Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε φιλικούς Ταεκβοντο στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Ταεκβοντο παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.
Οι ηλικίες που συμμετείχαν σε αυτή την αγωνιστική αναμέτρηση με καθαρά φιλικό χαρακτήρα ήταν από 2005 έως 2013. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη σε ένα χώρο διαμορφωμένο κατά τέτοιο τρόπο που υπήρχε πνεύμα γιορτής, κάτι που αρμόζει σε αυτές τις ηλικίες, ειδικά στις μικρότερες. Σε δέκα τερέν με πλήρη προστασία όπως ορίζει η ομοσπονδία και η συνείδηση όλων των αρμόδιων διοργανωτών και προπονητών πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες.
Στόχος είναι η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα από μικρή ηλικία, προσαρμογή, και για μεγαλύτερους μέσα στην παιδική ηλικία μια εμπειρία παραπάνω η οποία σε όλες τις περιπτώσεις είναι θετική.

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Κιλκίς: "Η κ. Καλλισθένη Πάκα έθεσε εαυτόν εκτός συμβουλίου της ΝΟΔΕ"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (και τις αποφάσεις της) η κ. Καλλισθένη Πάκα θέτει τον εαυτό της εκτός του συμβουλίου της ΝΟΔΕ ως αρμόδια - υπεύθυνη Δικαιοσύνης.

Ο Άθλος Κιλκίς με 30 Αθλητές στο φιλικό πρωτάθλημα Tea Kwon Do Άλμπατρος-Ηφαιστος

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Στις 9 Μαρτίου 2019 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Ήφαιστος-Άλμπατρος στο κλειστό στάδιο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες έως και 2013 γεννηθέντων. 

Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ»

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του καταστατικού του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», καλούνται τα τακτικά μέλη του στην 9η τακτική Γ. Συνέλευση.

Ομιλία του Kώστα Σημίτη στην Θεσσαλονίκη με τίτλο «Τέρμα στην αποτελμάτωση»


Καλώς ήρθες Κυρά-Σαρακοστή, καλώς ήρθες Άνοιξη!

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Ολοκληρώθηκε και αυτή η εβδομάδα για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesisforjuniors με την άνοιξη να επηρεάζει την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων μας. Αποχαιρετίσαμε λοιπόν τα αγαπημένα μας καρναβάλια και μπήκαμε στην περίοδο της Σαρακοστής.

Τις εθελόντριες εκπαιδευτικούς του κοινωνικού φροντιστηρίου Πολυκάστρου τίμησε η «Ευκράντη»

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Ευκράντη»Την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας όπως έχει ορισθεί από πλευράς Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών η 8η Μαρτίου ανέδειξε και τίμησε το Σάββατο 9.3.19 με ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του κέντρου «Αλεξάνδρειο» του Πολυκάστρου ο σύλλογος γυναικών δήμου Παιονίας «Ευκράντη». 

"Όλοι μαζί για την πόλη μας"


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Ως Έλληνες έχουμε πολλά θετικά χαρακτηριστικά αλλά και κάποια αρνητικά. Ένα από τα δεύτερα είναι πως τις περισσότερες φορές δεν είμαστε δεκτικοί σε κριτική. Ακόμα και όταν γνωρίζουμε πως κάτι που πράξαμε δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, νιώθουμε την ανάγκη να υπεραμυνθούμε των επιλογών μας και να κατηγορήσουμε αυτούς που μας ασκούν κριτική.

Video: Δηλώσεις των υποψ. δημάρχων Π. Τονικίδη και Δ. Κυριακίδη για το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Οι δηλώσεις των υποψ. δημάρχων Π. Τονικίδη και Δ. Κυριακίδη για το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, έγιναν κατά τη διάρκεια της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με τον τίτλο Μακεδονίσματα, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Δήμος Παιονίας: Συνεργάζονται Κώστας Σιωνίδης και Γιάννης Αδαμόπουλος

Τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αδαμόπουλο ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης.
- Καλή επιτυχία Κώστα και Γιάννη

Δείτε Video από τον ετήσιο χορό της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κιλκίς


Ο ετήσιος χορός της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κιλκίς, έγινε στο Ράντσο Κιλκίς, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.

Ο Κώστας Ραμπίδης νέος πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς που εκλέχθηκε στις 4 Μαρτίου 2019 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Εικόνισμα τού Χριστού στό ένα-ενιαίο σώμα τού Χριστού (θέαση τής Κυριακής τής Ορθοδοξίας)

†Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος 
Διαρκώς συναζόμαστε σέ μιάν (δυνητικά) αγιασμένη κοινωνία μεταξύ μας καί συναποτελούμε τήν Εκκλησία τού ζώντος Θεού, τού Χριστού μας, γιά νά κοινωνήσουμε τό Χριστό μας: προπαντός στό μυστήριο τής θείας λειτουργίας, καί στήν επιπόθηση τής λατρευτικής προσκύνησής Του (μέσα από τήν εικόνα Του). 

(Video) Μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με τον τίτλο Μακεδονίσματα


Στις 19 Μαρτίου 2019, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς, ο ιστορικός αυτός πολιτιστικός σύλλογος του νομού έγινε 26 ετών. Στο πλαίσιο των γενεθλίων του, που αποτελεί και μια μεγάλη γιορτή παράδοσης για την πόλη του Κιλκίς, το ΛΕΚ, διοργάνωσε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στις 7μ.μ. μεγάλη εορταστική μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Μακεδονίσματα», στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.