Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Σκοτώθηκε 29χρονος σε τροχαίο στην Ημαθία

Σήμερα (8 Σεπτεμβρίου 2022) και ώρα περίπου 19.00, στο 244 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, στο ρεύμα προς Κοζάνη, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

(Video) Ευχαριστήρια εκδήλωση, για τους εθελοντές της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Ευχαριστήρια εκδήλωση, για τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι καλοκαιρινές δράσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

ΓΑΣΚ: Ασημένιος ο Χνιτίδης στον 3ο Νυχτερινό Δρόμο Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου της Γουμένισσας με αγώνες των 1000μ., 5000μ. και 10000μ με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία.

Υποχρεωτική δήλωση κατεχόμενων κυψελών έως 20-10-2022

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι βάσει της υπ’ αριθ. 140/106513/16-04-2021 (ΦΕΚ Β΄ 1560) απόφασης της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΑ), η δήλωση των κατεχόμενων κυψελών όλων των ενεργών μελισσοκόμων είναι υποχρεωτική και υποβάλλεται μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 20ης Οκτωβρίου κάθε έτους (άρθρο 7).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 8/9/2022, 03:45 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη προχθές (6 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 150 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς και ποσότητα κάνναβης προς ξήρανση βάρους 31,4 γραμμαρίων. Επίσης σε αποθήκη της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα που κατείχε χωρίς άδεια, σπόρους κάνναβης βάρους 23,4 γραμμαρίων, μία ξιφολόγχη και 2 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τμήμα ζωγραφικής για παιδιά
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και θα ξεκινήσουν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, οι ώρες των μαθημάτων θα είναι 5.30 με 7.00.Για παιδιά από 5 έως 10 χρονών.

Εισήγηση Χ. Χατζημλάδη στη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Εισήγηση του Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη, στη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στις 01.09.2022

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Η παρουσία σας στην Βόρεια Ελλάδα μας χαροποιεί ιδιαίτερα και σας ευχαριστούμε για την εποικοδομητική, και σε βάθος, συζήτηση στα πλαίσια της 86ης ΔΕΘ. Θα ήθελα να αναφερθώ στην ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις της χώρας τα τελευταία χρόνια, και στην τροχοπέδη που έχουν αποτελέσει οι διεθνείς συγκυρίες και το διεθνές περιβάλλον που γίνεται ολοένα και δυσμενέστερο, τόσο με την έξαρση της πανδημίας COVID-19, όσο και με την έκρηξη του πολέμου και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε αυτός, στην ελληνική επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα.

Δημήτρης Γαλαμάτης από Κιλκίς: Κοινή η προσπάθεια ενίσχυσης της ασφάλειας των δημοσιογράφων και του συνόλου των επαγγελματιών του χώρου των ΜΜΕ

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα ηγηθεί της κοινής προσπάθειας για την ενίσχυση της ασφάλειας των επαγγελματιών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δημήτρης Γαλαμάτης, μιλώντας στην τελετή λήξης της 2ης Σχολής Εκπαίδευσης Ασφάλειας Δημοσιογράφων, που πραγματοποιήθηκε στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο Κιλκίς.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο Κέντρο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Βεργίδης, η διοικητική διευθύντρια κα. Γ. Κυρλαγκίτση και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις το Κέντρου τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντά.

ΝΑΙ … Η αγάπη υπάρχει

Α. Αναστασιάδης, Ν. Πετρίδης, Β. Αθανασιάδης οι υπεύθυνοι λειτουργίας της Τράπεζας και καθήμενο,ι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αξιοχωρίου και αιμοδότης κ. Δημήτρης Ψάρρας με τον γιατρό κ. Αθ. Γιακαμόζη

Του Βασίλη Αθανασιάδη

Έμπρακτη απόδειξη η μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών κατά την διεξαγωγή της 31ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Μελών της Τράπεζας Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου.

Σεμινάριο Τούρκικης γλώσσας διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς

Video αρχείου Γνώμης
Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς μετά από νέα αιτήματα μελών του, προτίθεται να διοργανώσει ταχύρρυθμο Σεμινάριο «Τουρκικής Γλώσσας» για αρχάριους – εργαζόμενους επιχειρήσεων, διάρκειας 25 ωρών.

Συνέντευξη του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 9.84

Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ ή κάντε κλικ απάνω στην εικόνα
Συνέντευξη του βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη στις 6.9.2022 στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 9.84 στην εκπομπή ''Μία μέρα στην Αθήνα'' με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αποστολίδη
Καλημέρα στον κ. Γιώργο Φραγγίδη, Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ. ΑΛΛ. από το Κιλκίς, καλημέρα σας.
Καλημέρα κ. Αποστολίδη, καλημέρα και στους ακροατές σας.

Συμμετοχή Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς


Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας
Συμμετέχουμε στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς ενημερώνοντας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και παρουσιάζοντας δράσεις μας.
Με την επίσκεψή σας στο Περίπτερο του Συλλόγου μάς δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.
Σας περιμένουμε.