Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η πιο προσβάσιμη πόλη της Ευρώπης για το 2019

Φήμες ότι το Κιλκίς θα θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει τον τίτλο το 2087 μΧ κρίνονται αναληθείς...
H Μπρέντα είναι μια γραφική της νότιας Ολλανδίας πόλη με πληθυσμό κοντά στους 180.000 κατοίκους. Από τον 15ο αιώνα έγινε πολιτικό και κοινωνικό κέντρο των Κάτω Χωρών, ενώ το 1667 υπογράφηκε στην πόλη η Συνθήκη της Μπρέντα, ανάμεσα στην Αγγλία, στην Ολλανδία, στη Γαλλία και στη Δανία, η οποία έδωσε τυπικά τέλος στον Β΄ Αγγλο-Ολλανδικό πόλεμο. 

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Νοέμβριο 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Νοέμβριο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Νοέμβριο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 525 άτομα και ειδικότερα:

Διακήρυξη της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών για τις εκλογές στις 11 Δεκέμβρη και ψηφοδέλτιο

Διακήρυξη της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών για τις εκλογές στις 11 Δεκέμβρη και ψηφοδέλτιο.
Δείτε ΕΔΩ

Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», για τα έτη 2016 και 2017

Ανακοινώνεται ότι έχει αναρτηθεί στις 07/12/2018 η κατάσταση ανάρτησης πληρωμής και η κατάσταση ανάρτησης απορριπτόμενων - δεσμευμένων για την Δράση 2.3(Β) για το έτος 2016 μετά ενστάσεων (1η Πρόσκληση) στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -ΠΕ Κιλκίς -(ΔΑΟΚ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ)
(Οδός Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος Τ.Κ. 611 00) προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον στην ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς.

Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ στις εκλογές της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Κιλκίς
Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 ψηφίζουμε για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς και αναδεικνύουμε πρώτη δύναμη τη ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.

Το Yoga Pilates House Kilkis, στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Yoga Pilates House Kilkis
Το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου 2018, το γυμναστήριο Yoga Pilates House Kilkis πραγματοποίησε εκδρομή στη Γουμένισσα Κιλκίς για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πραγματοποιήθηκαν μαθήματα yoga, yoga γέλιου και αφύπνιση ασυνείδητου από την κ. Εύη Καζαντζίδου δασκάλα yoga και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου και την κ. Έφη Τζούρα ψυχίατρο - ψυχοθεραπεύτρια. Ευχαριστούμε θερμά τον ξενώνα Δημοσθένης και το οινοποιείο Αϊδαρίνη.

ΚουΠα Κιλκίς: Τι νίκη Θεέ μου - Νίκη έστω και δύσκολα επί της πρωτοπόρου της κατηγορίας ΑΟΚ Γουμένισσας με 61 – 59

Του Γιάννη Σιταρίδη
Μια αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της κατηγορίας, έληξε με δραματικό τρόπο και με μόλις δύο πόντους διαφορά υπέρ της ΚουΠα Κιλκίς. Με αυτή τη νίκη η γηπεδούχος φιγουράρει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της ΕΚΑΣΚΕΜ Β', έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο από τους αντιπάλους της. 

Ισοφαρίστηκε στο φινάλε ο ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Mε τέρμα που δέχθηκε δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο ΓΑΣ Κιλκίς αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με τον Ζαφειράκη Νάουσας με 27-27. Έτσι έπειτα το πέρας έξι αγωνιστικών έχει εννιά βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης.

Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Τσιτσίμη "με σφραγισμένα χείλη"

Κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Τσιτσίμη από τις εκδόσεις Λιβάνη "με σφραγισμένα χείλη", η πορεία και τα πάθη μιας γυναίκας μέσα στη δίνη της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας, μια γυναίκας ολότελα μόνης ενάντια στις φραγές της κοινωνίας...

Δράσεις του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη (9/12/2018)

Δελτίο τύπου Δ. Κυριακίδη
Στην επιτυχημένη εκδήλωση "Ωδές ανθρώπων, ψαλμοί Αγίων" που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς και ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου ΠΕΤΡΟΣ Ο ΓΛΥΚΥΣ, την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, παρέστη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. 

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (8 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 30χρονος αλλοδαπός και 23χρονη αλλοδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, ενώ κατά τον έλεγχο οι 3 αλλοδαποί υπέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αλλοδαπών Αρχών, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Δείτε Video από την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς με τον Βασίλη Κικίλια


Η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς με τον Βασίλη Κικίλια, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Δήλωση Κ. Πουντζουκίδη για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Υπογράφει ο  Κ. Πουντζουκίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Η Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ειναι η σημαντικότερη κατάθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα που υιοθετήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1948. 

"Αυτοσχεδιάζουμε, δημιουργούμε και διασκεδάζουμε στο ΚΔΑΠ Kinesis"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η ρομποτική είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μαθήματα των παιδιών και αυτή την εβδομάδα, και στις δύο δομές μας, κεντρικό ρόλο έπαιξε ο πειραματισμός και ο αυτοσχεδιασμός. Στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids τα παιδιά προσπάθησαν να φτιάξουν ένα όχημα με τρεις τροχούς. 

"Που είναι ο Δήμος Κιλκίς οεο;"

Παρεμβαίνει ο
Σωκράτης Δημητριάδης
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος WiFi4EU της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά την επιδότηση Δήμων για δημιουργία δωρεάν σημείων WiFi σε δημόσιους χώρους. Ο Δήμος Κιλκίς δεν περιλαμβάνεται στους 117 ελληνικούς δήμους που θα λάβουν την επιδότηση των 15000 ευρώ.