Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Μια 15χρονη έκανε διαδικτυακό εκφοβισμό σε συμμαθήτριές της

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε υπόθεση κυβερνοεκφοβισμού « Cyberbullying » σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών και σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 15χρονης ανήλικης, για πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά.

Ο Άγιος Ευγένιος της Ρωμανίας και η Ρωμανία του Αγίου Ευγενίου




Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης 

Όταν έρχεσαι στο χώρο του Αγίου Ευγένιου και της Ρωμανίας, νιώθεις ότι ακουμπάς την Ορθοδοξία και τα πατρικά χώματα. Εκεί δηλαδή όπου είναι οι Άγιοι μας, οι ήρωες μας, οι πρόγονοί μας. Νιώθεις ότι έρχεσαι σε ένα χώρο δικό σου, όπου ο πατέρας σου είναι ο Άγιος Ευγένιος και η εκκλησία του το σπίτι σου. 

Δείτε ποιους προτείνει ο Κυριάκος για συντονιστές Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής και υπευθύνους Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, προτείνονται οι έξι συντονιστές των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής (ΟΔΕ) και οι 25 υπεύθυνοι των Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου.
Ειδικότερα:

Αποστόλου: "Οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές για τους αγρότες"

Δήλωση Βαγγέλη Αποστόλου
«Οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές για τους αγρότες και από τη στιγμή που βρέθηκα στο υπουργείο έχω συναντηθεί με όλους τους φορείς τους, επίσημους και ανεπίσημους, πολλές φορές. Γιατί για εμάς ο διάλογος με τους αγρότες είναι μέσα στην κουλτούρα μας ώστε να μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα τα συμφέροντά τους.

Κιλκίς: Αγρότες και Μηχανικοί τα είπαν στον Βεργίδη και ξαλάφρωσαν (Video)




Κιλκίς: Πετυχημένο το σεμινάριο με θέμα: «Περιβάλλον και ανθρώπινα δικαιώματα»

Δελτίο τύπου Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, από 09.00 – 15.30 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στον πολυχώρο «Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής» του Δήμου Κιλκίς, το μονοήμερο θεματικό σεμινάριο με θέμα: «Περιβάλλον και ανθρώπινα δικαιώματα» που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (ΚΠΕ Κιλκίς) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς / Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς / Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων. 

"Σαρώνει" η γρίπη στην Ελλάδα. Στους 13 οι νεκροί

Γράφει η Μαρίνα Σαουλίδου
Μακραίνει η λίστα των ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους ή νοσηλεύονται με επιπλοκές της γρίπης. Μέχρι και την Τετάρτη 13 άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους από την επιδημία, ενώ 50 ακόμη έδιναν μάχη για τη ζωή τους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών, και ένα μωρό 9 μηνών αλλά και ένα 8χρονο παιδί με άλλο επικείμενο νόσημα.

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σέρρες: Έπιασαν 4 άτομα γιατί έψαχναν αρχαία χωρίς άδεια

Συνελήφθηκαν χθες (20-01-2016) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 4 ημεδαποί ηλικίας 44, 54, 54 και 57 ετών για παράβαση της Νομοθεσίας περί προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Ν.Δ. προς αγρότες: "Απεργείστε, αλλά μην ενοχλείτε"

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Συμμεριζόμαστε απολύτως την αγωνία των αγροτών και κατανοούμε την αγανάκτηση που δημιουργούν η αναξιόπιστη πολιτική και οι ατυχείς χειρισμοί της Κυβέρνησης.

Κιλκίς: “Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη” - Παράσταση στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα με υπέρτιτλους

Ο Δήμος Κιλκίς και το Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας σας καλούν στη θεατρική παράσταση “Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη” σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Που χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας (Πέμπτη 21-1-2016, 9.00 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Η στραβή μέρα από το πρωί φαίνεται

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Είναι κάτι μέρες που πραγματικά όλο το σύμπαν συνωμοτεί να σου πάνε όλα στραβά και ανάποδα! Μια τέτοια μέρα ήταν και η σημερινή. Το έχετε προσέξει ότι μερικές φορές αποκοιμιούνται και τα ξυπνητήρια; Το πιστεύω ακράδαντα. Αλλιώς πως εξηγείται κάποιες φορές να μη χτυπάνε; Ανοίγω τα μάτια μου καθαρά από τύχη στις οχτώ παρά. 

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Τυφλή σύγκρουση από αγρότες- Ζητούν απόσυρση ασφαλιστικού- φορολογικού για να ανοίξουν τους δρόμους·5%-20% κάτω οι αντικειμενικές·Τσίπρας- Νταβός- Σήμα γρήγορης αξιολόγησης από Μπάιντεν- Μοσκοβισί
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κοροϊδία οι αντικειμενικές! – Πίνακες!- «Γονατογράφημα» οι νέες τιμές που ανακοινώθηκαν·Το ΣτΕ «ξεκλείδωσε» το λουκέτο του Σκορλέτη στις Σκουριές·»Ο Σόϊμπλε σταμάτησε το δάνειο από Κίνα»- Βόμβες Βαρουφάκη με έξη μήνες καθυστέρηση