Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

(VIDEO) Ο βουλευτής Πέτρος Παππάς σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στη Γνώμη και στο δημοσιογράφο Μπάμπη Καραγεωργίου

 
Ο βουλευτής Πέτρος Παππάς σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στη Γνώμη και στο δημοσιογράφο Μπάμπη Καραγεωργίου. Κιλκίς, Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Συλλυπητήρια Αποστράτων Πυροσβεστών, για το θάνατο της Παρθένας Αμπεριάδου

Ανακοίνωση Συλλόγου Αποστράτων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Αποστράτων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στο γραμματέα του συλλόγου Γυριχίδη Παύλου για τον απρόσμενο χαμό της συζύγου του Παρθένας Αμπεριάδου.

Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα: «Σλαβόφωνοι και πρόσφυγες στη Μακεδονία»

Δελτίο τύπου Ομίλου 
για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς 

Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Σλαβόφωνοι και πρόσφυγες στη Μακεδονία» και ομιλητή τον πολιτικό επιστήμονα, Ραϋμόνδο Αλβανό.

Ο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αλμωπίας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου 
"Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Στις 10 Μαρτίου ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και χόρεψε με το παιδικό και εφηβικό τμήμα, στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αλμωπίας, που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Αψάλου.

Εκδήλωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς, για τον Αγροτικό Τομέα

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Μια γεμάτη και άκρως εποικοδομητική ημέρα ήταν η Παρασκευή 5η Απριλίου 2024 για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς.

Δράση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με αφορμή την Ημέρα Παγκόσμιας Υγείας

Δελτίο τύπου 
Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Το Σάββατο 6 Απριλίου στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με αφορμή την Ημέρα Παγκόσμιας Υγείας, μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στους πολίτες με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο χώρο της υγείας.

(VIDEO) Οι αρτοποιοί του Κιλκίς ενημερώνονται για τις εξελίξεις, αλλαγές και σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης

 
Οι αρτοποιοί του Κιλκίς ενημερώνονται για τις εξελίξεις, αλλαγές και σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης. Επιμελητήριο Κιλκίς, Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Ημερίδα Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα – ανοιχτή συζήτηση, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 17:30, στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ).

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, Μαρία Μηλίνη, μιλά με το Θωμά Μαρκόπουλο

Επιμέλεια: Θωμάς Μαρκόπουλος
Μιλάμε με την κυρία ΜΑΡΙΑ Δ. ΜΗΛΙΝΗ, Διευθύντρια Επικοινωνίας του κ. Ανδρέα Λοβέρδου και Υποψήφια Ευρωβουλευτή με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και το ReNew Europe
Ευρωεκλογές 2024 με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, με το ReNew Europe. Πως είσαι αγαπητή, πώς νιώθεις για τον νέο και όμορφο αγώνα σου; Τι κάνεις επίσης επαγγελματικά και τι ετοιμάζεις αυτό τον καιρό; Τι έχεις στο μυαλό σου;

(VIDEO) Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού "Το μαύρο Πάσχα", στο Πεδινό Κιλκίς

Εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού "Το μαύρο Πάσχα", στο Πεδινό Κιλκίς. Σάββατο, 5 Απριλίου 2024.