Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Μπάσκετ: Ατόφιο χρυσάφι οι Έφηβοι, νίκησαν την Τουρκία στον τελικό!

Είμαστε πια πρωταθλητές! Η Εθνική Εφήβων επέστρεψε από το -14 και εκθρόνισε την Τουρκία από την κορυφή της Ευρώπης με 64-61 κατακτώντας το Ευρωπαϊκό στο Βόλο! MVP ο Χαραλαμπόπουλος.

Ήθελαν να αυτοκτονήσουν, αλλά η αστυνομία δεν τους άφησε

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη βοήθεια της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», απετράπησαν ακόμα δύο (2) περιπτώσεις πρόθεσης αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκαν μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για τις περιπτώσεις ενός 33χρονου και μιας 49χρονης.

Πανήγυρις Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς


ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: εγκρίσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+

Το ΚΕΚ Κέντρο Δια Βίου ΜάθησηςΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μετά την υποβολή συγκεκριμένων σχεδίων στην τελευταία περίοδο υποβολής αιτήσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ έλαβε την έγκριση για υλοποίηση τριών (3)  σχεδίων διακρατικής συνεργασίας. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) δημοσίευσε τα αποτελέσματα που υποβλήθηκαν στην εθνική υπηρεσία της χώρας μας.

Κιλκίς: Συναυλία αλληλεγγύης με τον Δημήτρη Μπάση και Ραλλία Χρηστίδου


Ποντιακή βραδιά με τον Στάθη Νικολαϊδη, στο Μαυρονέρι Κιλκίς


«Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο LEADER»

Μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 και ώρα 14:00 παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων-προτάσεων, στο πλαίσιο της 5ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER στο πλαίσιο του Άξονα 4: «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ), σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 41/2015 απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε.

Ενισχύθηκε κατά πολύ ο Αλέξανδρος Κιλκίς, αλλά πάντα πιστός στις αντιλήψεις του

Ενισχυμένη κατά την μεταγραφική περίοδο βρέθηκε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς, αλλά πάντα τηρώντας την φιλοσοφία της γύρω από τον ρόλο της για την ανέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα σπλάχνα της.

Κιλκίς: 70χρονος μετέφερε παράνομα 3 αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (01-08-2015) το βράδυ στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης, 70χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ο παραπάνω να έχει επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. όχημα 3 αλλοδαπούς υπηκόους Ιράκ και Συρίας, προκειμένου να τους μεταφέρει πλησίον της μεθοριακής γραμμής έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κρουαζιέρα στη Δοϊράνη

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Υπάρχει πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα. Η κατάσταση πάει να ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο. Διώχνουμε κόσμο από το Κιλκίς. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε. Δεν έχουν που να μείνουν, δε χωράνε να βρουν να φάνε κάτι.