Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Σοφία Ψαρρά: Δεν θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές

Υπογράφει η Σοφία Ψαρρά
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές βρίσκουν τη χώρα μας σε κατάσταση βαθιάς οικονομικής κρίσης και οξυμένων κοινωνικών προβλημάτων. Η ελληνική κρίση οφείλεται, όχι μόνο στις επιπτώσεις εξωγενών παραγόντων, αλλά και στις ισχυρές παθογένειες του κοινωνικοοικονομικού μοντέλου και στις ιδεοληπτικές εμμονές της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη.

Mε την μέθοδο του εναγκαλισμού, της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 18ης Οκτωβρίου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, η ημεδαπή γυναίκα προσέγγισε ηλικιωμένη και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, που φορούσε στο λαιμό της. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που την περίμενε ο ημεδαπός άνδρας και διέφυγαν.

Βέροια: Σκοτώθηκε 63χρονος σε τροχαίο

Χθες (20 Ιανουαρίου 2023) και ώρα 16.20 περίπου, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

(Video) Πανελληνια πρωτοπορία στον οινοποιητικό και αμπελουργικό κλάδο του νομού Κιλκίς

Στην εποχή της διαδραστικής τεχνολογίας με τη σάρωση γραμμωτού κώδικα δύο διαστάσεων (QR code) από το κινητό τηλέφωνο των χρηστών, φέρνει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς τα οινοποιεία του νομού, με τη δημιουργία μιας δυναμικής ιστοσελίδας, (www.kilkiswineries.gr) στην οποία, υπάρχουν οι ιστορίες των οινοποιείων, των κρασιών που παράγουν, καθώς και το “προφίλ” των αμπελώνων, προτάσεις γευσιγνωσίας, πιστοποιητικά που συνοδεύουν τα κρασιά κ.ά.