Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Λοβέρδος: «Δεν θα περάσει η ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς»

Για την επικείμενη άρση προστασίας της α’ κατοικίας από πλειστηριασμό, μίλησε στον ρ/σ Real fm ο Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι «σε συνθήκες ύφεσης και ανεργίας δεν νοείται πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας».

Παναγία Σουμελά

Η Μονή Παναγίας Σουμελά ή Μονή Σουμελά, είναι ένα πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην Τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του Ποντιακού Ελληνισμού.

Καμπάνη νομού Κιλκίς: Ένα μικρό Κιλκίς

Αυξημένα μέτρα τροχαίας ενόψει του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2013, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: «Χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας»


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό:

"Η άθλια μοριοδότηση της της επετηρίδας και της προϋπηρεσίας"

Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης
Εκπαιδευτικός
Μόρια στον ασεπίτη, στον κάτοχο μεταπτυχιακού, διδακτορικού, στον αετονύχη της διοίκησης και πάει λέγοντας.
Τον εκπαιδευτικό που έβγαλε όλη τη δουλειά για δεκαετίες με τα αναπληρωτιλίκια, όπου γης, τον ξεχάσατε;

Στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο οι έλεγχοι για επιβλαβείς οργανισμούς

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση ανάθεσης στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, του έργου των επισκοπήσεων (surveys) για την αναγνώριση και διατήρηση της Χώρας ως Προστατευόμενης Ζώνης κατά ορισμένων επιβλαβών οργανισμών καραντίνας. Η Απόφαση προωθήθηκε για υπογραφή στο συναρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα.

Ξεγέλασε 74χρονη και της πήρε 6000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένης στην Κατερίνη Πιερίας με το πρόσχημα χρηματικής οφειλής συγγενικών της προσώπων.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της απάτης.

Του χάλασε η αστυνομία το χασισοχώραφο

Συνελήφθη χθες (13.08.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 55 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σε χωριό των Σερρών, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε δασική έκταση εντοπίστηκαν δενδρύλλια κάνναβης. 

Κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο προαναφερόμενος τη στιγμή της προσέλευσής του εντός του χώρου καλλιέργειας των δενδρυλλίων.

Από σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 – 2014». 

Δύο ημέρες με ένα μοναδικό πρόγραμμα, στον Επτάλοφο Κιλκίς τον Δεκαπενταύγουστο 2013

Ο ΠΑΟΚ Κεντρικού Κιλκίς χορεύει στις 14 Αυγούστου 2013

Οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Κεντρικού σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό της ομάδας στις 14 Αυγούστου 2013 στο πάρκο του χωριού, με γνωστούς καλλιτέχνες και πλούσια δώρα.
Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ (πλήρες μενού χωρίς φαγητό)

Δημόσια Τηλεόραση: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 577 επιτυχόντων

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών και τον ειδικό διαχειριστή της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη,τα ονόματα των 577 υποψηφίων που έχουν υποβάλει αίτηση για να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.

Ξεκινάει τις προετοιμασίες ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Με την οργάνωση και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ασχοληθεί στο προσεχές διάστημα η διοίκηση του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα. Με την μετεγγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου προτεραιότητα της είναι η διαμόρφωση του δυναμικού της ομάδας και εν συνεχεία οι απαραίτητες εργασίες και ετοιμασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και των αποδυτηρίων.

Έναρξη προετοιμασίας του χειροσφαιρικού Γ.Α.Σ.Κ.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για το τμήμα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κ. με τη πρώτη συνάντηση των αθλητών, προπονητή και παραγόντων της ομάδας. Το ξεκίνημα της προετοιμασίας βρίσκει άπαντες αισιόδοξους για τη νέα αγωνιστική περίοδο πως θα επαναληφθεί η περσινή επιτυχημένη πορεία και γιατί όχι να μπορέσουν οι Κιλκισιώτες να ανέβουν και ακόμη ψηλότερα. Το παρόν θα δώσει και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Παρασκευαϊδης, ενώ γίνονται προσπάθειες και για περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΨΗΦΙΣΜΑ για τη διάσωση της Χαλκιδικής και ειδικότερα των Σταγείρων από τη Διεθνή Ομοσπονδία Φιλοσοφικών Εταιρειών (FISP)

Η FISP (FEDERATION INTERNATIONALE DES SOCIETES DE PHILOSOPHIE http://www.fisp.org), υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε το 23ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ στην Αθήνα στις 4-10 Αυγούστου 2013, είναι η υψηλότερη παγκόσμια μη κυβερνητική οργάνωση για τη φιλοσοφία με περίπου 100 Φιλοσοφικές Εταιρείες- Μέλη.
Το ΨΗΦΙΣΜΑ για τη διάσωση της Χαλκιδικής και ειδικότερα των Σταγείρων κατατέθηκε από την κα Δήμητρα Σφενδόνη- Μέντζου, Πρόεδρο του «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ», ΑΠΘ, στην Γενική Συνεδρία (General Assembly) της FISP και ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από την ολομέλεια των Φιλοσοφικών Εταιρειών-Μελών της FISP.

Ακολουθεί μετάφραση στα Ελληνικά.