλκίς"


Τσάκωσαν 44χρονο για πορνογραφία ανηλίκων

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Δικογραφία σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 44χρονου αλλοδαπού, για πορνογραφικού ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ο Γεώργιος Καρατάσιος στον Αθανάσιο Λαπόρδα

Τον Δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα επισκέφθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Περιφερεικός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Καρατάσιος .

Συνάντηση Γεωργαντά με πυροσβέστες

Συνάντηση στη Βουλή πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς με εκπροσώπους του ΠΑ.ΣΩ.Π.Π.Υ. (Πανελλήνιο Σωματείο Πυροσβεστών Πενταετούς υποχρέωσης Ελλάδος) και με εκπροσώπους της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.(Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης Συμβασιούχων Πυροσβεστών).

Επίσκεψη Γκουντενούδη στον Μητροπολίτη Γουμένισσας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου και Γεφύρας κ.κ. Δημήτριο επισκέφθηκε, χθες Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Χρήστος Γκουντενούδης με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες ξεκινώντας ουσιαστικά τον πρώτο κύκλο επαφών στο Δήμο Παιονίας.

Η Ρούσσου στην κοπή πίτας του συλλόγου φίλων ποδηλάτου

Στην κοπή πίτας του συλλόγου φίλων ποδηλάτου η υποψήφια δήμαρχος της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία ευθύνης και συμμετοχής – Αλλά…ζω», κ. Ιωάννα Ρούσσου.

Εξετάσεις για ζώνες Tae Kwon Do της "Τόλμης Κιλκίς"

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Tae Kwon Do του συλλόγου Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα Μητροπόλεως ( πρώην Νομαρχίας Κιλκίς ).

Σαράντης Δημητριάδης Vs Νίκου Βεράνη για τα μεταλλεία σε Κρούσια και Πάικο


Έγκριση επιχορήγησης αντιχαλαζικών δικτύων

Την έγκριση της επιχορήγησης αντιχαλαζικών δικτύων και συνδυαστικών εγκαταστάσεων αντιβροχικής μεμβράνης και αντιχαλαζικού διχτυού για παραγωγούς που υπέβαλλαν τις αιτήσεις τους το 2013, αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ.

Αποκριάτικος χορός 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς