Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 27/8/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πρεμιέρα για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Πρεμιέρα στις προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς. Με 25ετη εμπειρία στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, τις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, και το εξειδικευμένο τεχνικό επιτελείο, ο Αλέξανδρος προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές για να έχουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες.

Οι εγγραφ΄πες πραγματοποιούνται καθημερινά στην Γραμματεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313.

Εντυπωσιακό το airdome του Αλέξανδρου Κιλκίς

Πρεμιέρα χθες και για το νέο γήπεδο του Αλέξανδρου Κιλκίς. Το airdome άνοιξε τις πύλες του λόγω και της βροχής που έπεφτε το μεσημέρι και τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένα από το νέο χώρο.

Με το κλειστό γήπεδο δεν υπάρχει πλέον κανένας φόβος λόγω καιρού να μην πραγματοποιήσει το παιδί την προπόνησή του.


Κλέβει τις εντυπώσεις το Padel

Κλέβει τις εντυπώσεις το Padel. Στο νέο γήπεδο του Αλέξανδρου Κιλκίς υπάρχει και αυτό του Padel και ήδη έχει κερδίσει τους Κιλκισιώτες. Εντυπωσιακό άθλημα με γρήγορο ρυθμό, ανεβαίνει παγκοσμίως και σίγουρα θα σας κερδίσει.
Κλείστε και εσείς γήπεδο στο 23410 70313.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.