Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Παιδί και κυκλοφοριακή αγωγή - συμβουλές προς τους γονείς

Υπογράφουν οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς
Όλοι μας θέλουμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν και να επιστρέφουν από τα σχολεία τους ασφαλή. Να θυμάστε ότι οι γονείς είναι εκείνοι που δίνουν τα πρώτα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στο παιδί.
Γι αυτό:

Το Δίβουνο Κιλκίς τιμά τους ηλικιωμένους

Ανακοίνωση Συλλόγου Διβουνιωτών Κιλκίς
Εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου η Παγκόσμια Ημέρα Των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την τρίτη Ηλικία», υιοθετήθηκε από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ το 1990 για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Φεστιβάλ Ποντιακού Πολιτισμού, Κυριακή 4 Οκτωβρίου, 17.00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ

«Μνήμης… μουσικές και χρώματα απ’ την αγκαλιά του κόσμου»
Με μια μεγάλη γιορτή του Ποντιακού Πολιτισμού με προσκεκλημένους άπαντες, Πόντιους και μη που θέλουν να δουν και να νοιώσουν από κοντά τι θα πει «ποντιακό πανοΰρ», θα κλείσει η 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας (2-4/10, Θεσσαλονίκη). Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΠΑΟΚ, με δωρεάν είσοδο.

Ημερίδα – σύσκεψη με θέμα την πρόληψη μετάδοσης και αντιμετώπιση της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών

Τις δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης μετάδοσης και αντιμετώπισης της  συνεχίζει η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Τμήμα Υγείας Ζώων).

Οκτώβριος - Μήνας Κουκλοθεάτρου και Παιδικής Υγείας στο δήμο Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο στην πόλη του Κιλκίς με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών και περιφερειακών πολιτιστικών και κοινωνικών σχημάτων.

Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο καθείς έχει το δικαίωμα να διεκδικεί ότι νομίζει – και να κρινεται.
Εκτιμώ όμως πως οι περιορισμοί του πολιτικού οργανισμού που υπηρέτησα επί πολλά χρόνια και οι κοινωνικές διεργασίες σε μία χώρα που βιώνει μια βαθειά και πολύπλευρη κρίση, έφτασαν τη Ν.Δ. κατά τις τελευταίες εκλογές στα ανώτατα όρια της.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

"Εκδήλωση - Μνημόσυνο για τους 3 κρεμασμένους αγωνιστές από το Γερακαριό του Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 3 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, από το Γερακαριό του Κιλκίς, που κρεμάστηκαν το μεσημέρι της 3ης του Οκτώβρη του 1943 στην αγορά του Κιλκίς από τους Γερμανούς κατακτητές. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕκαι η ΚΟΒ Μυλοχωρίου.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, για τις επόμενες μέρες

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 28/2015) και ισχύει μέχρι και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της ανατολικής χώρας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης σε τοξικοεξαρτημένους στην Βόρεια Ελλάδα

Εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης, σε τοξικοεξαρτημένους σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξαρθρώθηκε μετά από συστηματική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Σε συνεδρίαση της 22/09/2015 η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς προχώρησε σε μια πρώτη αποτίμηση σχετικά με το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και κατέληξε στα παρακάτω: 

Με το "δεξί" μπήκε ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου στο πρωτάθλημα

Tρία γκολ, καλή εμφάνιση και κυρίως μπήκε με το "δεξί" στο νέο πρωτάθλημα, ο Εθνικός πήρε το τρίποντο και έκανε καλή αρχή ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Με τους αδερφούς Στεφανίδη σε μεγάλη μέρα και με την ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο η νίκη με 3 - 1 αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για τον εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (1ος όμιλος).

Ο Καποδίστριας και η σημερινή “ηγεσία”

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Αν η ιστορία γραφόταν με τις υποθέσεις και σαν σήμερα δεν υπήρχε βίαιη διακοπή της ζωής του Καποδίστρια, θα έπρεπε να αναφέρουμε την (υποθετική) πρόταση “εάν δεν δολοφονούνταν ο Καποδίστριας πως θα ήταν η πατρίδα μας;”

97η Επέτειος της Διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου



Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο και στη Δοϊράνη, η 97η Επέτειος της Διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχαν έξι χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Σερβία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Ρωσία), οι οποίες εκπροσωπήθηκαν με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 29η Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης : 

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς



Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 28 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ημερίδα για την απασχόληση στο Επιμελητήριο Κιλκίς