Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Kinesis Gym Season Offer 2017-18

➤Ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου
+ Δώρα αξίας 120,0€

αθλητικά παπούτσια γυμναστηρίου Reebok αξίας 85,0€
αθλητικό σάκο γυμναστηρίου αξίας 15,0€
αθλητικό μπλουζάκι γυμναστηρίου αξίας 10,0€
πετσέτα γυμναστηρίου αξίας 10,0€

Τρία στα τρία φιλικά ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η... περιπέτεια συνεχίστηκε και τελικά ο Κιλκισιακός υποδέχθηκε τη Νεάπολη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο. Ο ΑΟΚ πέτυχε το τρία στα τρία στα φιλικά μιας και επιβλήθηκε με 2-1.

Με 4 ομάδες στα Πρωταθλήματα Βόλεϊ Μακεδονίας ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το τμήμα Βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την σεζόν 2017-2018. Μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία Γυναικών, Κορασίδων και Παγκορασίδων στα πρωταθλήματα της Μακεδονίας στον "χορό" μπαίνει και η ομάδα Ανδρών.

"Μάγεψε" ο Στέλιος Χαλκίδης στην Ευκαρπία Κιλκίς - Video


Μια βραδιά με τον Στέλιο Χαλκίδη στην Ευκαρπία Κιλκίς. Καφέ Νιρβάνα, Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς πέταξε τη σακούλα με τα κλοπιμαία, αλλά...

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω χθες (18 Αυγούστου 2017) το πρωί στην Έδεσσα, 23χρονος υπήκοος Γεωργίας, για κλοπές – διαρρήξεις σε διαμερίσματα σε περιοχές της Πέλλας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί ξερίζωσαν 24 χασισόδεντρα στις Σέρρες

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (18 Αυγούστου 2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, ένας 39χρονος ημεδαπός και μία 42χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί ένας από τους 200.000 φυλακισμένους στα 389 κάτεργα της Τουρκίας

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
«Λευτεριά στον Γιάννη-Βασίλη Γιαϊλαλί! O Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί δεν είναι μόνος». Αυτά είναι τα μηνύματα που στείλαμε από την 22 Απριλίου όταν φυλακίστηκε ο συμπατριώτης μας και συναγωνιστής και συνεχίζουμε να στέλνουμε, μέχρι την απελευθέρωσή του. 

Εντός έδρας παίζει σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου, ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Αλλαγή αντιπάλου για τον Κιλκισιακό, καθώς, σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εν τέλει τον Φοίνικα Πολίχνης. Το φιλικό παιχνίδι ξεκινά στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο, και σας περιμένουμε όλους στα...αποκαλυπτήρια της ομάδας.

Τα τελευταία νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου"Αλέξανδρος" Κιλκίς

Για την Δευτέρα 28 Αυγούστου δόθηκε το πρώτο ραντεβού της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κάτι που επιβεβαιώνεται στη συμπλήρωση και λειτουργία για την επόμενη χρονιά πάνω από 21 τμημάτων ποδοσφαίρου.