Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Πανσέληνος του Αυγούστου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει και φέτος στη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου και με χαρά σας προσκαλεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 και ώρα 21.00, σε μουσική εκδήλωση για το φεγγάρι με έντεχνη και παραδοσιακή ποντιακή μουσική στον αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (14/8/2024)

- Ζητείται γεωπόνος φυτικής παραγωγής. 
- Ζητείται αποθηκάριος με άριστη γνώμη Η/Υ
- Ζητούνται δύο εργάτες για την παραγωγή
(Ι. Περιβολάρης) Τηλ. 6932435417, Email: iptechnofarm@gmail.com

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Νομό Κιλκίς, την Πέμπτη 15/8/2024

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Πέμπτη 15-8-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Π.Ε. Κιλκίς.

Πανηγύρι στο Πεδινό Κιλκίς



Δημόσιο ερώτημα στον Περιφερειάρχη: Παραλογισμός ή κρυφό σχέδιο αφανισμού των κτηνοτρόφων;

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης 
«ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
Ως Περιφερειακή Παράταξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προσυπογράφουμε πλήρως την ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης της Δυτικής Μακεδονίας «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου και απευθύνουμε, δημόσια, το ίδιο ερώτημα προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Κιλκίς στα 41α Γυναικοκάστρεια

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»
Την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» αποδεχόμενη την πρόσκληση του Φυσιολατρικού – Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Γυναικοκάστρου Κιλκίς, συμμετείχε στα 41α Γυναικοκάστρεια, με τη θεατρική ομάδα παρουσιάζοντας την Ποντιακή Θεατρική Κωμωδία «Χωρίς εσέν ‘κι ‘ίνουμαι χωρίς εσέν ‘κι ευτάγω» του Δημήτρη Νικοπολιτίδη σε σκηνοθεσία του Προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Δαμιανίδη.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 14/8/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Εγγραφές στα Τμήματα Κολύμβησης
Οι εγγραφές στα τμήματα Κολύμβησης συνεχίζονται καθημερινά στην Γραμματεία του Συλλόγου. Τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς θα βρίσκονται στις πισίνες του Αθλητικού Κέντρου ως τα μέσα Σεπτεμβρίου για τις προπονήσεις τους σε αυτό το υπέροχο άθλημα.

24ο Γαβούστημα Καππαδοκών στην Πλαγιά Κιλκίς